Pětkrát out

Pětkrát out https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/372013/mid_petkrat-out-xtx-372013.png 4 24 5

Pět dvojic hrdinů a hrdinek s více či méně vyjasněnou sexuální orientací se snaží vypořádat nejen se svými vlastními emocemi, ale taky s rodiči a přáteli. Zkrátka přiznat barvu, což mnohdy není vůbec snadné.

Přidat komentář

Luciee113
28.02.2024 4 z 5

@Lítej se mnou - První příběh se mi líbil. Bylo to svižné a velmi pěkně napsané.
@V odborné péči - Druhý příběh byl pro mě docela náročný... dost poetický, deprimující, zamyšlený. Žádné dialogy, jen na konci pár vět. Nemám z něj dobrý pocit.
@Na parchanty a mrchy - Třetí příběh byl skvělý. Přečteno jedním dechem. Až mě mrzelo, že končí. fakt super!
@Jen ti chci připomenout - Čtvrtý příběh měl začátek takový nalinkovaný. Teď se stalo to a to a to. Holt to tam autorka mrskala... Pak byla část, které jsem vůbec nerozuměla. A nakonec ani neměla potřebu ji více zkoumat...
Pak mě to začalo bavit, ale hned na to příběh skončil. Takže tak nějak...
@Lentilky - Pátý příběh by si zasloužil celou, podrobně rozepsanou, romantickou knížku. Tak pěkné, ale velmi stručné. Proč? Taká škoda!

Rainbowdreamer
12.06.2023 4 z 5

Povídky na téma coming outu, tři z nich se mi hodně líbily, ale i ty zbylé dvě byly dobré. Celkově příjemné oddychové čtení, doporučuji.


Aprilek
16.11.2020 5 z 5

Zajímavé povídky

vera4097
25.05.2020 4 z 5

kniha se mi líbila ... hezké, milé povídky :)

essidaven
27.02.2018 3 z 5

Ve výsledku je kniha spíše průměr, ale mě bavila. Pustila jsem se do ní hlavně kvůli autorce Daruj mi křídla, jelikož tato kniha se mi líbila. Lépe se četly tři "gay" povídky než dvě zbylé. Ani ne tak protože by mi vadily ženské hlavní hrdinky, ale prostě byly lépe napsané. Na druhou stranu všechny povídky byly hodně podobné a nijak zvlášť propracované a nevím, zda mi za týden nesplynou do jedné, moc nebylo ani poznat, že každá mají jinou autorku. Zajímavá byla postava Lukáše z první povídky - fialové vlasy a linky mi evokovaly postavu čaroděje Magnuse ze seriálu/knihy Shadowhunters a ten je fajn:)