Maddox

Maddox https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445400/bmid_maddox-5b6-445400.jpg 4 547 88

Vested Interest série

< 3. díl >

Tři mladí muži se seznámí na univerzitě, kde také začne jejich celoživotní přátelství. Minulost diktuje to, jací muži to jsou, současnost však formuje jejich budoucnost. Co se stane, když se každý z těchto mužů setká s tou jedinou osobu, která je mu předurčena? Dokážou se svými city bojovat a odejít? Nebo jeden po druhém podlehnou a poznají sladkou bolest lásky? Maddox, který byl vychován v chaosu a ve strachu, teď v běžném životě vyžaduje pořádek a kontrolu. Má svou kariéru a dva nejbližší přátele. To je všechno, co potřebuje. Dokud do jeho života nevstoupí Dee. Přináší s sebou city, které si celý život sám odpíral – a ohrožuje jeho kontrolu. Chce jí odolat. Udržet. Lásku. Naživu. Protože i Dee sama je poznamenána vlastní minulostí, nedokáže mu přiznat své city, a bojuje s ním o každou píď. Je dost silný na to, aby jí ukázal – aby jí dokázal, že láska jim oběma za to riziko stojí?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Maddox , 2018


více info...

Přidat komentář

Pája699
03.04.2024 5 z 5

I když mi to v knihovně popletli a já začala sérii třetím dílem, nelituji...

Maddox se mi líbil. Sice děj předvídatelný, nestalo se tam nic, co bych už nečetla v jiných knížkách.....a přesto mě to zaujalo a já se moc těším na celou sérii.

Vím, že mě čeká ještě příběh Aidena a Bentlyho, ale já se už teď těším na příběh IT Reida :-) Pro mě hoodně zajímavá postava....

Kacased
10.01.2024 5 z 5

Čtivé, předvídatelné. Nic překvapujícího. Ale stejně tu sérii dočtu.


Luciee113
28.11.2023 5 z 5

Maddox se mi hodně líbil. Příběh byl peprnější, sexuální scény více propracované a citlivé. Opět předvídatelné - hned na začátku jsem si řekla, jak to asi bude, v polovině jsem dokonce už odhadla, co vše se tam stane... a ejhle... ono to tak opravdu bylo. Ale nevadí. Příběh se mi hodně líbil a Maddox je fakt sympaťák.

Ewe291
03.11.2023 4 z 5

Mam rada, ked sa v knihach objavia hrdinovia z inych knih a tu sa mi to naplnilo na 1*. Pribeh lasky a strachu a odvahe malo to prosto vsetko. A tesim sa na dalsie casti

Ála1968
17.09.2023 5 z 5

Jsem nadšená z této série BAM.Je pravda, že všichni chlapi tady jsou úžasní a jejich protějšky mám taky ráda,snad jen kromě Dee, která mě vůbec nesedla.

Domkar9116
05.05.2023 4 z 5

Autorka jede ve svém tempu. Tento a druhý díl hodnotím stejně. Nesednu si z toho vyloženě na zadek, ale je to moc fajn čtení. Vše se opět točí kolem romantiky, sexu, přátelství, nebezpečí. Pokud hledáte právě to, tak to tady najdete. Doporučuji.

miloslava3256
09.04.2023 4 z 5

(SPOILER) Opět skvělý díl, trošku předvídatelný, ale jak je to psané, tak mi to nevadilo. Styl Maddoga se mi fakt líbil, upjatý účetní, ale za zavřenými dveřmi WAU. Už na začátku jsem si říkala co bude tady "za průšvih", bylo fajn, že to tentokrát schytal mužský. Prolínání s předchozími postavami a nenápadné sdělování, kam se posunuli miluji. Konec jsem fakt předpokládala, bylo to poznat na hony daleko, že se z toho stane svatební boom a baby boom na druhou :D

Miška935
01.04.2023 5 z 5

Opět nemam slov co k tomuto dodat. Skvělý díl :))

zp87
25.11.2022 4 z 5

Autorka jede ve svém stylu, kvalitou je tento díl velmi podobný předešlým, nevybočuje z řady.
A ač mi v knihovně tvrdili, že nezáleží na pořadí čtení, já se domnívám, že je opravdu lepší číst je popořadě. I když uznávám, že je to takové lehčí čtení, takže svět by se nezbořil, kdybyste četli na přeskáčku.
Maddox je svou podstatou lidštější, ke vztahu vhodnější, v sexu umírněnější 'Christian Grey' (bez herny), posedlý řádem a kontrolou. Což dle komentářů některé ženy přitahuje, mě nikoli, takže já bych si jej z trojice nevybrala (beru vtipného a uvolněného Aidena), pořád to bylo ale libové čtení.
Autorka se asi inspirovala rčením 'tichá voda břehy mele' - pokud v angličtině takové je, protože navenek upjatý, nenápadný a strohý účetní řádí za zdmi svého soukromí jako černá ruka. Prozatím největší porce erotiky z dosavadní série BAM, což mě rozhodně neuráželo.
Dee mě chvílemi pěkně štvala, ostatní postavy (z minulých dílů) mi náladu vylepšovaly. Miluju série, kde se znovu potkávám s postavami, o kterých jsem již četla a vidím, jak si žijí dál.
Epilog byl sladký, jako dort politý navrch ještě javorovým sirupem, ale což, to k tomuto žánru občas patří.
Slušné čtyři hvězdy, kdybych nebyla tak zmlsaná, klidně i pět.

cukrovka
11.11.2022 5 z 5

Další povedený díl o přátelích z BAM. Čtivá romantická oddechovka. Líbí se mi, že se zde objevují i dvojice z minulých dílů.

Janiss_89
28.10.2022 4 z 5

Kniha o třetím z partičky BAM. Madoxe jsem si oblíbila už v předešlých dílech, takže na jeho vlastní knihu jsem se těšila. A vůbec nezklamala. On a Dee mi k sobě jdou a zápletka s Jill byla dobrá. Sice u epilogu jsem si říkala, že to vzali dost hopem, ale tak nevadí. Jsem ráda, že tuto Trojku mám dočtenou a asi do dalších dílu, o vedlejších postavách, nepůjdu.

kristyna1301
16.10.2022 4 z 5

Přesně takový pohádkový příběh pro velké holky (nebo kluky) jsem potřebovala. Maddox byl ztělesněním trpělivosti a řadu. Jsem ráda, že po složitém příběhu Aidena byla tentokrát nejistá a rozpolcená spíš hlavní hrdinka Dee. Když už se objevil problém na straně Maddoxe, oceňuji to, že je v tom autorka nenechala koupat až do konce knihy. Upřímně jsem se obávala klasického modelu "nebudeme spolu komunikovat a udělám si to po svém", který se potáhne až do konce knihy a mně bude strašně rozčilovat. To se ale naštěstí nestalo, nicméně autorka si pro čtenáře připravila další zvrat, kvůli němuž jsem opět nemohla knihu odložit.
Celý děj knihy běžel přiměřeným, příjemným tempem. Co se mi opravdu líbí je propojení všech tří knih společnými postavami, u kterých, byť už nehrají v této knize prim, jsem se dozvěděla něco z pokračování jejich příběhu. Epilog byl na můj vkus možná až moc idealistický, ale přesně tohle číst vlastně chci. Takže sečteno podtrženo, pokud by BAM byla trilogie, jsem spokojená tak jak to je a opravdu doufám, že mě nezklame ani pokračování příběhů další postav.

Nermal
26.09.2022 4 z 5

Nejvíc se mi líbil příběh Emmy a Bentleyho, Aiden a Maddox už byly pro mě jen takové doplňkové. Ale četly se pořád dobře. Potřebuje to novou krev, takže od Reida si hodně slibuju.
Propojení s Kontraktem nebylo špatné, poznali jsme Richardovu lepší stránku.

LucijeT
04.09.2022 5 z 5

Trochu mě tam zarazila ta část s jeho reakcí na Jill, takové komplikace tahle spisovatelka nedělá... Ale nakonec dostála svého jména a rychle se to přehouplo a byla to bomba

uzivatel0983
27.08.2022 5 z 5

No co dodat kniha byla úžasná,cetla se sama a byla to i takova oddychovka a samotný Maddox byl ještě lepší,

Nuttelka
19.08.2022 5 z 5

Maddox... teda to je vysněný muž, co si budeme povídat :-) Taková krásná pohádka pro dospělé a ten závěr, každé ženské srdce se totálně rozplyne dojetím. Já ty kluky fakt miluju, jsou úžasní!
A stejně si myslím, že si Maddoxe Dee nezaslouží :-)

MAU256
04.07.2022 5 z 5

I tenhle příběh, který se vypráví o Meddoxovi byl moc krásně psaný. Minulosti se nedá uniknout, ale když se svěříte lidem, které milujete, dá se překonat vše. Již v dříve čtených knihách jsem si oblíbila Bentleyho, Aidena, Emmy, Cammi i Dee, proto jsem ráda, že se to stále točí kolem těchto přátel, samozřejmě, že to nejsou jediné postavy. Už se těším na další příběh - Read.

princesse
20.06.2022 3 z 5

Zatím za mě nejslabší. Nějak nedokážu říct co přesně mi vadilo nebo spíše chybělo, ale něco tam bylo - nebylo. Nemělo to takovou šťávu jako předchozí dva díly. A ten konec? No to jako na mě bylo trochu moc cukru najednou. Mám ráda šťastné konce, ale tohle tedy byla síla.

adela2230
04.05.2022 5 z 5

Velmi povedený díl. Dokáže pohltit, tady se vyskytlo více problémů z obou stran, což knihu dělalo ještě lepší.

Lee7
02.05.2022 4 z 5

Věděla jsem to, Mad Dog mi vyhovoval nejvíc a konec pěkně navnadil na dalšího člena dobrého spolku. Těším se a hezké ukončení trojice

Štítky knihy

přátelství láska vyrovnání se s minulostí

Autorovy další knížky

2019  80%Kontrakt
2020  78%Bentley
2020  85%Aiden
2020  84%Kontrakt 2
2020  86%Maddox

Kniha Maddox je v

Právě čtených5x
Přečtených768x
Čtenářské výzvě25x
Doporučených36x
Knihotéce334x
Chystám se číst154x
Chci si koupit36x
dalších seznamech12x