Trochu víc

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Co může způsobit jedna plácnutá věta? Pořádný průšvih, když je vyslovena před nesprávnou osobou.
Evan má tu smůlu, že dostane za úkol zabavit kapitána ragbyového týmu. Bohužel jej nenapadne nic jiného, než mu vyznat lásku. Jak se z toho ale dostat ven?

https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404874/big_trochu-vic-tz7-404874.gif 4.1105
Nahrávám...

Komentáře (32)

Kniha Trochu víc

Ráčkajda
07. května

Kniha čtivá, celkem se mi líbila....ale Bunny se mi líbil víc:-)

ejdzinka
25. dubna

Po přečtení komentářů mám pocit, že máme každý jiné vnímání a to asi podle vlastních zkušeností. Já to vidím tak, že Evan není homosexuál ani bisexuál, ale pansexuál. Zamiloval se do Dana, protože je to Dan. To, že se zpočátku brání si to přiznat je důsledkem toho, že doteď žádnou lásku nedostával. Ani rodiče ani žádná přítelkyně mu žádnou něhu neprojevili. A tohle je přesně ten pocit, který mám s Evanem společný. Byla jsem na tom stejně. Pak se takový člověk uzavře a projeveným citům se brání a neumí je opětovat. Je to dlouhá cesta a chce to moře trpělivosti, aby se takový člověk otevřel lásce. A když se to stane, tak pak je věrný a oddaný, i když jeho láska se spíše než slovně, projevuje v jeho činech. Mám radost, že je o této dvojici psáno i v dalších dílech série Trochu... a tak můžeme vidět, kam až se v životě společně dostali.
Lydia Strong píše úžasně, je to čtivé, reálné, až mám pocit, že její postavy jsou moji sousedé a že je můžu kdykoliv potkat a pokecat s nimi. Proto mám všechny její knihy a každá mě oslovuje jiným způsobem. Už se těším, čím mě v příští knize překvapí.

NicoW.
18. února

Musim rict, ze tu byli veci co me iritovali. Treba to Danovo mlceni v situacich kdy by se fakt hodilo neco rict nebo Evanova neschopnost priznat si, ze je vazne na kluky se vsim vsudy. Ale i pres to jsem se nemohla odtrhnout a stale cetla a cetla.
Je super, ze tam bylo neco z pohledu Dana, za to urcite palec nahoru ptz aspon vim co se mu honilo hlavou.
A ten zaver s Mikem? WOW :-)

katerina0952
01. ledna

Moc to vysoké hodnocení nechápu. V knize je celkem dost překlepů a chyb a hlavní postavy mě dost často štvaly. V tomhle žánru je rozhodně lepší Lenka Křížová nebo Sarina Bowen + Elle Kennedy.

zuzikis
13.12.2022

Tato autorka pro mě byla překvapením :-o Jak jsem mohla propást knihy od této naší české autorky? A její styl psaní... pořád mi dejde do hlavy, že mi tato tvorba od ní tak dlouho unikala. Moc knih jsem k gay tématice nečetla - pokud jo, tak to byla autorka, kterou mám oblíbenou a čtu její knihy. Jinak jsem sama nevyhledávala přímo tuto tématiku, ale teď se to změnilo a musela si přečíst všechny knihy od této autorky :-) Píše opravdu poutavě a v této knize opravdu až do samého konce nevím, kam vlastně ten zvláštní vztah spěje :-) A proto se mi to tak líbilo a vlastně i to, jak byli oba kluci marní, co se týče komunikace :D musím říct, že o to to bylo zajímavější. Ale nemůžu hodnotit jinak, než plným počtem!

JitulHa
05.06.2022

Toto byl první díl ze série Trochu a řešil se zde opravdu trochu zvláštní vztah. Nebylo to ani tak tím, že se jednalo o vztah dvou mužů, ale spíše tím, jak to celé vlastně začalo, to bylo až neskutečné... Jak tohle vůbec může někoho napadnout?? Ale, jako námět dobrý. Nicméně, nejvíce zajímavé bylo sledovat to kamarádství mezi ústřední bandou maturantů, to bylo totiž skvěle popsáno. Každý z nich byl úplně z jiného těsta, a přesto byli téměř nerozluční. A když vezmeme v potaz zrovna takového Mikea, tak to je co říct! Je s podivem, že ho někdo v průběhu celého děje něčím už nepraštil. Knize určitě prospělo i to, že autorka nic nepřikrášlovala, například vyjadřování mezi teenagery. Čtení, které uteče, pobaví, prostě jakási středoškolská komedie s příchutí vážných témat a nevšední romantiky.

Stylie
17.04.2022odpad!

(+ SPOILER) Pardon, ale tohle je opravdu slátanina. Snažil jsem se, dát knize šanci, ale ne. Stěží jsem to dočetl. To, co by někdo nazval Danovou vášní bych nazval sexuálním nátlakem. Pokud vás neodradí prvních padesát stran, kde se krom líbání (se vším všudy) neděje zhola nic, dalších 220 stran o bolestivém sexu (opět popsaném do nejmenších detailů) to zvládne určitě. Dočteno jen ze zvědavosti, co stojí za mlčenlivostí Dana, a výsledek? Nic, prostě se mu nechce mluvit.
Kdyby existovalo hodnocení horší než odpad, nějaký hnůj, nebo kompost, rád bych tam knihu zařadil.

venacava
11.01.2022

Brečela jsem smíchy, kluci me pobavili.