Láska bez scénáře

Láska bez scénáře https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/164484/bmid_laska-bez-scenare-EsI-164484.jpg 4 284 63

Love série

1. díl >

Ryan Christensen neměl jiné přání, než být hercem. Ani v těch nejdivočejších snech si však nedokázal představit život, ve kterém by ho pronásledovaly fanynky a paparazziové a navzájem se o něj přetahovala všechna hollywoodská studia. Během filmování v malém městě na Rhode Islandu je nucen vyhledat v místním baru útočiště před davem vřískajících fanynek… a nalezne mnohem víc, než čekal. Taryn Mitchellová má za sebou neúšpěšný vztah a došla k závěru, že bude nejlepší udržovat si od mužů bezpečnou vzdálenost. Když však Ryan vrazí do dveří jejího podniku, nemůže si pomoct, aby ji neuchvátil jeho humor a přitažlivý vzhled. Při pohledu na jeho sto osmdesát osm centimetrů výšky, blond vlasy, modré oči a neuvěřitelné tělo by každá dívka v Seaportu okamžitě omdlévala, ale Taryn není jako každá druhá.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Love Unscripted , 2012


více info...

Přidat komentář

Nik0leta
25.10.2023 5 z 5

Tahle knížka je moje srdcovka, četla jsem ji už třikrát a určitě ne naposledy. Zajímavý pohled do světa celebrit a láska, kterou by si přála prožít asi každá holka.

evineckY
19.05.2022 4 z 5

Tak si říkám, že slušné celebrity to nemají vůbec jednoduché.
I když to byl příběh hodně klišoidní, měl v sobě drama, napětí, slušnou lásku
a hlavně pěkný konec - pro mně naprosto důležitý a proto se mi tato kniha líbí.


helenkan
28.08.2021 4 z 5

To byl pěkný příběh. Moc se mi to líbilo. A neodradila mě ani spousta stránek. Většinou jsem četla o celebritách,které si užívají večírky, mejdany, chlast a drogy, využívání fanynek jak se dá. I když s těma to taky není jednoduchý, nemají žádnou sebeúctu a za spoustu problémů si můžou samy. Tohle mě mile překvapilo, bylo to úplně naopak. Za mě dobrý. :-)

lihate
22.04.2021 4 z 5

"Budeme jako dvě lodě, které se v noci míjejí."

Tohle by se mělo jmenovat spíš odvrácená strana slávy, nebo tak nějak. Jak daleko jsou schopní bulvární média dojít, aby měli tu největší senzaci, která je nakonec jen velká várka lží? Kolik si toho musí známé osobnosti vytrpět, aby mohli žít? Proč jsou celebrity o tolik víc a jak se může změnit život obyčejných lidí v horor? Během čtení se ve mě mísili různé emoce. Radost, euforie, hněv, znechucení, vzrušení, touha, smutek. Ten nakonec převládal. Je šílené, že tohle se opravdu celebritám děje. Myslím, že to autorka popsala celkem uvěřitelně. Všichni chceme být v určitém období našeho života slavní. Hrajeme si na zpěváky, na modelky, princezny, herce... Ale málo kdy přemýšlíme o téhle druhé straně slávy. O té, kdy nic není jak se zdá, všichni lžou a je těžké zachovat chladnou hlavu a držet si svůj životní postoj. Neustále žití ve stresu, v boji, který nejde vyhrát, ve válce, kterou nakonec vedou sami se sebou. A vůbec se jim nedivím. Na můj vkus, mohla být kniha kratší. Překvapilo mě ale, jak neuvěřitelně lehce se četla. Ke konci jsem zjistila, že mi taky tečou slzy. Chudák Taryn a Rayen, nezaslouží si to. Často jsem obdivovala, jak dokážou být oba silní, asi bych to nevydržela a zhroutila se mnohem dřív.

"Je to náš šílený příběh. Náš, jedině náš. Bylo tam dost romantiky, někdy až moc dramatu... Nezapomenutelná komedie, pár napínavých akčních scén... Zažili jsme taky spoustu úzkosti a úplné hrůzy, a bohužel i strašlivého smutku. Já myslím, že jsme zažili skoro všechno, kromě únosu Marťany!"

"Ty mě nemiluješ, Kyle. Ty ve skutečnosti tu lesklou hračku nechceš – jenom ji nesmí dostat ten druhý."

Jita160
03.04.2021 5 z 5

Tato dvoudílná veliká čtivá knížka byla pro mě úžasná.
Stránky,kterých bylo opravdu hodně se mě sami otáčeli a hltala jsem příběh jak smyslu zbavená.
Moc se mě líbilo jak autorka vystihla celebritu jako člověka,který může prožít krásný milostný vztah a zachovat si soukromí,i když bez boje to nejde.
Nenechte se odradit od těchto mega tučnych knih,protože po dočtení si řeknete a to už je konec,já chci ještě....

mariva
11.01.2021 4 z 5

Kniha se četla docela dobře, ale chvílemi už se mi zdála zbytečně moc dlouhá. Přece jen to nemuselo být až na 600 stránek, tolik děje se v ní zase nevyskytuje. V některých částech jsem zvládala jen pár stránek denně, protože to bylo příliš sladké, ke konci děj začal být akčnější, takže už se četla rychleji. A teď zjišťuji, že má ještě pokračování?

suzanne1997
06.09.2020 5 z 5

Láska bez scénáře mě pohltila natolik, že ani 600 stran nebylo překážkou. Příběh Ryana a Taryn nádherně plyne a přátelství mezi postavami doslova vyzařuje ze stránek, stejně tak jako později láska. Moc se mi líbí, že autorka propojila děj s emocemi a chemií. Každý krok hlavních hrdinů do "scénáře" příběhu přesně zapadá a čtenáře ani na chvilku nenapadne knihu odložit. A když už z nějakého důvodu musí přestat číst, je důležité, aby knihu zavřel v tom správném okamžiku, jinak opět vyvstávají další nezodpovězené otázky.

Ivet1990
14.06.2020 2 z 5

No nevím... Na můj vkus se to až moc táhlo. Chápu, že někdy je fajn číst děj, který se mezi hlavními hrdiny pomalu vyvíjí, ale toto bylo až moc. Další věc co se mi nelíbilo, tak bylo to jak vše kolem bylo zalité sluncem a nejen kolem, ale i hlavní hrdinové. Vše jim vycházelo a vše prostě bylo až moc dokonalé.

Monni
12.09.2019 4 z 5

Když jsem si tuhle knihu půjčovala v knihovně, tak má prvn slova byla ,,uff, to je ale cihla, kterou by človék i zabil" :D. Musím ovšem říct, že se kniha četla lehce a rychle.
Určirě oceňuji, že kniha NENÍ jen neden velky popis sexuálních hrátek, jak bývá u většiny takových knih. Příběh byl pozvolný, pro někoho by mohl být možná zdlouhavý, ale mě to až tak nevadilo.
Příběh ukazuje, že i celebrita je normální člověk s normálnima potřebama. A co všechno musí člověk, který si vebere takové povolání obětovat. A nejen on, le i jeho rodina a přátelé.
Za mě to byla fajn oddechovka.

Barbara182
12.04.2019 2 z 5

Knihu jsem četla v MHD vždy cestou z práce a nepřipadala mi nijak zvlášť špatně napsaná, naopak četla se mi dobře, ale za celých 600 stran se tam vlastně nic nestalo a postavy byly dokonalé tak, že bylo vidět, že si je autorka jednoduše vysnila, včetně dokonalého bydlení, dokonalého porozumění si s rodiči atd. O to hůř uvěřitelné bylo pak ono menší drama v závěru, kdy se navíc hlavní hrdinka chovala jako naprostá nána :-( Doteď vlastně nevím, jak se mi podařilo knihu dočíst až do konce, dvě hvězdičky dávám hlavně pro ten styl psaní, obsah byla bída :-(

Lofda
30.12.2018 4 z 5

Krásný příběh, pro mě moc milé překvapení. Délka knihy mně osobně nevadila, naopak mě to bavilo, nic nebylo uspěchané, ten vztah se vyvíjel postupně. Jestli mi něco na knize vadilo, bylo to to jejich věčné "Věříš mi? Věřím! Opravdu? Opravdu! Přísaháš?.." Asi to bylo opodstatněné při tom všem v čem žili, ale stejně, lezli mi s tím někdy na nervy.. Oba ;-) A teď už se těším na druhý díl, jsem ráda, že ten příběh ještě nekončí..

Evka3814
04.09.2018 2 z 5

No páni,asi jsem dostala cukrovku. To byla hodně dlouhá kniha,donutila jsem se ji dočíst ze zvědavosti. No a nic,jelikož je konec otevřený. No 2díl dám možná když se budu hodně nudit. Rozhodně jsou lepší knihy

Sabishej
12.02.2018 4 z 5

Moc románů s tématikou - slavný herec/obyčejná holka jsem nečetla, ale myslím si, že tahle kniha má něco do sebe. Autorka zajímavě rozvíjela vztah hlavních postav, a ty "zvraty" byly také dobré. Sama nemohu pochopit jak dokázala napsat 600 stránek aby to nebylo úplné klišé.
Podle komentářů jsem se připravovala na nejhorší, ale podle mého názoru je to romantika jako každá druhá. A ty dialogy mě přišly naprosto v pořádku. Jediné, co mi vadilo, byl zdlouhavý začátek.
Těším se na druhý díl, a knihu doporučuji těm, kteří mají silnou vůli přečíst knihu do konce, a neodložit ji po prvních několika stránkách. ;)

Terisek99
01.01.2018 5 z 5

Nejlepší kniha plná romantiky, napětí a i intrik. Opravdu krásné čtení. Doporučuji si přečíst.

IYv
06.09.2017 odpad!

blbost, blbost, blbost
půjčeno na léto do zahradního lehátka, ale skončila jsem na str. 23, tak pitomé dialogy jsem už dlouho nečetla. Zběžně jsem se podívala dál, ale když i o 10, 20, 50 stránek bylo pořád to samé...ne.
Kde je DominaCZ, aby tomu dala sžíravý komentář?

lucie2952
01.07.2017 3 z 5

V půlce knihy jsem knihu odložila. Kniha se sice dobře četla, ale už mi ten děj přišel nudný a opakujíci se. Škoda, kniha mohla mít velký potenciál..

Petruska200
28.06.2017 5 z 5

tohle se cetlo doslova samo

ardeas
30.05.2017 1 z 5

Takym stoicizmom na vyse 600 stranach som sa snad ešte ani nestretla. Jednym slovom - nuda. Aby som to docitala, to som sa fakt premahala. Ze to bude zabuty cas mi doslo po 80tich stranach. Precutane za 2 dni, no furt to isté dookola. Zbytočne dlhe dialogy,ktoré nikam neviedli. A to, že to ma pokračovanie, to si robite srandu? :) Musim len krútiť hlavou nad tym, ze to vobec vydali v tejto podobe. Nenastane, neslane, ukrutne dlhe a bez zaveru...

janesy
16.04.2017 4 z 5

Zajímavý příběh, jen autorka mohla trochu ubrat na počtu stran-místy podrobné a nezáživné rozepisování. Díky tomu dávám o jednu* méně.

susinka
19.02.2017 4 z 5

Docela dobře se to četlo, bylo to i chvilkama napínavé, jen hlavní hrdina na mě byl až moc romantický :-D

Štítky knihy

láska filmování USA (Spojené státy americké) Nová Anglie

Autorovy další knížky

Tina Reber
americká
2014  78%Láska bez scénáře
2014  83%Scénář lásky

Kniha Láska bez scénáře je v

Právě čtených2x
Přečtených446x
Čtenářské výzvě10x
Doporučených32x
Knihotéce187x
Chystám se číst127x
Chci si koupit13x
dalších seznamech5x