Markéta948 Markéta948 komentáře u knih

☰ menu

Perfektní manželství Perfektní manželství Jeneva Rose

Než thriller mi to spíš připadala detektivka. Těžko uvěřitelný, natahující se děj. Opět uspěchaný závěr. Konec knihy jsem už jen přelétla. Kdybych aktuálně měla jinou knížku, tak tuhle bych hned odložila.

29.04.2024 2 z 5


Dítě noci Dítě noci Karen McQuestion

Kniha fajn. Akorát me opět mrzí ten konec... Víc vysvětlení...

05.01.2024 3 z 5


Andílek Andílek Lucinda Berry

Tak to je KNIHA! Nečekala jsem, že bude až tak dobře napsaná. V půlce jsem myslela, že vím jaký bude konec, ale pěkně jsem se zmýlila. Jde vidět, že autorka je z oboru a vše co psala, jsem jí věřila. Nahánělo mě to hrůzu. V jednu chvíli, jsem knihu odložila, protože jsem nechtěla ať se "to" stane. Mám půjčenou druhou knížku této autorky a hned se na ni vrhnu.

17.10.2023 5 z 5


Když přišlo zlo Když přišlo zlo Ivar Leon Menger

Začátkem příběhu jsem byla nadšená.. ale pak. Námět skvělý, ale zasloužil by lepší zpracování. Konec? Nějak rychlý a nevěrohodný. Kdyby si autor s dějem více pohrál a rozvedl jak se postavám daří ve svých rodinách. Cizinec Luca- proč se tolikrát vracel, v reálu na co by čekali? Zachránili hned.... Dojem z knihy - veliké zklamání.

29.08.2023 2 z 5


Jedna dobrá věc… a život znovu začíná Jedna dobrá věc… a život znovu začíná Alexandra Potter

Hezké oddechové čtení. Akorát na mě moc růžové. Většinu část jsem pak už jen zběžně přeletla očima. Ze začátku mě to bavilo. Mám ráda když má příběh hodně stran, ale tento by mohl mít poloviční obsah. V jednu chvíli jsem si říkala, že jsem přečetla 20 stran a vlastně o ničem... Kdyby tedy kniha byla poloviční tak se mi to velice líbí.

26.08.2023 3 z 5


Mlčenlivé ženy Mlčenlivé ženy Kerry Fisher

Na knize se mi opět líbilo více pohledů na věc. Jak píšou na obalu knihy, nemyslím si, že označení thriller je zrovna správné. U autorky je zvykem, že konec příběhu je jak z červené knihovny-nyní opět nezklamala. Zase "vše" dobře dopadlo. Čtení na dovolenou.

18.07.2023 5 z 5


Žena, kterou jsem byla Žena, kterou jsem byla Kerry Fisher

Četla jsem tři knížky této autorky. Pokaždé mě vtahl děj. Příběh se čte dobře. Akorát co mi vadí je, že konec je vždy jak z červené knihovny. Vše se urovná a všichni jsou spokojeni. Je to "škoda". Dovolenkové čtení.

18.07.2023 5 z 5


Na co Alice zapomněla Na co Alice zapomněla Liane Moriarty

Zajímavý příběh a téma. Kapitoly, které popisovala Elisabeth za mě byly zbytečné a vznešené úvahy jedné prababičky jsem nečetla vůbec. Možná bych knihu v půlce odložila, ale zajímal mě konec.

09.07.2023 3 z 5


Matka, jakou jsem mohla být Matka, jakou jsem mohla být Kerry Fisher

Pěkný příběh. Žádné nudné pasáže. Určitě si přečtu další.

03.07.2023 5 z 5


Dokud mě nenajdou Dokud mě nenajdou Jo Jakeman

Velice poutavý příběh. Vadil mi jen rychlý trochu zmatený konec.

30.06.2023 5 z 5


Probudit se jako delfín Probudit se jako delfín Johana Kral (p)

(SPOILER) Kniha se mi četla velice dobře. Výstižné a stručne kapitoly. Příběh se četl svižně. Jen škoda, že autorka "odflakla" konec. Během pár kapitol se vše vyřešilo. Filipova nemoc tam vůbec nemusela být, na příběhu to nemělo vliv. Najednou vše dobré..... Moc náhod. Jako odpočinkove čtení na dovolenou doporučuji.

25.06.2023 2 z 5


Dítě, které jsem neměla Dítě, které jsem neměla Kate Hewitt

(SPOILER) Čtu třetí knihu od této autorky. Má zajímavé názory na danou situaci. Vadí mi, že vše vede do extrému. Jedna dcera zmrzačí druhou dceru a hlavní postavě (matce) to "nevadí".... Na začátku adoptovana dcera nenávidí "nebiologickou" matku a ke konci už jsou najednou kamarádky..... Je tam toho víc. Až moc přehnaně vymyšlené... Přitom téma zajímavé.

03.06.2023 2 z 5


Les v domě Les v domě Alena Mornštajnová

Těšila jsem se na nový příběh od této autorky. Hanou a Slepou mapou nasadila vysokou laťku a myslela jsem si, že si ji udrží. Ze začátku jsem chtěla knihu odložit, ale po přečtení hodnocení jsem ji dala šanci. Asi jsem zklamaná. Jak již v komentáři bylo zmíněno toto téma je už tolikrát napsané a ničím jiným mě neupoutal. Hned se mi vybavily Vrána od autorky Dvořákové. Možná kdybych neměla načtené takové podobné příběhy, tak by mě to zasáhlo více. Doufám, že další novou knihou se vrátí do svých "psaných kolejí".

21.04.2023 3 z 5


Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Kniha mě nějak nenadchla a ani neurazila. Mám ráda stručné jasné kapitoly, ale tady se mi to zdálo až moc. Děj byl fajn. Ideální knížka na odreagování na deštivé odpoledne.

10.03.2023 3 z 5


Chůva Chůva Gilly Macmillan

(SPOILER) Ze začátku jsem byla z knihy nadšená. Líbilo se mi promítaní dějových linií. Hltala jsem každou stránku a pak přišlo velké zklamání. Závěr popsaný na pár stránek?? Super děj, námět a nakonec rychlé zbrklé rozuzlení. Nedotažené věci- dávala Hannah Ruby tajně léky? Jak to dopadlo s obrazem? Zůstala Jo v práci?..... Všechno mohla autorka ještě dopsat a nechat příjemný konečný dojem.
Knihu už bych znovu nečetla a možná bych ji ani nedoporučila číst.

13.02.2023 3 z 5


Co když žádné zítra nebude? Co když žádné zítra nebude? Dagmar Digma Čechová

Pěkný čtivý příběh. Oddechovka. Ke konci už jsem kapotily přeskakovala. Bylo to na mě až moc "přeslazene".

04.02.2023 3 z 5


Dítě z Osvětimi Dítě z Osvětimi Lily Graham

Knihy na toto téma mám moc ráda. Tato se četla "až moc dobře". Příběh velice čtivý. Pořád jsem čekala, kdy už bude ten hlavní příběh, o kterém to mělo být. Bylo obsaženo jen v pár kapitolách na konci. Takže ve výsledku jsem z knihy zklamaná. Knihu ale klidně doporučuji přečíst.

30.01.2023 3 z 5


Poslední paní Parrishová Poslední paní Parrishová Liv Constantine

Kniha přečtena jedním dechem. Líbil se mi odlišný pohled jak od Daphne tak od Amber. Doporučuji.

24.06.2022 5 z 5


Dvojí život Dvojí život Diane Chamberlain

Na mě až moc prekombinovany příběh. Hodně zavratnych zbytečných dějů. Autorku mám ráda, ale na tomto díle mi připadá jakoby spěchala. Uvítala bych víc o rozepsani jednotlivých postav, zbytečně to "nedramatizovat". Konec a rozuzlení nechat na pár poslednich stran mi připadá smutné. Celkově se mi kniha četla dobře, byla jsem zvědavá jak vše dopadne. Ale zklamala mě.

08.06.2022 2 z 5


Prolhané městečko Prolhané městečko Diane Chamberlain

Kniha se mi velmi líbila. Začátek byl trochu zdlouhavý, zvažovala jsem, že přestanu číst, ale naštěstí jsem tuto chybu neudělala. Kniha po dalších kapitolách dostala spád a byla velmi napínavá. Líbilo se mi prolínání dvou dějů. Nelíbí se mi název knihy. Podle mého názoru by si zasloužila lepší název.

03.05.2022 5 z 5