Za mě poněkud zdlouhavé a poněkud nepraktické. Hlouběji jsem se seznámila s vlastním cyklem a respektuji, že mám občas více energie, někdy jsem víc společenská nebo více tvořivá, ale tvořit si na to měsíční plán mi přijde zbytečné.
Oddechová kniha se svižným dějem. Velmi jsem ocenila možnost ponořit se opět do světa čar a kouzel a znovu se setkat se s svými oblíbenými postavami. Krátká sonda do jejich dospělého života, kde jsou na prvních místech práce a výchova dětí, byla zajímavá. :)
Za mě milá oddechová kniha.. žiji v jedné ze skandinávských zemích a o to více mě život v Dánsku zajímal. Je důležitý umět si to udělat pěkný a tady autor hezky shrnul jak na to. :)
Nejspíše jsem přečetla jinou knihu se stejným názvem, než na jakou jsem slyšela doporučení. Každopádně tahle kniha není nejhorší, ale její čtení chvílemi nudí. Zajímavé, ale za mě zbytečně zdlouhavé.
Kniha se mi líbila. Zajímavé čtení, u kterého jsem se nenudila. Těším se na pokračování, do kterého se právě vrhám. :) Jen je v e-knize opět plno chyb.