Jeden z nás přehled

Shari Lapena

přehled

Nový strhující psychothriller z pera bestselleristky Shari Lapeny, mistryně nečekaných zvratů. Udržet tajemství mezi sousedy, kde každý každého zná, může být těžké. Vražedně těžké... Ovzduší na poklidném newyorském předměstí, kde jsou k sobě všichni milí a vstřícní, rozvíří anonymní dopis zanechaný v jednom z domů. „Omlouvám se. Můj syn se k vám nedávno vloupal. A nejen k vám.“ Čí je to syn? A co mohl odhalit? Dohady a podezření na sebe nenechají dlouho čekat. Pak je však jedna z místních žen nalezena mrtvá – a tento objev strhne lavinu napětí. Kdo ji zabil? Kdo ví víc, než říká? A mohl to být opravdu jeden z nás?... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2020 , Kalibr
Originální název: Someone We Know, 2019

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha 'Jeden z nás' od Shari Lapeny je napínavým thrillerem, který čtenáře vtáhne do děje. Příběh se odehrává v poklidné čtvrti, kde vražda naruší zdánlivě idylický život obyvatel. Každý z nich skrývá svá tajemství, což zvyšuje napětí a zmatek. Autorka mistrně buduje atmosféru a udržuje čtenáře v nejistotě až do poslední stránky. Konečné rozuzlení je překvapivé a originální, což zanechává silný dojem. Kniha je doporučována pro svou čtivost a schopnost udržet pozornost. Více v komentářích.

Komu by se kniha Jeden z nás mohla líbit?

• Fanoušci napínavých thrillerů
  • Čtenáři, kteří mají rádi tajemství a záhady
  • Milovníci psychologických dramat
  • Čtenáři, kteří ocení propracované postavy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jeden z nás. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Lovana
07.04.2026 audiokniha

Knihu jsem poslouchala jako audioknihu a na poslech byla tato kniha skvělá. Poslech jsem si moc užila, ke konci už jsem to nemohla vůbec zastavit a pokračovala stále v poslechu.
Knihy Lapeny mě baví, jsou čtivé, ale zároveň to není bůhví co. Určitě si zase někdy přečtu další knihu autorky, ale asi ne úplně hned, protože s výjimkou Nevítaného hosta mi přijde, že jsou všechny knihy podobného stylu.

Hodnocení 4*/5*

všech 828 komentářů

Související novinky - Jeden z nás (10)

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022

50 nejčtenějších knih roku 2021

27.12.2021

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin

02.09.2021

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Jeden z nás v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených4 361x
v Mé knihovně863x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

Shari Lapena také napsal(a)

Shari Lapena
kanadská, 1960