Bunny přehled
Být nechtěným synem a rodičovským zklamáním se na jednom podepíše. Proto i Sebastián má problémy se sebevědomím, partnerstvím a přátelstvím. Navíc se bojí, že se jeho nejlepší kamarád dozví, že je do něj odmalička zamilovaný. Vše vyřeší tím, že si prostě svého partnera zaplatí. Jenže nepočítá s tím, že ho jeho nový přítel donutí postavit se nejen svým strachům, ale i sám sobě. A navíc cena, kterou za to Sebastián bude muset zaplatit, bude možná větší, než si na začátku myslel.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bunny. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 45 komentářůSouvisející novinky - Bunny (0)
„Každý občas musí udělat něco, co by mu za normálních okolností ani nepřišlo na mysl. Ale zoufalá doba si žádá zoufalé činy.“
Kniha Bunny v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v Přečtených | 184x |
| ve Čtenářské výzvě | 12x |
| v Doporučených | 16x |
| v Mé knihovně | 144x |
| v Chystám se číst | 53x |
| v Chci si koupit | 13x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
přátelství, kamarádství homosexualita rodina šikana romance gayové LGBT, queer, LGBT+ předstíraný vztahLydia Strong také napsal(a)
| 2016 | Na krev |
| 2019 | Trochu víc |
| 2018 | Bunny |
| 2020 | Trochu moc |
| 2019 | Trochu dál |

78 %
83 %

Asi se budu opakovat po ostatních, ale tohle bylo nádherný. Mám od autorky přečtenou zatím jen sérii Trochu, kde jsem dala podstatně méně hvězd, ale tohle bylo krásný. A ještě lepší je dokončení v knize Setkání :-)