Calendar Girl 2: Duben, květen, červen přehled
Calendar Girl série
Mia Saundersová se kdysi zapletla s nesprávným mužem. Ten má teď v rukou život jejího otce a Mia mu dluží milion dolarů, na které si nedobrovolně vydělává jako luxusní společnice. Další tři měsíce bude provázet bohaté muže a plnit každé jejich přání. V dubnu to bude profesionální basketbalista Mason, který si potřebuje vylepšit mediální obraz, v květnu ji čeká žhavý samojský model Tai a v červnu bude předstírat, že je zlatokopka pasoucí po závratně bohatém Warrenovi…... celý text
Originální název: Calendar Girl: Volume Two, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Calendar Girl 2: Duben, květen, červen. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 60 komentářůSouvisející novinky - Calendar Girl 2: Duben, květen, červen (0)
Kniha Calendar Girl 2: Duben, květen, červen v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 9x |
| v Přečtených | 588x |
| ve Čtenářské výzvě | 35x |
| v Doporučených | 16x |
| v Mé knihovně | 302x |
| v Chystám se číst | 87x |
| v Chci si koupit | 21x |
| v dalších seznamech | 6x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Audrey Carlan také napsal(a)
| 2016 | Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen |
| 2020 | Věčná vášeň |
| 2020 | Posvátné místo |
| 2017 | Calendar Girl 2: Duben, květen, červen |
| 2017 | Calendar Girl 3 - Červenec, Srpen, Září |

83 %
72 %

V pokračování je vidět, že Mia se posouvá nejen v práci, ale i ve vztazích s muži, které potkává. Každý z nich je jiný – někdy přináší romantiku a něhu, jindy vášeň či nečekanou výzvu. Oceňuji, že Mia není jen pasivní hrdinka, ale z každého setkání si něco odnáší a postupně si ujasňuje, co vlastně od života i lásky očekává. Díky tomu její příběh působí různorodě a občas dokáže překvapit.
Text je čtivý, stránky mizí pod rukama. I když některé situace působí průhledně, jako relaxační romantika kniha funguje dobře. Jsem zvědavá, jak se Miina cesta bude dál vyvíjet.