Perfektní manželství

Perfektní manželství https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484549/bmid_perfektni-manzelstvi-BfV-484549.png 4 262 89

Sarah Morganová je úspěšná a mocná právní zástupkyně ve Washingtonu D.C. Ve svých třiatřiceti letech je partnerkou ve firmě a její život vypadá přesně tak, jak si plánovala. To samé ovšem nelze říct o jejím manželovi Adamovi. Jako spisovatel se snaží, ale jeho kariéra se za příliš úspěšnou označit nedá. Vztah se Sarah ho začíná nudit, protože jeho manželka neustále pracuje. V odlehlé oblasti plné lesů, kde si pořídili druhý dům, Adam naprosto propadne vášnivému poměru s Kelly Summersovou. A pak se jednoho rána vše změní. Adam je zatčen za Kellyinu vraždu poté, co byla nalezena ubodaná v jejich domě. Sarah se záhy ocitá v roli obhájkyně svého manžela, muže obviněného z vraždy své milenky. Je ale Adam skutečně nevinný?... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

The Perfect Marriage , 2020


více info...

Přidat komentář

essene
11.04.2024 5 z 5

Bylo to super-napínavé a do samého konce jsem stále hádala kdo to udělal-jen škoda toho konce.Rozhodně doporučuji

Karin94
26.03.2024 3 z 5

Keď som natrafila na túto knižku či už na Facebooku alebo v iných skupinách, tak bola neuveriteľne odporúčaná a z opisu recenzentov som cítila, akoby čítali ten najlepší thriller za poslednú dobu, aj napriek teda veľmi slabému hodnoteniu čo som našla na internete. Ale povedala som si, prečo ju nevyskúšať.

Určite neočakávajte thriller, ale detektívku. Po celú dobu sa tam len vyšetruje, nie je tam ani len náznak thrilleru.

Dej a námet super, čtivosť a štýl písania taktiež, ale niektoré veci boli strašne pritiahnuté za vlasy a iné zas totálne absurdné až nereálne. Ale dobre, nebudem až taká kritická, keďže sa jedná o fikciu. Ale v reálnom živote by to takto pravdepodobne nemohlo byť.

Začiatok skvelý, v polovici to bola dokola tá istá detektívna linka, kde sa omielalo stále to isté. A koniec? Akože nečakala som práve toto, ale nebolo to niečo, s čím by som sa v knihách už nestretla.

Knihu odporúčam, za mňa to bol taký slabší nadpriemer. 3/5*


micha-ella
19.01.2024 1 z 5

Nemám zájem ani chuť číst o takových lidech, o takových vztazích. Odložila jsem to na straně 100, to je můj limit, dát knížce šanci. Autorka si mohla odpustit i prolog, k čemu tento je? Taky pochybuju o možnosti, že by manželé mohli být ve vztahu právnička a klient, že by policista mohl oficielně vyšetřovat vlastní případ, používat násilí atp. Těch sto stránek mě doslova znechutilo, ač jde o vymyšlený příběh. Za mě NE!

Werule88
09.01.2024 5 z 5

Super kniha,jen škoda uspěchaného konce,také mohl být více rozepsaný. Doporučuji.

Jaymay
09.01.2024 3 z 5

(SPOILER) Tady si někdo hrál na psycho thriller ve stylu B.A.Paris a ejhle, úplně se to nepovedlo. Začátek vypadá slibně, závěr je překvapující (i když trochu přehnaný ) ale těch cca 200 stránek mezi tím je úmorných, a to díky dokola se opakujícím scénám.Hlavní postavy jsou obě nesympatické, on je typický neschopný chlap na facku, co se utápí v neustálé sebelítosti a ona je paní dokonalá, která snad ani nemá city. Dočetla jsem to jen proto, že jsem chtěla vědět, kdo je vrah. Plusy knihy ale jsou krátké kapitoly, jednoduchý text. Kdyby to autorka psala více do hloubky, dopadlo by to možná lépe. Za mě tedy3*

TheSarcasm
02.01.2024 5 z 5

Manželský thriller ve stylu Shari Lapeny nebo B. A. Paris. Tento je, dle mého názoru, velmi dobrý. Trošku sice postupně začínáte tušit, ale tempo je dobře vystupňované a netradiční závěr taky docela překvapí. Samozřejmě, že celá konspirace je trošku přitažená za vlasy, nicméně nic co by nějak kazilo čtenářský zážitek.

Heli20
30.12.2023 2 z 5

Těžko uvěřitelný příběh.Obě hlavní postavy mně osobně byly velice nesympatické.Tři hvězdičky dávám za čtivost a svým způsobem i námět (jen kdyby to bylo psáno více realisticky).

vera5841
16.12.2023 4 z 5

Na začátku se zdá, že případ vraždy je jednoduchou záležitostí a jedinou otázkou je, co vše může manželství vydržet. Opak je ale pravdou. Místo toho, aby se příběh s ubývajícími stranami vyjasňoval, stává se víc a víc zamotaný. Konec je potom jedno velké překvapení.

akinomV
13.12.2023 4 z 5

Krátké kapitoly, příběhy ze dvou stran pohledu, napínavé a opravdu jsem byla zvědavá na závěr. Ten byl oproti celému příběhu trošku uspěchaný - myslím to vysvětlení všeho. Ale velmi dobré, nechala jsem se zmást.

beruska
02.12.2023 5 z 5

(SPOILER) Výborný thiller !! Napínavý od začátku až po překvapivý konec...
Jen mi přišlo líto manžela...
Neváhám a dávám 5 * :) ...

HanWali
05.11.2023 5 z 5

Me se kniha moc líbila udržovala me v napětí až do konce. Fakt super pocteni

Fleur213
01.11.2023 2 z 5

Začalo to hodně zajímavě a napínavě, takový typ thrillerů o mezilidských vztazích mám ráda (ne nutně vraždy). Příběh mě fakt bavil, až tedy na časté právnické věci apod., které se tak nějak motaly v kruhu. Na konci to však vypadalo, že autorka se snažila rychle rychle přijít s vyústěním toho, kdo je vrahem a přijde mi, že zpětně, když víte, jak která postava reagovala, si to nesedlo. Navíc nemám ráda, když je závěr jen převyprávěn, aby byl dovysvětlen, místo akce či dialogů.

WaN635
31.10.2023 4 z 5

Kvalitní, napínavý thriller, ovšem taky byl celkem zdlouhavý a roztahaný. Konec byl zase moc rychlý a odfláknutý.
Já měla od začátku tip na vraha a ten se ukázal jako správný, komplice jsem netušila.
Adam mi byl od začátku nesympatický, nedospělý chlap, který mění svá rozhodnutí jak na běžícím páse.
Sarah byla profesionál a bylo to znát, ovšem jako manželka stála za prd ....

wendulka321
22.10.2023 5 z 5

(SPOILER) Nebudu lhát ten konec mě dostal i když vzhledem k tomu kolik mám za sebou thrillerů mě to mělo napadnout. Už dlouho mě žádná kniha takhle nepřevezla.

FoxFox
09.10.2023 2 z 5

(SPOILER) Za mě byla tato kniha velké zklamání, asi od poloviny jsem se musela ke čtení přemlouvat. Postavy byly napsané hodě přehnaně, především Adam byl vykreslený jako hlupák, který mění názor v každém odstavci. Až jsem si říkala, že to snad autorka nemyslí vážně a nakonec se třeba ukáže, že trpí nějakou psychickou poruchou... Těšila jsem se na soudní proces, jak bude Sarah Adama obhajovat, ale ten autorka úplně přeskočila. Bohužel nedoporučuji.

JustWomen
03.10.2023 2 z 5

Nic pro mě, nesympatické postavy, hlavně Adam, jednoduchý děj a stále dokola omílané zápletky, a tak laciný konec vysvětlený v jedné kapitole. Možná thriller pro americké ženy, ale pro mě rozhodně ne!!!

Kami33
19.09.2023 5 z 5

Zajímavý námět. Knížka má spád a čte se skvěle. Za mě velká spokojenost.

Ráčkajda
17.09.2023 5 z 5

Paráda, miluju vyprávění z pohledu více osob, k tomu krátké kapitoly a čtivý děj, od kterého se nelze odtrhnout... velká spokojenost.

Leniii
12.09.2023 5 z 5

Super knížka. Zajímavá zápletka a ten konec? To jsem absolutně nečekala

alzbeta2843
10.09.2023 4 z 5

Ani neviem ako by som túto knihu hodnotila. Námet si ma hneď získal a už od anotácie som nevedela na koho stranu sa postaviť. Keďže kniha je písaná z oboch pohľadov, strana sa mi neústale striedala i keď správanie Adama mi veľmi často liezlo na nervy. A i chovaniu Sarah som občas nerozumela, čo ma teda rozčuľovalo, ale s odstupom času musím povedať, že asi to bol asi zámer autorky, aby nás viac vtiahla do deja alebo zmiatla a tým si ma autorka získala.

Štítky knihy

nevěra vraždy americká literatura manželství psychologické thrillery thrillery pro ženy

Autorovy další knížky

Jeneva Rose
americká
2022  81%Perfektní manželství
2023  66%Jedna z nás je mrtvá

Kniha Perfektní manželství je v

Právě čtených7x
Přečtených323x
Čtenářské výzvě25x
Doporučených22x
Knihotéce190x
Chystám se číst198x
Chci si koupit26x
dalších seznamech4x