MonikaKK MonikaKK komentáře u knih

☰ menu

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Hartl je prostě Hartl. Miluju jeho knížky a humor. Další skvělá kniha. Kromě Prvoka,... se mi líbil zatím všechna jeho knižní díla.

28.08.2019 4 z 5


Tiché lži Tiché lži Sarah Pinborough

Moc pěkná kniha. V této nebylo žádné nadpřirozeno, takže si myslím, že u lidí, co nemají nadpřirozeno rádi si může autorka zlepšit reputaci... Mě se však líbila moc i její Ví o tobě :)

28.08.2019 4 z 5


Nimbus Nimbus Neal Shusterman

Opět super kniha, začínám mít tohoto autora fakt ráda. Možná se mi první díl líbil víc, ale to je jen tím, že zde už bylo všechno tak nějak rozběhnuté. Už aby byl další díl!

28.08.2019 4 z 5


Ví o tobě Ví o tobě Sarah Pinborough

Díky konci jednoznačně 5 hvězd... Miluju překvapivé konce.
Super psychothriller!

22.08.2018 5 z 5


Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Začněte určitě jako první od Veroniky. Jáchym pak lépe dokreslí celý příběh ;), než obráceně. Velice dobrý počin. Lepší než Prvok... ale o malinko možná méně bavila než Erotikon :) každopádně, kdo má alespoň trochu rád Hartla? Určitě doporučuji ;) oddychovka na léto

10.07.2017 4 z 5


Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Romantický příběh, v některých částech až příliš neuvěřitelný a někdy naopak hodně reálný. Krásné, pohodové a "sladké" čtení. Ideální na dovolenou (pro ženy) :)

24.06.2017 4 z 5


Stříbrná zátoka Stříbrná zátoka Jojo Moyes

Říkala jsem si, že už nenajdu nic podobného jako Nicholas Sparks, jeho styl příběhů, nečekaných konců. Vypadá to, že jsem našla :) . Za mě 5 hvězd za super romantický zajímavý příběh, s nečekaným koncem, čtivý, oddechový, možná i trochu napínavý.

23.10.2016 5 z 5


Zapomenuté dítě Zapomenuté dítě Charlotte Link

Moc zajímavý detektivní příběh. Líbí se mi propojení současnosti s minulostí.

13.09.2016 4 z 5


Hledání dokonalé lásky Hledání dokonalé lásky Jennifer Probst

Zajímavý příběh. I když jsem se zezačátku bála (jiné knihy jsem od autorky nečetla), že to budou jen jinak napsané "odstíny". Tak jsem byla příjemně překvapena.
Kdo chce romantickou knihu s nádechem sexu, je to ta pravá. Děj prozrazovat nebudu ;)

25.03.2016 4 z 5


Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Když jsem poprvé vzala knihu do ruky ani jsem nevěděla co od ni mohu čekat. Spíše jsem asi nečekala nic. Naprosto předčila vše co jsem si myslela, že v ní bude. Životní příběhy a osudy, ve které nemáte důvod nevěřit. Skvěle navzájem propojené postavy (občas nečekaně). Za mě super čtivý příběh, nic "těžkého"
... a na konci? Při poslední stránce knihy si říkáte...a dál? Chci pokračování :)

15.03.2016 5 z 5


Vteřinu poté Vteřinu poté William R. Forstchen

Za mě super kniha v oblasti postapokalyptických knih.
Slibný začátek a i když trošku odlišný příběh od poloviny knihy, než jsme zvyklý z postapokalyptických "romantických" filmů a podobně. Na druhou stranu je to přesně příběh o realitě, která by bohužel nastala kdyby k EMP útoku opravdu došlo. Nedělám si iluze. Přesně takto by to bylo :) tím jsem přesvědčená. Skvělá kniha, která čtenáře postaví nohama zpátky na zem.
Nechtěla bych se dožít toho, aby se toto stalo doopravdy (a že tu ta možnost je a bude vždy), ale i přesto je to skvělá kniha. DOPORUČUJI všem, kteří mají toto téma rádi.
Hvězda méně za to, že je to reálná kniha (a bude se mi hůř spát :D)

23.02.2016 4 z 5


Marťan Marťan Andy Weir

Pro mne naprosto úžasná kniha.

31.01.2016 5 z 5


Nejsem sériový vrah Nejsem sériový vrah Dan Wells

Začátek knihy byl super. Když jsem ji kupovala, čekala jsem něco ve stylu Dexter.
Ale když se příběh přehoupne do fantasy stylu, to nadšení mne spíše opustilo. I když musím říci, že - opravdu zajímavý námět - !! nikdy jsem nic podobného nečetla. Má moc hezky promyšlený příběh a zapletení postav.
Hezká kniha, ale pro mne osobně až moc fantasy. Každopádně je klasifikovaná jako sci-fi a fantasy, takže na co si ztěžuji :D

19.03.2015


Zbožňuju New York Zbožňuju New York Lindsey Kelk

Zajímavá kniha na způsob Sexu ve městě.

26.08.2014 4 z 5


Lady Fuckingham Lady Fuckingham Oscar Wilde

Typ knihy - první díl 50 odstínů. Akorát pouze o tom jednom víceméně.

26.08.2014 3 z 5


Nejdelší jízda Nejdelší jízda Nicholas Sparks

Skvělá! Doporučuji
V knize jsou dva příběhy, zpočátku mne jeden z nich tolik neoslovil a kapitoly kde byl, jsem chtěla mít rychleji přečtené, abych se dostala, k těm pro mne záživnějším ... ale po pár kapitolách jsem změnila "názor". Naprosto skvělá kniha. Opět mne Sparks nezklamal a jeho nečekané konce knih naprosto miluji. Když čtu jiné knihy od jiných autorů, chybí mi jeho styl.

19.08.2014 5 z 5