Pan S. – Erotická zpověď

Pan S. – Erotická zpověď https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117484/bmid_pan-s-eroticka-zpoved-Gsj-117484.jpg 2 55 14

Ellie je dvacetiletá Francouzka, která vede bezstarostný a povrchní život. Pak ale narazí na Pana S., „starého“ pětačtyřicetiletého chirurga, s nímž ji spojuje záliba ve čtení a psaní erotických děl. Nejprve si vyměňují jen dopisy a esemesky, ale jejich vášnivý sexuální vztah se pak bouřlivě rozvíjí v hotelovém pokoji. Ellie barvitě vykresluje měsíce nedočkavého čekání, sexuální zážitky během tajných milostných schůzek i následující stručné telefonní hovory – bludný kruh, z něhož se marně snaží vymanit. Francouzské autorce Emmě Beckerové je 22, román je její prvotinou a spekuluje se, že se jedná o autobiografii.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Mr. , 2011


více info...

Přidat komentář

Lejdus
01.05.2020 1 z 5

Kniha mne nudila. Cekala jsem pikantni stranky nebo napinavy pribeh, ale prislo, ze se jen autorka placa sem tam. Obcas sproste slovo, popis sexu, ale ve vysledku nuda. Knihu jsem i kvuli tomu nedocetla.

SmazenaCibule
04.04.2020 1 z 5

Tématika by byla skvělá, kdyby z ní bylo vytěženo více. Hlavní postava, dvacetiletá Ellie, se chová jako hloupá, zhulená stíhačka. Hrozně mi v knize vadila ta její naivita, i když je to zřejmě autobiografie a autorka vykreslila sebe samu, jaká tehdy byla. Jednu hvězdičku dávám za nápad a za erotické scény, které byly vykresleny hezky a nápaditě.


dominika9982
14.01.2017 odpad!

Opravdu špatně napsaná kniha, i když příběh by tak špatný nebyl. Ztrácela jsem se, nevěděla jsem, co je přímá řeč, co jsou emaily či SMS. Časté překlepy, např. "kokotka" namísto "koketka".

lucie0942
09.03.2015 1 z 5

Tak tahle kniha mě opravdu zklamala. Myšlenka byla dobrá, ale její zpracování bylo opravdu příšerné. Styl autorčina psaní je těžký, člověk se díky tomu nedokáže pořádně začíst do děje. Nerada nechávám knihu rozečtenou, ale po 50. stránce jsem to musela vzdát. Škoda. Za mě určitě NEE

Sidonie.j
27.11.2013

Tak na téhle knížce byl skvělej jen obal, jinak to nemá hlavu ani patu. Nakonec jsem ji dočetla, protože nerada odkládám knížku nedočtenou, ale rozhodně jedna z nejhorších, co jsem kdy četla.

Temný snílek
22.11.2013 2 z 5

Vypravěčkou příběhu je Ellie, která si ve dvaceti letech hraje na lolitku. Vzrušují jí totiž starší muži, s kterými ráda spí. Ano, pan S. není její jediný postarší doktor, ale nejvíc na ní zapůsobil. Jejich vztah je ovšem dlouhodobě neudržitelný.
Ten nápad dvacetileté dívenky a o více než dvacet let staršího muže mě hodně zaujal, jistě by šel podat velmi zajímavě a hlavně vzrušujícím způsobem, ale jak to pojala Emma Beckerová, jejíž je to prvotina, mi přišlo trochu otřepané a hlavně nechutné.

Od knihy jsem měla velká očekávání, která se však nenaplnila a já se více, jak polovinu knihy nudila, dokonce i během sexuálních scén, což mi u erotického románu přijde jako velké mínus.
Nakonec se mi na knize nejvíce líbila ta povedená obálka, která mě původně ke čtení přivedla.

vaneskaa
01.10.2013 5 z 5

Kniha mě absolutně pohltila, je pravda, že občas bylo těžké se orientovat v ději ale to je jediné minus, příběh super, otevřenost, postavy... Za mě každopádně 5 hvězdiček! Konec mě dojal, i když se dal očekávat, na druhou stranu příjemná změna po všech těch happyendech v oblasti tohoto žánru. :)

luciefeix
22.08.2013 2 z 5

kniha me nudila, neorientovala jsem se, konecne pan chtivy nebyl bohaty a nemel chut zenu vlastnit ale styl psani z toho udelal takovej blabol ze to je tak na dve hvezdicky

Kirtans
15.05.2013 2 z 5

Za 2 a půl... Ohledně žánru a tématiky to bylo fajn, konečně erotický román obsahující erotiku, ale jinak to bylo takové prázdné a dobrých 100 stran si mohla autorka odpustit..

jaja10
19.04.2013 4 z 5

Sex, drogy a rock&roll v této knize určitě najdete. Je pravda, že kniha byla trošku zmatená, spisovatelka z reálu skákala do fantazie a někdy bylo opravdu težší se zorientovat, co je skutečné a co smyšlené. Ale celkově se mi kniha líbila, hlavní hrdinky mi bylo místy opravdu líto.......vskutku otevřeně naspasný polo-autobiografický román.

tellisecek
29.03.2013 1 z 5

Kniha mě zaujala svým přístupem, líbí se mi téma, ale! Nedokázala jsem se vůbec začíst, velmi špatně jsem se v ději orientovala a jazyk, kterým píše spisovatelka mi přijde nedobrý. Takže za mě palec dolu.

Allen28
16.03.2013 1 z 5

Kniha mě velmi zklamala. Asi 200 stran jsem se prostě nemohla začíst.. posledních 100 už bylo lepších. Styl psaní je opravdu hrozně nepřehledný. Někdy jsem měla pocit, že spisovatelka musela být fakt zhulená (jak neustále píše v knize). Hvězdičku dostává za otevřenost v sexuální oblasti což je mi blízké. Knihu si určitě už nikdy nepřečtu.

ruzovka
24.02.2013

Knihu jsem dostala jako dárek, neznala jsem ji.
Puritán nejsem, kniha mě zaujala svou otevřeností , ale styl psaní snižuje mé hodnocení .
Občas jsem se v ději ztrácela, co jsou vzpomínky, co současný děj... takové nepřehledné ...
Ale rozhodně doporučuji přečíst ...

Ploskutáček
03.10.2012 5 z 5

Ač muž, tuto knihu jsem zhltl během necelého týdne. Úžasné, strhující, návykové. Autorka navíc popisuje milostné pasáže s až šokující otevřeností, takže tato kniha není rozhodně nic pro puritány či sexuálně upjaté jedince:-)) A konec? Ten mě naprosto emočně "udělal". Doporučuji!

Štítky knihy

erotika

Autorovy další knížky

Emma Becker
francouzská, 1988
2012  49%Pan S. – Erotická zpověď
2015  42%Alice