Aiden

Aiden https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/444102/bmid_aiden-5MI-444102.jpg 4 614 102

Vested Interest série

< 2. díl >

Tři mladí muži se seznámí na univerzitě, kde také začne jejich celoživotní přátelství. Minulost diktuje to, jací ti muži jsou, současnost však formuje jejich budoucnost. Co se stane, když se každý z těchto mužů setká s tou jedinou osobu, která je mu předurčena? Dokážou se svými city bojovat a odejít? Nebo jeden po druhém podlehnou a poznají sladkou bolest lásky? Aiden, jehož pronásledují vzpomínky na minulost, hraje roli bezstarostného kamaráda. Díky tomu, že nemá nikdy daleko k rozpustilému úsměvu nebo vtipu, dokáže dobře skrývat vlastní bolest. Impozantní postavu používá jako štít a svou minulost skrývá pod robustním zevnějškem. Až na to, že jedna žena tuto fasádu prohlédne. I když jej svádí tělem, svýma zelenýma očima toho vidí až příliš. I když po ní jeho srdce touží. Cami je rozhodnuta mu ukázat, že je hoden toho, aby byl milován. Aiden ji od sebe sice na každém kroku odhání, přesto však zjistí, že si ji od těla udržet nedokáže. Kdo tuto bitvu lásky vyhraje?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Aiden , 2018


více info...

Přidat komentář

Pája699
23.04.2024 5 z 5

Aiden…..prostě všichni chlapy z BAM, jsou fakt silný muži a jejich příběhy prostě žeru :-) I když jejich ženy, to taky nemají vůbec jednoduché……

Tento příběh byl pro mě obzvlášť smutný a rval mi srdce. Čím vším si musel Aiden projít, než potkal své dva nejlepší přátelé, Bentlyho a Madoxe. Naštěstí mu do života vstoupila i Cami…..ta byla přesně pro něho, i když ji od začátku od sebe pořád odháněl. Njn lásce ale neporučíš .-)

Vážně emotivní příběh……Je to povedená série a já pevně doufám, že si autorka tuto laťku čtivých příběhů udrží! Rodina nemusí být vždy jen pokrevní.

Olga8480
26.01.2024 5 z 5

Skvělá série o úspěšných a silných mužích a neméně silných ženách.
Jestli se vám tato série líbila tak jako mě, tak určitě neváhejte a přečtěte si i sérii Vested Interest: ABC Corp., která vypráví příběhy o potomstvu mužů a žen z BAM.


Luciee113
28.11.2023 4 z 5

Pro mě hodně emotivní. Opravdu se mi každou chvíli svíraly vnitřnosti a dokázala jsem ten příběh prožívat s Aidenem i Cami.

annes
15.11.2023 3 z 5

Protože druhý díl byl Aiden, rozhodně jsem ho otevřela (maddoxe a dál už číst fakt nebudu). Místy mi připadal jeho příběh až moc silný a jsem ráda, že si autorka vybrala zrovna tohle pro svého hrdinu. Fandím lidem, co se nevzdávají a jdou dál.

Ewe291
02.11.2023 5 z 5

Aiden mi prirastol k srdcu a to aj kvoli jeho diagnoze, pretoze mam doma dieta, ktore ju ma a nedokazem si predstavit co zazival ked bol maly a vsetci ho odstrkovali. A presiel dlhu cestu kym si vsetko uvedomil a pochopil, ze prijat pomoc ci o nu poprosit nieke hanba. Cami bola skvela mila a chapava a som rada, ze tam boli aj ostastny. Krasny pribeh plny emocii za co som vdacna

Ála1968
17.09.2023 5 z 5

Já tyhle kluky BAM miluju.Je to moc povedená série a doufám, že se to nezmění

Domkar9116
01.05.2023 4 z 5

Lepší jak první díl. Vše tam bylo předvídatelné, ale vůbec to nevadilo, protože člověk tak úplně neočekává detektivku. Plný počet hvězdiček nedávám z toho důvodu, že jsem si z toho úplně nesedla na zadek. Ale je to takový ten lepší průměr. Opět je příběh hezky četl a děj ubíhal. A najednou konec knihy. Jdu na Maddoxe.

bezzink
17.03.2023 3 z 5

Pekne, ctive, jen me trosku mrzi, ze neznam ten zacatek. Vzhledem k tomu, ze Aiden i Maddox se se svymi polovickami dali dohromady uz v prvnim dile. Ty zacatky mam vzdycky nejradsi prave. Ale i tak to bylo fajn.

Mondaika
17.03.2023 3 z 5

Na některých stránkách jsem lapala po dechu jak byly krásné u jiných jsem si přála ať už končí.
Dílu něco chybělo, abych mu naprosto propadlo. Byl také předvídatelný.
Přátelství nepokrevních bratrů, kteří jsou úspěšní.... avsak mají své chyby z kterých se dokazali ponaučit pokračuje.

Láska není o tom, že někoho milujete je o tom, že druhého chcete hlavně pochopit, poznat, pomoct mu...

Najít opravdovou lásku a přiznat si je těžké, ale udržet ji je mnohdy těžší.

Miška935
26.02.2023 5 z 5

Naprosto perfektní příběh. Knihu jsem si maximálně užila :)

helenkan
11.01.2023 3 z 5

To jejich přátelství může člověk jen závidět. Pěkná romantika. Fajn jsem si to vychutnala.

cukrovka
07.11.2022 4 z 5

Příjemná a čtivá romantika. Děj nepřekvapí, ale romantičky budou spokojené. Bohatý krasavec s problematickým dětstvím a dívka schopná velké empatie. Kromě hlavní dvojice se zde objevují i postavy z minulého dílu.

Nermal
18.09.2022 4 z 5

Opět zdařilý díl série o třech kamarádech z BAM a jejich dívkách. První díl se mi líbil maličko víc, asi za to můžou ty temné tóny v Aidenově duši. Cami si v lásce trvala na svém a nakonec se jí podařilo odemnout Aidenovo srdce. Téma mužského kamarádství se prolíná celou sérií a je zdrojem chlapského humoru. Rovněž tak vzájemná podpora jejich přítelkyň.

LucijeT
04.09.2022 5 z 5

Jako po másle řekla bych

Nuttelka
15.08.2022 4 z 5

Jen něco málo mi u této dvojice chybělo, jinak bych dala plný počet. Plácali se v tom pořád dokola, ale nakonec přišli k rozumu - kupodivu :-) Ale naprosto si užívám slovní přestřelky a společné příhody kluků, jsou boží!
No ale i tak je to takové to sladké klišé, že si všichni tři, teda tři páry nejlepších kamarádů, naprosto sednou a jsou to "osudová" setkání :-)

andreamrs
12.08.2022 4 z 5

Máme tady takový ten klasický scénář, ale já Aidenovi a Cami tu chemii opravdu věřila! Moc se mi líbí prostředí, ve kterém se postavy pohybují, zejména trio Bentley, Aiden a Maddox nemá chybu. Jejich slovní přestřelky a humor zbožňuji. Přátelství ženských protagonistek mě také baví, ale musím říct, že u série (zatím) tíhnu víc k mužským postavám.

Co ale hodně oceňuju, byla ta "dramatická" zápletka. Ta se opravdu hodně povedla! I když byla docela předvídatelná, ale oproti prvnímu dílu mi přišla o dost uvěřitelnější, protože takovou situaci může zažít každý z nás, a vůbec jsem to Cami nezáviděla. Autorka si s tím napětím, které Cami prožívala, opravdu vyhrála, a výsledek byl hodně napínavý i pro mě.

MAU256
30.06.2022 5 z 5

Po knížce Bentley jsem sáhla po knize Aiden. Krásný příběh o tvořící se lásce Cami a Aidena. Srdíčku se prostě poručit nedá, ač se snažil sebevíc, láska zvítězila.

Přitáhl jsem si ji k poslednímu objetí. "Já tady budu vždycky, Sluníčko. Teď už mě máš na krk."

Už se těším na příběh Maddoxe. Všem romantickým dušičkám určitě doporučuji.

zp87
29.06.2022 4 z 5

Krásní, mužní, skvělí, vtipní, ochranitelští, milující... A jako třešnička na, dortu - i bohatí chlapi tady v hlavních rolích.
Romantika na 100%, trochu akce (docela mi to připomnělo Lutze a Spolubydlící), ale přiznejme si to, ta 'akční část' je tu na druhé koleji. Erotiky o trochu víc než v 1.díle (ale pořád ne příliš), což mi vyhovovalo, stejně tak, jako bezprostřední, drsný, potetovaný hrdina.
Ovšem nelíbilo se mi to víc, než Bentley. Ten měl taky hodně co do sebe. Takže hodnotím tak na stejno, možná je dokonce příběh Bentleyho o chlup lepší.
Cami tady byla super hrdinka, ale už mě štvaly ty tanečky Aidena a to, jak dlouho mu trvalo, než pochopil...
Každopádně doporučuji.
Velmi příjemně strávený čas (rozhodně lépe než u některých TV výplodů), zase jsem se jednou zasnila a jdu čekat na svého Aidena!

princesse
17.06.2022 5 z 5

Ještě lepší než Bentley. Uteklo to jako voda. Moc dobře se knížka četla a ideální oddechovka. Měla všechno co jsem očekávala. Určitě mrknu i na další díl série.

adela2230
04.05.2022 5 z 5

Zajímavý příběh, lepší než ten první. Dobře a rychle se čte.