Luciee113 Luciee113 komentáře u knih

☰ menu

Pětkrát out Pětkrát out Eva Pospíšilová

@Lítej se mnou - První příběh se mi líbil. Bylo to svižné a velmi pěkně napsané.
@V odborné péči - Druhý příběh byl pro mě docela náročný... dost poetický, deprimující, zamyšlený. Žádné dialogy, jen na konci pár vět. Nemám z něj dobrý pocit.
@Na parchanty a mrchy - Třetí příběh byl skvělý. Přečteno jedním dechem. Až mě mrzelo, že končí. fakt super!
@Jen ti chci připomenout - Čtvrtý příběh měl začátek takový nalinkovaný. Teď se stalo to a to a to. Holt to tam autorka mrskala... Pak byla část, které jsem vůbec nerozuměla. A nakonec ani neměla potřebu ji více zkoumat...
Pak mě to začalo bavit, ale hned na to příběh skončil. Takže tak nějak...
@Lentilky - Pátý příběh by si zasloužil celou, podrobně rozepsanou, romantickou knížku. Tak pěkné, ale velmi stručné. Proč? Taká škoda!

28.02.2024 4 z 5


Strasti vánočních svátků Strasti vánočních svátků Lenka Hnátová

Kniha by neměla chybu, kdyby v ději nebyly zbytečné komplikace, aby byl i napínavý. Myslím si, že samotný milostný příběh byl zamotaný a city velmi pěkně popsané. Mohlo to být více rozebrané z obou stran hlavních postav a zbytečné drama kolem nemuselo být.

28.02.2024 4 z 5


Zmatená nevinnost Zmatená nevinnost Lenka Hnátová

Jak říká název knihy, bylo to zmatené i nevinné. Četlo se mi to moc dobře a knihu jsem nepustila z ruky, dokud nebyla přečtená. Ne, že by to bylo tak napínavé, ale prostě dobrá oddechovka. Dost mě tam vytáčelo to, že ať bylo kolem hlavní postavy tolik náznaků a celkem i jasných věcí, tak mu nic nedocvaklo ani nanapadlo ..... Dobře, tak za to asi mohlo to, že měl takové dospívání ve škole, jako měl... ale proč proboha i další důležitá postava v kníže chodila po špičkách a nedokázala se projevit.... No, asi si myslím, že ve skutečném životě by to bylo určitě jinak. ALE chápu, že jsme v příběhu, který je smyšlený a v knihách se může vše možné i nemožné. Proto to beru... jeeee já se zas rozjela... stručně řečeno - jo líbilo:)

28.02.2024 4 z 5


Osudový dopis Osudový dopis Vi Keeland

Kolikrát si po přečtení knihy říkám, že jí dám tolik a tolik hvězdiček... ale čekám. Jakmile zjistím, že na ni po pár dnech stále myslím, začnu hvězdičky přidávat. Ono je to v celku o tom, jaký pocit, ve vás ta kniha zanechá. U mě to byl pocit spokojenosti :)

28.02.2024 5 z 5


Drzý bastard Drzý bastard Vi Keeland

Kniha mě hoooodně bavila. Z počátku šlo vše jak po másle a pak se to začalo komplikovat a já se knihy nemohla nabažit. Napínala mě jak kšandy a Chancemu jsem fandila jak vzteklá. Super to bylo!

28.02.2024 5 z 5


Dokonalost Dokonalost Lydia Strong

Taková dialogová knížka. Připadne mi, že děj je většinou popsán tím, že si dva lidé povídají. Dost se tam přeskakuje, ale to nejdůležitější je vždy řečeno. Problémy, které se v knize řeší, opravdu spadají do problémů náctiletých. Když mi někdy přišlo, že se tam o tom pořád žvatlá a každej všechno s někým řeší, tak jsem si vzpomněla na sebe a kámošky, když nám bylo ...náct a byly jsme vlastně úplně stejný. Co mě mile překvapilo, je to, že hlavní postavy mezi sebou dokáží řešit (až se v nich chvíli rýpou) své problémy. Je to i takový menší návod k tomu, jak se to vlastně má dělat :)
Bylo to hezké a já už se nemůžu dočkat další knížky od Lydie ...

28.02.2024 5 z 5


Grace, moje spása Grace, moje spása Melanie Moreland

Jo, jo, jo! Touto knížkou zakončuji (pro nějaké období) mou čtecí mánii od této spisovatelky. Potřebuji chvíli změnu. A jsem nadšená, že tato kniha byla SUPER a já si ji užila úplně moc. Bavila mě... rozesmála mě i dojala. Miluju Grace i Jaxsona a celou tu jejich BAM rodinku....

11.12.2023 5 z 5


Svatba o Vánocích Svatba o Vánocích Melanie Moreland

Myslela jsem si, že už to snad ani nedočtu. Kniha byla pro mě až moc přeslazená i když to mám takto ráda. ale už toho popisu jak je vše dokonalé... popisu dokonalých prostor i vztahů... byla jsem toho najednou přesycená. Ale kniha splnila svůj účel, proč byla napsaná. Už od začátku jsem si myslela, že je to můj strop a další knihu už nezvládnu. Jenže autorka měla v plánu něco jiného. Dokázala tak navnadit a nasměrovat mě k další knize takovým tlakem, že jsem se až neuvěřitelné těšila, až si přečtu Grace, že jsem se až divila. Takže strop se nekonal a vylezla jsem až na půdu a nelitovala jsem ani jedné vteřiny, kterou jsem s ní prožila.

11.12.2023 3 z 5


Sandy Sandy Melanie Moreland

Sandy mě bezpochyb dostala do kolen. Je to dokonale napsaný příběh plný lásky i starostí. Dokázala jsem se vžít do její radosti i strachu. Naprosto dokonale popsané pocity.

11.12.2023 5 z 5


Když voláš moje jméno Když voláš moje jméno Tucker Shaw

Docela těžký oříšek. Námět na knihu skvělý a na konci knihy víte, že to bylo silný. Nedávám pět hvězdiček, protože dolouskat se do poloviny knihy, bylo pro mě docela náročný. Dost velký problém mi dělalo popisování absolutně nepodstatných věcí a těch podstatných ne. Třeba: Je krásné vědět, co vše má maminka ve vlasech, ale jak maminka vypadá, se nedozvíme. Nebo je tu taková pasáž, kdy se rozhodl uvařit špagety na večeři a pak se dovíme, jak šel kupovat ingredience, co měli v obchodě v regále za zboží, co vše koupil a v jakých to bylo krabičkách, jak to vařil... jsem si říkala, že už chybí jen popis toho, jak to nabírá a jí.... a ejhle, bylo to tam :). Napadlo mě, že kdybych chtěla číst kuchařku, koupila bych si ji. Takových popisů je tam moc. Dále je kniha plná známých i neznámých názvů a jmen modelek, zpěváků, kapel, alb, písní, filmů, herců, knih.... Je tam toho tolik, až mi šla hlava kolem a tyto odstavce jsem automaticky přeskakovala, páč bych to četla dvakrát takovou dobu. Je fajn v knize poukázat na hezkou píseň, knihu či film, ale zahlcení čtenáře takovým množstvím? Uf.
Můj závěr: jsem ráda, že jsem knihu četla. Celkový dojem ohledně téma, porozumění a problematiky této nemoci v té době je silný. Ale víckrát se k ní nevrátím.

11.12.2023 3 z 5


Halton Halton Melanie Moreland

Konečně jsem se dostala k Haltonovi :) Píši konečně, protože jeho knihu jsem si vybrala dle hodnocení, které bylo na 90% a pak až jsem zjistila, že patří do série. Samozřejmě jsem knihu odložila a jako zodpovědná holka, jsem začala číst od Bentleyho, Aidena, Maddoxe, Reida, Vana... všechny byly skvělé, ale doufala jsem, že Halton je převálcuje. A můžu říct, že za mě ANO. Příběh se mi moc líbil a Halton (i když byl chvilkama na přesdržku) byl neodolatelný... Určitě si ho dám někdy ještě jednou.

28.11.2023 5 z 5


Van Van Melanie Moreland

Z tohoto příběhu láska a pevnost rodiny jen pryští. BAM opět nezklamali ani v jednom bodě a slova Reida mě dokonce i rozplakala. Ale chytla jsem se, že natahuju i víckrát. Hal mě zase dokázal rozesmát. Už se na něj těším.

28.11.2023 4 z 5


Reid Reid Melanie Moreland

Reid nezklamal. Jeho otevřenost a chytrý mozek mě bavili. Samozřejmě měl své chvilky, ale ty si dokázal vyřešit. Tak jako vše ostatní. Je prostě boží!

28.11.2023 5 z 5


Maddox Maddox Melanie Moreland

Maddox se mi hodně líbil. Příběh byl peprnější, sexuální scény více propracované a citlivé. Opět předvídatelné - hned na začátku jsem si řekla, jak to asi bude, v polovině jsem dokonce už odhadla, co vše se tam stane... a ejhle... ono to tak opravdu bylo. Ale nevadí. Příběh se mi hodně líbil a Maddox je fakt sympaťák.

28.11.2023 5 z 5


Aiden Aiden Melanie Moreland

Pro mě hodně emotivní. Opravdu se mi každou chvíli svíraly vnitřnosti a dokázala jsem ten příběh prožívat s Aidenem i Cami.

28.11.2023 4 z 5


Bentley Bentley Melanie Moreland

Tak jak píší ostatní... bylo to předvídatelné. Ale... i tak to bylo pěkné počteníčko. Docela mě překvapilo, že mě kniha dokázala v některých částech rozesmát a dokonce jsem u jedné i zaslzela. Pro mě, po dlouhé době, překvapení.

28.11.2023 4 z 5


Božský Božský Christina Lauren

Senzační konec celé série. Pippa je svá a hned si mě získala svou veselou a nezkrotnou povahou. Jensen je taky skvělý, ale celkem překvapil. Myslela jsem si, že bude víc jako Will, ale i on má své kouzlo. Miluju ty chlapy ze série Božský všechny!

28.11.2023 5 z 5


Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

Celá série je suprová. Ruby je úžasná a Niell je Niell. Je s ním spousta práce, ale nakonec se jako každej pořádnej chlap pochlapí.

28.11.2023 4 z 5


Božské začátky Božské začátky Christina Lauren

Kniha mě hodně bavila. Vtipné, krásné. svižné, přečtené jedním dechem. Chloe a Bennett jsou úžasní.

28.11.2023 5 z 5


Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Z Willa jsem byla z předchozích dílů nadšená, takže jsem se nemohla dočkat, až se o něm dozvím víc a těšila se na jeho nezapomenutelné hlášky. Jenže mě překvapila Hanna takovým způsobem, že Will neměl šanci. Nejspíš překvapila i ho, protože to, co jsem od něj čekala, se nedostavilo. Zato mě překvapil, jak moc dokáže být citlivý, zvlášť pár posledních kapitol mě dost dostalo.
přečetla jsem si knihu hned podruhé a zdá se mi lepší, než když jsem ji četla poprvé.

28.11.2023 4 z 5