Nik0leta Nik0leta komentáře u knih

☰ menu

Láska bez scénáře Láska bez scénáře Tina Reber

Tahle knížka je moje srdcovka, četla jsem ji už třikrát a určitě ne naposledy. Zajímavý pohled do světa celebrit a láska, kterou by si přála prožít asi každá holka.

25.10.2023 5 z 5


Prohnilé království Prohnilé království Erin Watt

U prvních tří dílů jsem hltala stránku za stránkou, ale čtvrtý a pátý už mě tak nebraly. I když finále se mi líbilo, celkově už mě kniha tak nebavila a jsem vlastně ráda, že série skončila. Za mě by klidně mohla skončit třetím dílem. Ale opět musím vyzdvihnout čtivost, ta se autorkám upřít nedá.

25.10.2023 3 z 5


Padlý dědic Padlý dědic Erin Watt

Tak tenhle díl už mi tolik nesedl, a i když to bylo stejně čtivě napsané, do čtení jsem se musela nutit. Příběh Gideona mě ještě docela bavil, ale East, i když jsem ho v prvních třech dílech měla fakt ráda, mi lezl neskutečně na nervy, choval se jako pitomec a Hartley si nezasloužil.

25.10.2023 3 z 5


Palác lží Palác lží Erin Watt

Uf, tak to jsem musela hodně rozdýchávat, jak to bylo celé domotané. Ale o to víc jsem byla nucená číst dál. Už dlouho se mi nestalo, abych nad knížkou přemýšlela i přes den a těšila se, až si budu moct číst. Perfektní!

25.10.2023 5 z 5


Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Druhé díly většinou bývají slabší než ty první, ale to v tomto případě určitě neplatí. Parádní! Původně jsem čekala, že bude o dalším z bratrů Royalovců, ale byla jsem mile překvapena, že dál sleduje osudy Reeda a Elly.

25.10.2023 5 z 5


Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Tohle bylo parádní, sérii mi doporučila kamarádka a moc se mi do ní nechtělo, ale nelituju ani minutu, kterou jsem s knížkou strávila. Chytila mě od prvních řádků a já nedokázala přestat číst. Je to až návykově čtivé, romantické, plné napětí a oťukávání. Přesně to, co mám v knihách ráda.

25.10.2023 5 z 5


Přiznání Přiznání Kristen Callihan

I když pro mě z celé série zatím nejslabší díl, ráda se vracím k předchozím hrdinům, takže jsem knížku zhltla během tří dní. Autorka píše čtivě a přesně tak, že člověka chytne a nepustí.

25.10.2023 5 z 5


Manažer Manažer Kristen Callihan

Tenhle díl mě bavil ještě o kus víc než první a to už z prvního jsem byla nadšená. Prostě Scottie je miláček a Sophie k němu dokonale sedla. Škádlení a chemie mezi postavami byla parádní.

25.10.2023 5 z 5


Jax Jax Kristen Callihan

Moc hezky zpracované téma depresí a pokusu o sebevraždu jako následek slávy. Do toho romantická linka, která byla uvěřitelná a moc milá, v prvních dílech jsem Jaxe moc ráda neměla, ale tady jsem mu fandila.

25.10.2023 5 z 5


Idol Idol Kristen Callihan

Tohle mě vážně bavilo. Děj rychle plynul, oba hlavní hrdiny jsem si zamilovala a fandila jim od samého začátku. Jednohubka na dva večery. Vřele doporučuju.

25.10.2023 5 z 5


Náhodou Náhodou Petra Martišková

Milá oddychovka, i když mi ze začátku Elena nesedla, postupně jsem jí přišla na chuť, to Nathana jsem si zamilovala hned. Jo a taky babču, jejím hláškám jsem se smála nahlas. Takovou babču bych taky brala. Klidně bych ještě pár stránek přidala, vůbec se mi nechtělo s Elenou, Natem, Natálií a Miou loučit.

25.10.2023 5 z 5


Rytmus, já & Malychin Rytmus, já & Malychin Mariana Zapata

Boží! Netradiční prostřední koncertního turné mě vtáhlo a nepustilo, dokud jsem neotočila poslední stránku. Pomalá romantika na mě byla trošku moc pomalá, ale knížka se mi líbila.

25.10.2023 5 z 5


Kulti Kulti Mariana Zapata

Kniha měla trošku pomalejší rozjezd a ze začátku mě Kulti neskutečně vytáčel, ale pak se to rozjelo a nedokázala jsem se odtrhnout. Těším se na další knížky autorky.

25.10.2023 5 z 5