Jeden z nás diskuze

Jeden z nás https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/433030/bmid_jeden-z-nas-51i-433030.jpg 4 2643 768

Nový strhující psychothriller z pera bestselleristky Shari Lapeny, mistryně nečekaných zvratů. Udržet tajemství mezi sousedy, kde každý každého zná, může být těžké. Vražedně těžké... Ovzduší na poklidném newyorském předměstí, kde jsou k sobě všichni milí a vstřícní, rozvíří anonymní dopis zanechaný v jednom z domů. „Omlouvám se. Můj syn se k vám nedávno vloupal. A nejen k vám.“ Čí je to syn? A co mohl odhalit? Dohady a podezření na sebe nenechají dlouho čekat. Pak je však jedna z místních žen nalezena mrtvá – a tento objev strhne lavinu napětí. Kdo ji zabil? Kdo ví víc, než říká? A mohl to být opravdu jeden z nás?... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

Someone We Know , 2019


více info...

Diskuze o knize (9)

Přidat komentář

barbora7371
24.02.2021 5 z 5

Konec zůstal docela otevřený. Nevíte, jestli bude pokračování?

Lenka.Vílka
24.11.2020

Michal Kroužek: přečtěte si ukázku a uvidíte. Nevím, jak je to u prodeje normálních knih, ale u ebooku jsou ukázky poměrně dlouhé ;)
(Tam to můžete vyšpionovat...)


Michal Kroužek
24.11.2020

Lenka.Vílka: Díky za info. Já tu knihu zvažoval jako dárek. Chystám se na Vánoce. Tohle by asi obdarovanému nesedlo.

Lenka.Vílka
23.11.2020

Michal Kroužek: to je u všech knih podobného ražení, kde ten thriller musíte brát jako lehčí thriller, spíš psychologický román. To se teď dává ke všem podobným knihám. Od autorky jsem ještě nic nečetla, ale podle ohlasů píše jako paní Abbott, a od té jsem něco četla. Musíte počítat, že je to hodně o pocitech, přemýšlení nad "co by kdyby by", ale nebude to žádný drsný thriller. Pokud čekáte drsárnu, asi to nebude úplně pro vás. Ale pokud vám nevadí rozebírání pocitů, jděte do toho. Já mám doma připravené Manželé od vedle a přesně tohle od knihy očekávám.
Ale podle toho, co zde vidím, nečtou jenom babénky :) ;)

Michal Kroužek
23.11.2020

Koukal jsem, že je kniha Jeden z nás i v kategorii Pro ženy. Proč? Uvažuji nad její koupí, autorku neznám, tak si říkám, abych nešlápl vedle.

Babouš
07.06.2020 5 z 5

Moje nejoblíbenější byl Nevítaný host, miluju příběhy v uzavřeném prostředí ala Deset malých černoušků, ale Jeden z nás jí funí na záda :) Perfektní!

VasnivaCtenarka
04.06.2020 5 z 5

Tak milí knihomolové, nepřijde vám, že tahle kniha byla od Shari zatím nejlepší? Přijde mi, že jí opravdu nic nechybělo. U těch předchozích jsem měla vždycky nějaké "ale".

Crimidetectiv
01.06.2020 5 z 5

To Lendahh22: Omlouvám se, ani jsem si toho nevšimla, že jsem to tam vyzradila na konci. Vše si po sobě čtu, ale v tomto případě mi to nedošlo. Až teď, když jste to napsala, tak jsem si to ještě jednou přečetla a taky to vidím.

A nejen Lendahh22, ale i Vám všem se omlouvám za Spoiler.

Lendahh22
01.06.2020

To Crimidetectiv.. Proč píšete, kdo byl zavražděn? Možná by bylo dobré příště použít Spoiler, když už máte potřebu to vykecat.