Dokonalost

Dokonalost
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530477/mid_dokonalost-65aa2c77ed5d7.jpg 4 59 59

Cedrik se cítí jako ve snu, když ho na rande pozve Joah, nejkrásnější kluk, jakého kdy potkal, a navíc kytarista úspěšné kapely. Jeho pocity štěstí však vezmou brzy za své. Joah je chladný a odtažitý a zdá se, jako by s ním vlastně nechtěl trávit žádný společný čas. Nemá zájem o romantiku ani o sex. Proč si s ním tedy vůbec začínal? Měl snad nějaké jiné, Cedrikovi neznámé důvody?... celý text

Přidat komentář

Artep071
22.07.2024 4 z 5

Skvělý příběh... Konec byl docela překvapivě uspěchaný. Kluci by si zasloužili pokračování. :)

KláraH.
16.07.2024 2 z 5

Ne. Tohle drhlo. Mám ráda knihy autorky, ale tady jako by se vyčerpala. Chyb je o něco (velmi málo) méně, ale ten děj - zápletka se vyčerpala v první polovině knihy a pak už se jen natahovalo a natahovalo. Jména anglická, ale výrazivo rýže moravské (dom, rifle, líbu...).
A - je skutečně vyvrcholením příběhu návštěva rodičů?
Za mě škoda.


Komiko1
17.05.2024 5 z 5

Pekný príbeh, výborne dialógy pri ktorých som sa často nahlas zasmial. Kniha ma veľmi bavila, Cedrica som si naozaj obľúbil, keďže ma podobnú povahu ako ja :) teším sa na ďalšie príbehy od autorky

Nuttelka
05.05.2024 4 z 5

(SPOILER) Dokonale nedokonalí.. Cedric.. Joah.. Knihy od Lydie mám opravdu moc ráda, jelikož ve mně dokáže vyvolat spoustu emocí a pocitů. Cedric se opravdu choval na svůj věk, až mi občas trošku lezl na nervy :-))) Ale i srdce mi pro něj pukalo, když musel zažívat tak hroznou šikanu :-( První lásky jsou vždy hodně silné, i bolavé.. Joahovo obrat byl skvělý, užívala jsem si jeho starostlivost i žárlení.. jeho péče o Cedrica byla dojemná.. kniha se mi líbila, i když je tu opět dost překlepů a hrubek, ale to už jsem u těchto knih asi zvyklá..

SimonaA.
22.04.2024

Přečteno jedním dechem, jako vše od této autorky. Konec byl na mne moc rychlý, tak doufám v nějakou doprovodnou povídku, jako obvykle. Moc krásné.

ejdzinka
26.03.2024 5 z 5

Tak přiznávám, že Lydia je moje srdcovka a četla bych od ní i nákupní seznam, ale opět mě vtáhla do děje a knihu jsem neodložila dokud jsem ji nepřečetla celou, tedy v půl třetí ráno a do práce vstávám v šest. Ale stálo to za to. Miluji její styl psaní a na každou novou knihu se moc těším.

TomTomis
18.03.2024 4 z 5

Další ,,strongovka". Kdo čeká svižný příběh, dialogy, nezklame ho to. Užil jsem si vždy každou knihu od autorky, i když už asi nejsem dávno cílová skupina. Ne že bych si to vše po čase vše pamatoval. To je ale asi u těchto oddechovek běžné. Myslím, že chyby jsou už tradicí knih od autorky.

Rainbowdreamer
04.03.2024 4 z 5

Další MM romance od známé autorky. Pokud odhlédnu od poněkud nepravděpodobné zápletky, příběh je pěkně a čtivě napsaný, čtenář je vtažen do děje, a pohlcen emocemi hlavních představitelů, dospívajících kluků Cedrica a Joaha, kteří k sobě hledají cestu. Oddechová nenáročná četba, ale objevuje se tam i vážné téma šikany. Vhodná četba pro teenagery hledající své místo v životě. Rušivě působilo celkem dost gramatických chyb, nechápu proč kniha nemůže projít řádnou jazykovou korekturou.

Gaabii
02.03.2024 5 z 5

Konečně se ty osoby vyjadřují a chovají úměrně dle svého věku (třeba kniha Zrcadlo - to bylo peklo - viz můj komentář u této knihy). I ten jazyk mi už nepřijde tak kostrbatý jako autorčiny minulé knihy. Akorát opět spousta chyb - vidět v knize napsáno "abysmese", to je prostě síla.:-D Ale kniha byla opravdu krásná, strašně moc se mi líbila a byla to emočně horská dráha.
Doufám, že bude autorka v psaní pokračovat, těším se na další knihy.

Luciee113
28.02.2024 5 z 5

Taková dialogová knížka. Připadne mi, že děj je většinou popsán tím, že si dva lidé povídají. Dost se tam přeskakuje, ale to nejdůležitější je vždy řečeno. Problémy, které se v knize řeší, opravdu spadají do problémů náctiletých. Když mi někdy přišlo, že se tam o tom pořád žvatlá a každej všechno s někým řeší, tak jsem si vzpomněla na sebe a kámošky, když nám bylo ...náct a byly jsme vlastně úplně stejný. Co mě mile překvapilo, je to, že hlavní postavy mezi sebou dokáží řešit (až se v nich chvíli rýpou) své problémy. Je to i takový menší návod k tomu, jak se to vlastně má dělat :)
Bylo to hezké a já už se nemůžu dočkat další knížky od Lydie ...

Zuzi_cte
12.02.2024 5 z 5

Dalsi super libovka od autorky. Takove knizky se ctou na jeden zatah :-)

M.anon
10.02.2024 5 z 5

Autorka opět nezklamala. Nemohla jsem se dočkat, až to vyjde a čekání stálo za to. :)

JitulHa
06.02.2024 4 z 5

Kniha přečtena - není divu, jak se objeví novinka od této autorky, je to v podstatě nutnost! I tentokrát se jednalo o dobrou dějovou linku, kde se vlastně z fake date stane real date. A je opravdu zábavné sledovat ty dva, jak přemýšlí nad tím, co se mezi nimi tak najednou změnilo. Prostě takový myšlenkový ping pong. Je zde vidět také určitý vývoj postav a uvědomění si svých chyb. Příběh se autorce opět povedl, byť oproti jejím ostatním knihám nešel tolik za hranu. Zkrátka je to řekněme odlehčený příběh z hudebního a školního prostředí, který v sobě promítne i nějaké to vážnější téma. Autorka tedy rozhodně nezklamala, i když jsem možná čekala něco trochu temnějšího a kořenějšího...

vladenec
25.01.2024 4 z 5

Autorka umí mnohem líp. Špatný to ale vůbec nebylo.