Svatba o Vánocích

Svatba o Vánocích https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496456/bmid_svatba-o-vanocich-gGp-496456.jpg 4 160 36

Povinná četba pro všechny fanynky a fanoušky série Vested Interest! První ochutnávka příběhů hrdinů z nové generace BAM. Pro Braydena Rileyho a Addison Ridgeovou je to svatba snů: vzít si lásku svého života, mezi svými nejbližšími a nejdražšími, v nejsvátečnějším období roku. Co může být romantičtějšího než svatba o Vánocích? Všude panuje láska a pohoda… opravdu? Slídivá družička, potměšilý host a otec, který se nemůže smířit s odchodem dcery – to jsou zádrhele této neobvyklé svatby. A pak je tu ještě jedno vánoční tajemství, které nečekal dokonce ani Santa Claus. Když se k tomu všemu o svátcích přidá ještě sněhová bouře, jedna věc začíná být jasná: Vánoce už nikdy nebudou jako dřív…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

A Merry Vested Wedding , 2020


více info...

Přidat komentář

georginaa
24.01.2024 4 z 5

Knihu jsem si koupila až teď, kdy už mám všechny předešlé díly přečtené. Je to pěkná svatební vsuvka mezi rodiči a dětmi. Nejvíce byl zábavný Bentley, když se těžko smiřoval, že jeho princezna Addison se vdává a i když věděl, že Brayden je je pro ni ten pravý, nedokázal přenést přes srdce, že už nebude tolik potřebovat svého otce. Též to vyšperkovala i Grace s Jaxsonem, ale to je v samostatném dílu. Je to sice sladká pohádka, ale taková svatba prostě má být. Nasadit si růžové brýle a jen vnímat svatební den, který je vzpomínkou na celý život.

Miška935
31.12.2023 5 z 5

Taková jednohubka na jeden večer. Příjemný a předvídatelný příběh. :)


Terka18
24.12.2023 5 z 5

Krásný příběh. Ve kterém je lásky habaděj. Příběh rychle plyne a zhltla jsem ho za půl dne. Krásné snění.

pip11
21.12.2023 3 z 5

Bylo to sladké a roztomilé, taková vánočně svatební pohádka.

Lee7
18.12.2023 4 z 5

Chyběli mi, jejich šarvátky a super vtipy. Už se těším na sourozence, hezky poukázáno.

0197
12.12.2023 4 z 5

Skvělý start nové série. Většinou tyto nulté díly (já je nazývám předzačátky) nevycházejí a fakt super, že tentokrát se to přeložilo.

Vytiskla jsem si rodinný strom ze stránek autorky a vždy jsem se jukla, čí potomek to je :-). Kdybych ho neměla tak bych se ztrácela. Neuvěřitelné jak se rozrostli a jak naši hoši z BAM zestárli. Úplně nejlepší byli trojčata. A jsem zvědavá na příběh nejstaršího z nich.

Addison a Brayden se znali od dětství. Je tu pár velmi hezkých pohledů do minulosti, jak spolu začínali, jak se svěřili rodinám, že spolu chodí. Brayden se naštěstí nezalekl budoucího tchána :-). Svou nastávající respektoval a plně ji podporoval v jejím byznysu. Addi měla povahu po tátovi. Byla tvrdá a velmi bystrá. Svoji milující stránku ukazovala jen nejbližším.

Neslo se to ve stejném duchu jako všechny autorčiny knihy. Je to opravdu krátké a rychlé čtení, které vás seznámí s novou generací a navnadí na příběh Grace. A podle toho co se tu událo, to bude stát rozhodně za to.

Luciee113
11.12.2023 3 z 5

Myslela jsem si, že už to snad ani nedočtu. Kniha byla pro mě až moc přeslazená i když to mám takto ráda. ale už toho popisu jak je vše dokonalé... popisu dokonalých prostor i vztahů... byla jsem toho najednou přesycená. Ale kniha splnila svůj účel, proč byla napsaná. Už od začátku jsem si myslela, že je to můj strop a další knihu už nezvládnu. Jenže autorka měla v plánu něco jiného. Dokázala tak navnadit a nasměrovat mě k další knize takovým tlakem, že jsem se až neuvěřitelné těšila, až si přečtu Grace, že jsem se až divila. Takže strop se nekonal a vylezla jsem až na půdu a nelitovala jsem ani jedné vteřiny, kterou jsem s ní prožila.

tami1
01.11.2023 3 z 5

Sladší než cukrová vata.
Všechno je až moc dokonalé a zalité sluncem. Jediné, co příběhu dodalo trochu šťávu byl rodící se vztah mezi Grace a Jaxsonem.

Gabriela143
19.10.2023 4 z 5

Ja som vedela, že ju nemám čítať....je až veľmi sladká - všetci sú úžasní a dokonalí, ale je to skvelý medzičlánok k ďalšej sérii. Príbeh je pekný, bavila som sa a rada som si pripomenula prvú sériu.
...čo sa dá robiť...idem na Grace..

Gabriela456
01.08.2023 5 z 5

Skvělé pokračování, pohodové čtení na večer.

pollyn
11.07.2023 1 z 5

Kdyby ta kniha byla delší tak se snad rozpustím v tom slaďáctví. Všichni jsou tak dokonalí a perfektní až to zní děsivě jak stepfordské paničky. Zápletka v podstatě žádná.

adela2230
04.04.2023 3 z 5

Kniha se čte dobře, je to sladká oddechovka. Je sice hezké si připomenout postavy ze serie BAM, ale tohle bylo možná až moc. Je hezke vědět jak jsou na tom, ale serie skončila skvěle a pokračování není zase až tak potřeba.

prcek19
15.02.2023 3 z 5

Příjemná, krátká oddechovka..chvilkama možná až přeslazená, ale proto tyto knihy čteme..jen v některých případech, kdy autorka psala z pohledu Braydena, bylo poznat, že to píše žena..myslím si, že moc mužů nezná různé odstíny bílé :-D

Majka1979
27.01.2023 5 z 5

Veľmi rada som si pripomenula postavy akými sú Bentley, Aiden, Maddox a ďalší.
Kniha je tenká, no príbeh úžasný.
Blížia sa Vianoce a 2 dní pred nimi si dvaja mladí ľudia povedia svoje ANO.
Ale aké by to bolo, keby jedna šokujúca správa túto idylka trošku nenarušila? Nie svadbu, tá sa koná, ale životy niekoho iného :)
Kniha bola skvelá. Už teraz sa neviem dočkať ďalšej knihy od Melanie Moreland. :)

Hatshepsut
14.01.2023 4 z 5

Je to spíše taková sladká povídková upoutávka, pro ty co si oblíbili sérii BAM. Trochu jiné, než jsem od této autorky zvyklá. Také jsem měla problém se zorientovat ve všech nových postavách, kdo ke komu patří, takže to bylo skvělé "opáčko".:-) No hlavně mě tento díl naladil na první díl nové série, který se bude týkat Grace. Tak se nechme překvapit!

LucijeT
04.01.2023 3 z 5

Chápu účel této knihy, ale notno přiznat, že z ní kape cukr jak je sladká. Jsem ráda, že byla krátká, ale účel uvedení do děje ABC corp splnila, hned jdu na Grace, moje spása :)

narisa
02.01.2023 5 z 5

Tak to byla vážně paráda. Fakt skvělé čtení pro fanoušky BAM. Já se tedy úplně rozplývala a taky se dost bavila. Bylo to chvilkami dojemné, romantické a zábavné. A dost mě to navnadilo na další díl o Grace a Jaxsonovi.
Svatba v zimě byl můj sen, ale bohužel u nás na to nebylo dost sněhu, tak jsme měli svatbu v létě. Ale Addi a Brayden měli krásnou zimní svatbu a oslavu vánočních svátků pěkně okořeněnou nečekanými událostmi. Jejich vztah, to je romantika, jak má být.
Moc se mi líbí ta pospolitost o Vánocích, u stromečku. Za mě prostě paráda, také bych chtěla takto prožívat Vánoce.
A pokud se to někomu nelíbí, tak ať tyto knihy nečte, protože je evidentní, že autorka z vytyčené cesty nesejde a já jsem jí za to moc vděčná.
Všem vřele doporučuji.

Tesset
01.01.2023 2 z 5

Hodně slabá. Jak jsou knihy z BAM dobré, tohle stálo za pendrek. Hádám, že to měla být krátká povídka, ale aby se nahonilo pár stránek navíc, neustále se omílalo, jak jsou dva hlavní hrdinové pro sebe jako stvoření a jak jsou jejich rodiče super. Klidně mohla být součástí Grace, moje spása a ne vyjít samostatně. Celkem už mi přijde trapné, jaká je to jedna velká šťastná rodinka, všichni se zamilovávají navzájem do sebe atd. Postaví si víceméně vlastní městečko, kde jsou všichni spoko - tohle za mě ne. Autorka už by tenhle svět mohla opustit a přijít s něčím novým.

havrmoni
28.12.2022 5 z 5

Miluju tuhle rozvětvenou rodinku. Dalo se čekat, že se ještě více propojí a pospojuje. Tenhle úvod do nové generace je krásná krátká oddychovka.

Anna195
26.12.2022 3 z 5

3,5/5

Keďže autorkine predchádzajúce série Kontrakt a Vested Interest som si veľmi obľúbila, tak som si nemohla nechať ujsť ani jej novú sériu ABC Corp. A práve táto čas je úvodom do novej série.

Čo na jej spomínaných sériách zbožňujem je to, že sú navzájom popreplietané a autorka s nimi nikdy nekončí, takže aj tu sa dozvedáme, ako si naše obľúbené postavy nažívajú a ako pokračuje ich život. Ale tu sú našimi hrdinami Addison (Bentyho dcéra) a Brayden (syn Maddoxa) a s nimi sa ocitáme na ich svadbe. V ich prípade išlo o lásku z detstva, ktorá dozrela až do dospelosti. Už pri samotnom úvode som zistila, že títo dvaja sú si súdení. Akurát v ich prípade išlo o taký bezproblémový vzťah, bez nejakých veľkých zvratov. Ale keďže má knižka len 160 strán a jedná sa úvod do celej série, tak som ani veľké zvraty nečakala. Ale tu ma veľmi bavili úryvky z ich minulosti, teda časti z ich randenia, kde bolo mnoho zábavných príhod. Samozrejme v tejto časti viac spoznáme dôležité postavy pre ďalšie diely.

Okrem toho nás autorka chcela navnadiť na ďalšiu časť, keďže v úzadí tohto príbehu sa rozvíja aj príbeh s Grace. Aj keď autorka nám nadhodí len pár informácií a vy ostanete s otázkou... Ako to celé bolo a ako sa to skončí?

Takže mňa autorka navnadila a musím sa priznať, že ma v tejto knihe viac bavil ten načrtnutý príbeh o Grace.

No Melanie aj v tejto časti vedela vytvoriť skvelé puto rodiny, ktoré v jej knihách tak milujem.

Teším na ďalšiu časť, keďže už teraz ma Grace ako postava veľmi zaujala.

Autorovy další knížky

2019  80%Kontrakt
2020  78%Bentley
2020  85%Aiden
2020  84%Kontrakt 2
2020  86%Maddox

Kniha Svatba o Vánocích je v

Právě čtených2x
Přečtených225x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce195x
Chystám se číst136x
Chci si koupit32x
dalších seznamech6x