Nejlepší víkend přehled

Patrik Hartl

Na Silvestra si Andrea, Jirka, Dáša, Bert, Markéta a Pavel dají zásadní novoroční předsevzetí. Žádný z nich ale nikomu neřekne, jaké je to jeho. Doufají, že se jim to během nového roku podaří, mohlo by, protože času na to budou mít dost. Kromě ranních a večerních hodin pracovních dnů mají k dispozici padesát dva víkendů, deset státních svátků a čtyři týdny dovolené. To je dohromady šest tisíc sedm set šedesát hodin volna, během kterých se dá změnit téměř cokoli.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha přináší rozmanité příběhy o vztazích a životních peripetiích. Hlavní postavy se snaží najít štěstí a lásku, avšak často se setkávají s nečekanými zvraty. Někteří čtenáři ji považují za oddechové čtení, zatímco jiní ji kritizují za rozplizlost děje a nedostatek napětí. Celkově se názory na knihu liší, ale většina čtenářů oceňuje autorův styl a humor. Více v komentářích.

Komu by se kniha Nejlepší víkend mohla líbit?

• Čtenáři hledající oddechové příběhy
  • Milovníci vztahových románů
  • Fanoušci české literatury
  • Ti, kdo ocení humor a životní situace

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nejlepší víkend. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Spejb1
01.03.2026

Kniha dle mého názoru patří do “spotřební literatury”. Člověk si ji má koupit, přečíst příběhy, které se během knihy otevírají a většinou ve stejné kapitole uzavírají a vystavit si tlustou knihu na poličku.

Problém s knihou mám takový že normalizuje nezdravé lidské chování. Charaktery ve svém životě následují vysněné cíle které jsou nereálné, poškozují danou osobu a nebo její okolí, to ovšem není důležité protože jde o sen postavy a nic mu nesmí stát v cestě. (Vím že ke konci knihy toto chování u některých postav mizí, za to dávám lepší hodnocení).

Autor si je vědomý méně záživných částí knihy, které následně “dochutil”. Začátek je nový a nejspíš na přitažení vybrané skupiny publika se často vyskytuje téma sexu a nesplnitelných snů. Ve středu knihy je i toto málo tak autor sáhne po retrospektivním vyprávění. S ukončením knihy už jsem problém neměl.

Knize bych se vyhnul

všech 922 komentářů

Související novinky - Nejlepší víkend (10)

50 nejčtenějších knih roku 2020

26.12.2020

50 nejčtenějších knih minulého roku (2019)

27.02.2020

10 právě čtených knih podle uživatelů (srpen)

15.08.2019

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Ocenění knihy (1)

2018 - Český bestseller (Česká beletrie pro dospělé - ČESKÝ BESTSELLER (hlavní kategorie))

Kniha Nejlepší víkend v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených6 358x
ve Čtenářské výzvě1 228x
v Mé knihovně956x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi