lucie0942 lucie0942 komentáře u knih

☰ menu

Calendar Girl 2: Duben, květen, červen Calendar Girl 2: Duben, květen, červen Audrey Carlan

Nooo....popravdě mě to její přátelství s každým, koho hned na prvním setkání "ošuká" ( omlouvám se za tento výraz, ale slovo POMILOVAT by asi nebylo tak úplně trefné ), začal lézt na nervy....takhle to prostě v životě nechodí a jestli si to autorka opravdu myslí, tak je ještě větší husička než Mia...každopádně tři nové měsíce, tři nový muži, nové prostředí a dějové zvraty...ano, opět je vše předvídatelné již na samém začátku....ano, hlavní hrdinka strká nos do všeho a snaží se dávat rady do života, ač sama si moc poradit neumí.....trochu slabší než jednička, ale šlo to :-)

16.08.2017 4 z 5


Tajný deník - Otevřená zpověď luxusní prostitutky Tajný deník - Otevřená zpověď luxusní prostitutky Madam Camilla

Tak nějak jsem měla pocit z této knihy, že nás přímo nabádá k profesionální kariéře prostitutky....prachy víc než slušný, sem tam teda musí ženská skousnout, že ji někdo taky přiškrtí,na druhou stranu si ale občas taky užije nepředstíraného orgasmu, a když ne, tak je to nejméně na cenu Oscara, ale ve výsledku bude vlastně spokojená!!!....no nevím, doufala jsem, že to bude deníček plný pikantností z oboru, místo toho jsem četla deníček od 14-leté dívenky po skoro 40-letou bordel mamá podnikatelky. Popravdě mě to nijak literárně neobohatilo. K této knize se znovu nevrátím.

14.08.2017 2 z 5


Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Audrey Carlan

Mě se Calendar girl líbila....kniha nebyla nijak vulgární, děj byl samozřejmě předvídatelný a jednoduchý.....žel bohu je jasné, že takhle to v eskortních službách moc nechodí a ti sympatičtí, milí, vstřícní boháči jsou asi jen v takovýchto erotických knihách :-D jestli ne, tak si zaplatím plastiku a jedu do Ameriky na lov :-D

14.08.2017 5 z 5


Hříšná Messalina Hříšná Messalina Alfred Schirokauer

Popis na zadní straně obalu, díky, které jsem si knihu koupila: "krutá a mocná žena, známá nymfomanskými sklony a neumírající touhou po pomstě. Román je protknut historickými fakty i nádechem erotické atmosféry"......hmmm, jooo, tak ten nádech jsem tam teda vůbec necítila :-D Miluji erotické romány, po přečtení Lady Caligully jsem marně doufala, že Hříšná Messalina bude psána ve stejném duchu. U Césara, ono tomu tak nebylo!!!! Intriky, lži a vraždy!!! Vyklubal se z toho zajímavý historický román. Nebyl špatný, to v žádném případě, ale můj šálek kafe to nebyl.

14.08.2017 2 z 5


Bez šance Bez šance Neal Shusterman

Já jsem byla spokojená. Námět knihy mě zaujal, něco podobného jsem na trhu už dlouho nezahlédla. Kniha je dobře čtivá, děj není zbytečně protahovaný, i když občas se mi zdál dost uspěchaný.....podrobnosti v některých pasážích jsou...hmmm, šokující??...už dlouho se mi nestalo, že by mi při čtení spadla brada....za mě určitě doporučuji!!

20.05.2016 5 z 5


Hrana rozkoše Hrana rozkoše Eve Berlin

No, tak v téhle knize se opravdu jenom šuká ( omlouvám se za tento výraz ). Líčení těchto pasáží je velmi dobře napsané, ale chybí mi trochu rozsáhlejší dějová linie, která by mi pomohla se vcítit více do hlavních postav. Za mě ano, ale asi se k této knize tak brzy nevrátím.

01.04.2015 4 z 5


Sama sebou Sama sebou Lisa Renee Jones

Ač mě polovinu knihy šíleně vadila nerozhodnost hlavní hrdinky a její neustálé probírání " co by, kdyby", tak jsem se bavila...děj dobře utíká, detektivní část byla více rozebrána, popisu sexu jsem si taky užila....konec byl nečekaný a na můj vkus dost uspěchaný...každopádně se těším na třetí díl, jak to se Sarou a Chrisem dopadne.

30.03.2015 5 z 5


Žár Žár Maya Banks

Stejně jako předešlé dva díly jsem byla naprosto spokojená. Kniha se čte dobře, děj ubíhá rychle, postavy jako vždy sympatičtí....za mě ANO

25.03.2015 5 z 5


Chlad Chlad Maya Banks

Spousta čtenářů si stěžovala, že druhý díl je kopírák dílu prvního. S tím bych nesouhlasila...jediné co měli oba dva díly společné, tak to, že: muži byli silně dominantní a zpackali co mohli, ženy byly submisivní a jak je už v osobnosti žen zvykem, tak odpustí milovanému muži nakonec cokoliv...dějová linie byla naprosto odlišná, hlavní hrdinové sympatičtí, erotické pasáže jako vždy dobře napsané, konec jsem nečekala a překvapil...za mě spokojenost a jdu do dílu třetího...:-)

24.03.2015 5 z 5


Pád Pád Maya Banks

Tak z této knihy jsem byla opravdu nadšená. Ze začátku jsem se obávala zdejších komentářů,že je kniha napodobenina Padesáti odstínů šedi, které opravdu nemusím,ale skutečnost je jiná. Ty dvě knihy nelze nijak srovnávat.
Dějová linie sama o sobě není nijak rozvětvená,ale obsah to vše vynahradí.Hlavní hrdinové sympatičtí a ano, šuká ( pardon,jinak se to napsat nedá) se skoro na každé druhé stránce,ale o tom mají erotické romány být, ne? Závěr je samozřejmě předvídatelný,ale rozhodně mě uspokojil. Za mě určitě ANO a jdu na další díl.

13.03.2015 5 z 5


Pan S. – Erotická zpověď Pan S. – Erotická zpověď Emma Becker

Tak tahle kniha mě opravdu zklamala. Myšlenka byla dobrá, ale její zpracování bylo opravdu příšerné. Styl autorčina psaní je těžký, člověk se díky tomu nedokáže pořádně začíst do děje. Nerada nechávám knihu rozečtenou, ale po 50. stránce jsem to musela vzdát. Škoda. Za mě určitě NEE

09.03.2015 1 z 5


Podřiď se Podřiď se Maya Banks

No, tak třetí díl by pro mě po emocionální stránce asi nejsilnější....vžila jsem se do situace Chessy a ač jsem dopředu věděla, jak to skončí, tak i slzičku jsem nejednou uronila.
Celá série se mi velmi líbila a jsem zvědavá, co nám autorka zase nachystá příště.

08.03.2015 5 z 5


Podlehni Podlehni Maya Banks

Do druhého dílu jsem šla se stejným nadšením jako u prvního...ač bylo předvídatelné, co se bude odehrávat, tak jsem se při čtení bavila a hlavním hrdinům jsem fandila, aby se dali do kupy a zvládli jejich nelehkou minulost. Za mě zase určitě ANO

08.03.2015 5 z 5


Podvol se Podvol se Maya Banks

Já si rozhodně nemůžu na nic stěžovat...kniha se mi líbila, sice neměla extra obsáhlý děj, ale to co jsem očekávala, jsem dostala. Erotické pasáže jsou dobře čtivé, hlavní hrdinové i jejich okolí sympatičtí, mělo to zápletku i happyend....za mě ANO

08.03.2015 5 z 5


Hračka Hračka Sylva Lauerová

Čekala jsem od toho mnohem víc...hlavní hrdinka mi byla silně nesympatická, erotické pasáže nic moc...v celku jsem se nudila...za mě určitě NEE

08.03.2015 1 z 5


Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Stejně jako předchozí díl, tak i tento mě naprosto nadchnul. Nemám jedinou výtku. Opět za mě ANO

07.03.2015 5 z 5


Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Božský bastard byl první erotický román, který jsem kdy četla. Bohužel jsem se rozhodla pro četbu v místním parku, kde jsem už po pár stránkách byla rudá snad až na "prdeli" ( s prominutím za tento výraz ) a můj mělký dech s potutelným chichotáním musel kolemjdoucím jasně naznačit co čtu :-DD Kniha se velmi dobře čte, erotické pasáže jsou velmi dobře popsány, hlavní hrdinové sympatičtí, dějová linie do sebe skvěle zapadá..za mě rozhodně ANO!!!

07.03.2015 5 z 5


V tvojí kůži V tvojí kůži Lisa Renee Jones

Tak tuhle knihu jsem přečetla jedním dechem. Překvapilo mě, že se nejedná o bezduchý erotický román ( kolikrát se člověk už po pár stránkách dovtípí, co bude následovat a jak to skončí ), ale má v sobě i prvky detektivky. Kniha má dobrou dějovou linii, erotické části jsou velice dobře a vkusně sepsány, dokonce jsem se stejně jako hlavní představitelka začala strachovat, co se to s tou Rebeccou mohlo stát a konec mě naprosto zdrtil. V té nejvypjatější situaci to autorka utne, aby nás donutila si přečíst druhý díl....jdu s chutí do něj...:-)

07.03.2015 5 z 5


Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Stejně jako u předešlých dvou dílů ze série jsem byla naprosto unešena. Kniha se velmi dobře čte, hlavní hrdinové jsou sympatičtí, erotické pasáže jsou vkusné. Za mě určitě ano a ráda si ji znovu přečtu znovu.

07.03.2015 5 z 5


Za černými dveřmi Za černými dveřmi Velvet

Kniha se mi celkem líbila. Co mě postupně během čtení ale začalo vadit, bylo chování hlavních hrdinů a vlastně všech kolem, a ten konec byl taky naprosto nečekaný. Chvíli jsem přemýšlela, jestli ´v tiskárně nezapomněli pár stránek dodat do knihy, ale asi to byl záměr autorky co nejrychleji sepsat konec, aby to měla za sebou.....trochu škoda, čekala jsem lepší závěr

07.03.2015 3 z 5