Podřiď se

Podřiď se https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232551/bmid_temne-touhy-podrid-se-AEv-232551.jpg 4 243 26

Temné touhy série

< 3. díl

Chessy a Tate jsou svoji už několik let. Vášnivý vztah s milovaným mužem byl vším, po čem kdy toužila. Slíbila mu poslušnost, podřídila se mu, a Tate vždy její dar něžně opatroval. Cítila se milovaná, v bezpečí. Tatea ale v poslední době příliš zaměstnává jeho práce a Chessy ví, že se brzy bude muset něco změnit, jinak mohou o vše přijít. Tate vždy svou ženu miloval, jeho práce mu však zabírá čím dál víc času. Když Tate vycítí, že je Chessy nešťastná, naplánuje společnou noc, která má mezi nimi opět zažehnout plamen. Pracovní hovor v nevhodnou chvíli ale ohrozí Chessyino bezpečí a otřese její důvěrou. Tate přísahal, že ji jako její manžel bude vždy milovat a ochraňovat. Svůj slib nesplnil. Odhodlán získat ji zpět, se Tate připravuje na bitvu, v níž bude muset dokázat, že pro něj není nic důležitější než její láska a oddanost.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Taking It All , 2014


více info...

Přidat komentář

Aghatte
01.03.2024 odpad!

Nechci tady být sprostá, ale divím se, že se dožili miminka, když to stále strkali do vedlejších otvorů :-D
Proboha, kdo a proč to píše a kdo proč to čte?
Úplně zbytečně popsaný papír.

Ála1968
06.10.2023 2 z 5

Na rovinu říkám, že jsem ráda, že jsem to přečetla až do konce bez újmy na duši.První díl byl takový nic moc,ale byl tam děj,i když Jossi byla úděsná.Druhý díl byl celkem fajn.Byl o něčem a oba byli sympatičtí.Zato tenhle díl byl strašný.Byl jen o tom,jak se milují,jak si odpouštějí a nemělo to žádný pořádný děj.Ufňukaná Chessy, která si jen stěžovala.Byl to děs až do konce.Celá série mě nezaujala a myslím,že zítra si ani nevzpomenu o čem byla.Určitě si to už více nepřečtu.


Ewe291
22.09.2022 2 z 5

Slabota. Strasne nieco, malo to byt zaujimave a namiesto toho to bolo nudne! Dlhe reci, ktore zacinali liezt na nervy a ani to nemalo iskru. Prosto najslabsi diel serie a ani nijak zaujimavy, autorka to chcela ozivit a okorenit ale nedopadlo to vobec tak bolo to slabe a nudne a bez zivota. Pre mna osobne tomu chybala iskra

B.Garden
27.12.2021 odpad!

Tak tohle se nepovedlo. Na větu, pohnul bych kvůli tobě nebem i zemi jsem, už začala byt alergicka a vždy obracela oči v sloup. Dočetla jsem jen, abych věděla jak to s postavami dopadne a dost jsem přeskakovala. Hlavní postava neměla žádnou sebeúctu a nechala sebou dost zametat.

Jita160
13.05.2021 5 z 5

Celou tuto sérii mám moc ráda.
Číst o subinkach a jejich dominantech v tak zamilovaných příbězích mě vážně baví.
Za mě určitě ano!!!

FairyD.
17.06.2020 5 z 5

Z predchádzajúcich časti som bola ako na tŕňoch čo sa týka tohto páru. Tešila som sa na ich príbeh a čo sa pokazilo na veľkej láske. Pekne spracovaný príbeh plný emócii.

Myška43
13.03.2020 4 z 5

Mě tento díl hodně oslovil, protože jsem také vdaná. Je tu jasná ukázka, že nic nemáme jistého. Důležité je stanovit si své životní priority a mluvit o tom co nás trápí. Pokud nám na nás záleží a máme se stále rádi, tak krizi překonáme. A to jsem v příběhu našla. Doporučuji si knihu přečíst!!!

Majjkkyy
25.02.2019 1 z 5

No... Poslední kniha v sérii byla dost zklamání. Dialogy mezi postavami zněly už tak moc nereálně a přeslazeně, že jsem je musela přeskakovat. Autorka navíc asi vyčerpala svoji zásobu slovních spojení, protože se tam několikrát objevila stejná slovní spojení jako v předchozích dílech - trpělivý jako Job, Řím taky nepostavili za den, kvůli tobě pohnu nebem i zemí a moje "oblíbené" - líbá zem, po které jeho žena chodí. Tyhle fráze se tam opakují tam často, až bolí oči. Knihu jsem dočetla pouze silou vůle - a stálo mě to hodně sil.

1259
20.01.2018 5 z 5

Naprosto dokonalá série, která se mi četla úplně sama a nechtěla jsem, aby skončila. I když se knížky hrozně špatně schání, tak rozhodně doporučuji všem, kdo by měli zájem.

Espoir
10.01.2018 2 z 5

Upřímně, tato kniha je z celé série nejslabší. Příliš přeslazené a neuvěřitelně naivní. Dále jsou SPOILERY: Postava Chessy neměla snad žádnou sebeúctu, že se sebou nechala takhle zametat. Tate mi byl vyloženě nesympatický tím, jak stále dokola opakoval, že Chessy miluje (několikrát v knize byla uvedena fráze, že by pro ni "pohnul nebem a zemí" - na tu už jsem alergická). A přitom stále dokola prokazoval opak. Tedy až do konce, kdy se najednou zázračně změnil. To, co se stalo v Sídle, je dle mého neodpustitelné. Toho si nejspíš byla vědoma i sama autorka, když do vývoje vztahu zasáhla překvapivým těhotenstvím, které nakonec manžele svedlo zpět dohromady. Asi jsem hrozný cynik, ale mně by se více líbilo zakončení bez těhotenství a happyendu, kdyby Chessy svého muže opustila, osvobodila se od své závislosti na něm a začala odznovu.

moudivlacek
14.08.2017 5 z 5

Skvělé zakončení série, opět dle mne tu sex nehraje hlavní roli. Je zde nádherná ukázka toho, co je v manželství opravdu důležité, nejsou to peníze, není to materiální zabezpečení, ale hlavně bezpečný přístav dvou milujících lidí plný důvěry a lásky. Jestliže je tato rovnováha porušena, je problém na světě. A vůbec nezáleží, že funguje jen sex. Obdivovala jsem ústřední dvojici tohoto dílu - Tate musel dojít k poznání, jak moc ublížil své ženě svou přepracovaností a upřednostňování práce, Chessy také není bez viny. Měla problém, ale neřešila ho, Tate se pak domníval, že vše je v pořádku.
Ale natolik mají rozumu, že oba touží to řešit, oba stále touží po lásce druhého.
A zas tu stojí věrní přátelé. Člověk může jen závidět a přát najednou.
Doporučuji romantikům.

havrmoni
28.04.2017 4 z 5

Mě se to líbilo. Jen bych opakovala co jsem psala u předchozích dílů. Jen teď po přečtení celé série musím napsat,že druhý byl za mě nejlepší.

Turiel11
20.01.2017 3 z 5

Kniha byla velmi velmi podobná svým předchůdkyním. Autorka prostě koncentruje příliš mnoho hlubokých slov a silných emoci do neskutečně malého prostoru, což podle mě působí přeslazeně a neuvěřitelně. Když máte ale sladké rádi, stejně jako já, tak proč ne? :-)

Mellisek
20.09.2016 2 z 5

Bohužel za mě nejslabší díl, první příběh byl prostě nejlepší už i druhý se skláněl s hodnocením dolů. Chessy a Tate měli problémy od prvního dílu, ale je škoda jak to autorka zainteresovala do knihy. Čekala bych prostě víc. Ale svým způsobem je to pěkné zakončení série. :-)

Laf
17.09.2016 2 z 5

Tenhle díl mi přišel z celé série nejhorší. Až moc přehnaně sladký, že mě to až nebavilo číst a v půlce jsem měla chuť knihu zahodit a nedočíst ji. Sice po půlce došlo k malému zvratu, ale stejně... Dočetla jsem ji jen se sebezapřením. Plus dávám za to, že i v tomto díle se objevovaly postavy z předchozích dílů, takže jsem se dozvěděla, jak to u nich pokračovalo.

Nel-ly
04.09.2015 1 z 5

První díl se mi nelíbil, přišlo mi tou hloupé, naivní a děsné klišé, krom toho mi nevyhovuje autorčin styl psaní, všechno moc okecává, strašně zdržuje, její postavy jsou všechny stejné a mají super úžasné vztahy s ostatními ze série (viz tahle série i série Pád-Chlad-Oheň, opis toho samého) a hlavně se všechny dialogy a vůbec text děsně táhnou.
JENŽE druhý díl se mi naopak líbil moc, byla to citová ždímačka, to jo, ale byl to román (zdaleka ne erotický) a povedený.
V tomhle díle... na začátku doják (přehnaný, ale co už) a pak, pak už se nic nestane. Prostě nic. Naivní hloupoučká blbost. Dočetla jsem jen tak z hecu, abych mohla svůj vztah :D s autorkou uzavřít, od ní už nic číst nebudu.

angelbooks
27.06.2015 4 z 5

Bohužel, po druhém díle mě tento zklamal.
Nezklamal úplně, ale ty části kdy mu odpouštěla, no já si říkala, že bych ho už dávno nakopala někam. A úplně tečka na konci, ta části kdy byli v sídle a ona zakřičela svou pojistku, protože ji nechránil ten, kdo mě. JEJÍ MANŽEL.
Nebýt jedné situaci ( kterou nebudu psát, abych nezkazila překvapení ) by se možná rozvedli, a nebyli už nikdy spolu. Za tu situaci docela i děkuju, protože jsem si Chessy moc oblíbila a na konci téhle knihy jsem měla ráda i Tatea.
Jedna moje myšlenka na konci byla, že kdyby od něho odešla dříve, možná by k té firmě přibral společníky mnohem dříve :).
Knihu velmi doporučuju :).

marcela6183
07.06.2015 2 z 5

Sice jsem tenhle příběh čekala (jako my všechny), jelikož se k němu schylovaly předchozí dvě knihy. Zklamala mne schopnost hlavní hrdinky řešit své problémy. Která z nás je nemá. Asi nečetla Umění prokrastinace.
Téma viny a trestu nedotažené, neuvařené a nezvládnuté, pointa v odpuštění pro mne nezrpracovaná. Mnohem větší pointa pro mne byla v samotném těhotenství. Komplikace nezužitkována. Emocionálně nabito, ale nevybito. Námětově dobré, ale přijde mi to jako vychrlené horkou během jednoho měsíce. Řekněme seminární práce vedle dizertačky.
Z fráze "pohnul by nebem i zemí" mi už fakt teče voda mezi zaťatými zuby.
Jde to sice nahoru, ale pořád to není ani na tři; slabší dvě a půl.

kacaaba
06.05.2015 4 z 5

Kniha se mi líbila. Celá série mě překvapila. Byla postavena hodně na emocionální stránce a sex byl až na druhém místě. Rozhodně jí to neubralo na zajímavosti. Určitě si od autorky přečtu další knihy.

jitka7
03.05.2015 3 z 5

Rozhodně lepší než předešlý díl. Akorát si sebe nedovedu představit v takové situaci. No asi by to dopadlo trošku jinak :) Přišlo mi to trošku absurdní, jak moc jednoduché bylo mu odpustit. A né jednou.