Trochu víc přehled

Trochu víc
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404874/bmid_trochu-vic-tz7-404874.gif 4 137 137

Trochu série

1. díl >

Co může způsobit jedna plácnutá věta? Pořádný průšvih, když je vyslovena před nesprávnou osobou. Evan má tu smůlu, že dostane za úkol zabavit kapitána ragbyového týmu. Bohužel jej nenapadne nic jiného, než mu vyznat lásku. Jak se z toho ale dostat ven?

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Trochu víc. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

Eimeria
18.11.2023 2 z 5

Z téhle knížky mám fakt rozporuplné pocity. Přišla mi strašně neosobní, vůbec nechápu, proč se do sebe zamilovali, však se vůbec neznali (asi jsem rozmazlená podrobným popisem citu od holek Pospíšilových). Opravdu zvláštní kniha, v podstatě se nic nedělo, nějaké části jsem přeskakovala. Taky mi nesedl Dan, ten jeho vzhled a i chování. Evan byl fajn, normálni kluk a jediný, kdo byl nepříjemný na toho druhého byl za mě Dan, ne Evan. Opravdu jak říkám, zvláštní kniha s vysokým hodnocením, takže tyto problémy jsou čistě z mé strany. Překlepy v textu mi nevadily. Ten konec s Mikem a Davem byl taky divný, realitě vzdálený. Každý ať si udělá svůj názor, ale já knihu pošlu dál, aby někomu dělala radost.

Gaabii
15.08.2023 4 z 5

Rozhoduju se mezi 2 a 5 hvězdičkami, dám tedy 4.
2 hvězdičky za obrovské množství chyb a překlepů (to to po sobě autorka nečetla?) a za nepřirozený/těžkopádný jazyk, kterým je to napsané.
5 hvězdiček za děj, ten mě baví. Akorát moc nerozumím Danovi, občas by mohl aspoň něco říct a Evan by se k němu mohl chovat aspoň trochu hezky, ale jo beru, že takto jsou postavy vytvořené a celkově mě to baví, četla jsem už poněkolikáté. Explicitní scény mi nevadí.
Jo a čemu nerozumím, někdo, kdo absolutně nevyjadřuje city, řekne někomu "mám tě rád", aby ho zdržel. To se mi nějak nezdá. :-D


Luciee113
26.06.2023 5 z 5

Tak jo... Kniha nebyla chemická nálož citů, jak jsem u románů zvyklí, ale musím uznat, že mě překvapuje, jak dlouho jsem ji četla.... Na to, že mám doma neuvěřitelně moc práce a měla jsem na sobotu naplánováno snad tisíc opravdu důležitých věcí, tak je sedm večer a já konečně odkládám dotčenou knihu, kterou jsem začala číst včera večer. Ano, pak jsem šla na grilovačku, ze které jsem odešla kolem jedenácté, jen s jedním vypitým pivem... Páč ráno musím vstávat. Jenže po grilovačce jsem do ruky opět chytla tuto knihu, šla jsem spát až ve čtyři ráno, 5 hodin spánku a pak jsem opět chytla tuto knihu. Moje sobotní aktivity šly do háje a je sedm večer a já ji konečně dočetla. Uf. Tak já nevím... Určitě v sobě něco má, když se stalo to co se stalo.... Další díl se bojím otevřít :D

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Trochu víc v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených174x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených4x
v Knihotéce153x
v Chystám se číst61x
v Chci si koupit21x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

přátelství homosexualita gayové LGBT, queer, LGBT+

Autorovy další knížky

Lydia Strong
česká, 1983
2016  86%Na krev
2019  82%Trochu víc
2018  87%Bunny
2020  87%Trochu moc
2019  85%Trochu dál