Calendar Girl 2: Duben, květen, červen přehled

Audrey Carlan

Calendar Girl série

Mia Saundersová se kdysi zapletla s nesprávným mužem. Ten má teď v rukou život jejího otce a Mia mu dluží milion dolarů, na které si nedobrovolně vydělává jako luxusní společnice. Další tři měsíce bude provázet bohaté muže a plnit každé jejich přání. V dubnu to bude profesionální basketbalista Mason, který si potřebuje vylepšit mediální obraz, v květnu ji čeká žhavý samojský model Tai a v červnu bude předstírat, že je zlatokopka pasoucí po závratně bohatém Warrenovi…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2017 , Ikar (CZ)
Originální název: Calendar Girl: Volume Two, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Calendar Girl 2: Duben, květen, červen. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Jita160
02.10.2025

V pokračování je vidět, že Mia se posouvá nejen v práci, ale i ve vztazích s muži, které potkává. Každý z nich je jiný – někdy přináší romantiku a něhu, jindy vášeň či nečekanou výzvu. Oceňuji, že Mia není jen pasivní hrdinka, ale z každého setkání si něco odnáší a postupně si ujasňuje, co vlastně od života i lásky očekává. Díky tomu její příběh působí různorodě a občas dokáže překvapit.
Text je čtivý, stránky mizí pod rukama. I když některé situace působí průhledně, jako relaxační romantika kniha funguje dobře. Jsem zvědavá, jak se Miina cesta bude dál vyvíjet.

všech 60 komentářů

Související novinky - Calendar Girl 2: Duben, květen, červen (0)

Kniha Calendar Girl 2: Duben, květen, červen v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně302x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Audrey Carlan také napsal(a)

2016  69%Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen
2020  75%Věčná vášeň