Calendar Girl 2: Duben, květen, červen
kniha od: Audrey Carlan
KoupitKoupit eknihu
Mia Saundersová se kdysi zapletla s nesprávným mužem. Ten má teď v rukou život jejího otce a Mia mu dluží milion dolarů, na které si nedobrovolně vydělává jako luxusní společnice. Další tři měsíce bude provázet bohaté muže a plnit každé jejich přání. V dubnu to bude profesionální basketbalista Mason, který si potřebuje vylepšit mediální obraz, v květnu ji čeká žhavý samojský model Tai a v červnu bude předstírat, že je zlatokopka pasoucí po závratně bohatém Warrenovi…...celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/338886/big_calendar-girl-2-duben-kveten-cerven-X8k-338886.jpg 3.7313Calendar Girl 2.
Žánr:
Literatura světová, Pro ženy, Erotika
Vydáno: 2017, Ikar (ČR)
Calendar Girl: Volume Two, 2015
Komentáře (55)
Kniha Calendar Girl 2: Duben, květen, červen

Pokračování příběhu Mii se mi moc líbilo:) Dokonce jsem zjistila, že si první dil hodně pamatuji, i když jsem ho četla už před pár lety. Nejlepší byl pro mě v této knize nejspíš duben, ale super bylo, jak se v posledním měsíci červnu všechny měsíce propojily:)

I toto pokračování je skvělé a velmi pikantní. Postavy sympatické, ale Tai nejvíc :D Opět čtivé.

Druhý díl se moc neliší od toho prvního. Každý měsíc je zajímavý a hlavně jiný, což je paráda. Jen Mia mi k srdci moc neprirostla. Chápu, že nechce pomoct od Wese. Vždy si poradila, tak ani teď nechce nic měnit, ale proč o tom pořád žvání? Pořád si dokola omlouvám, proč se stala společníci. To mě na tom docela vadí. A sexuální hrátky se mi zdají pořád stejný. Jinak jako obvykle je to čtivé a chodila jsem spát ve dvě ráno, jelikož jsem nemohla přestat číst.

(+ SPOILER) Joo Tai... z toho vlhne snad kazda .. pardon vtip:))) mam trosku smisene pocity, jednotlive pribehy (mesice) nebyly nijak vyrazne vyjimecne, presto byly dobre napsane a i s prvnim dilem (a pravdepodobne i s dalsimi) tvori prijemny celek. Mia mi prijde spis jako dohazovacka nez spolecnice, 4 ze 6 pripadu postrcila pary k sobe (jo vim ze Taiovi pristala ta jeho na kline, ale byla u toho :)) Mis ma neco do sebe:) Obcas me par veci zarazelo ale to byla spis vada prekladu. Dal me zarazi, ze nemam potrebu davat si “meziknihu”... vetsina knih v serii je tak jednotvarnych ze potrebuju oddech od autorky. Ne vsak ted... takze, hura na dalsi dil..

Další tři měsíce a další 3 noví muži,kteří Mie zasáhli do života. Skvělý nápad s tetováním.nemphal bych si na jeden měsíc půjčit Tae?
Chválím, že provázání s prvním dílem v knize zůstalo.

Další tři zajímavé příběhy, nejvíce se mi líbil duben. Oceňuji provázanost s předchozím dílem, rozmanitost příběhů a osob, je to nápadité. No a Tai, dokonalej chlap!!!!

Erotický román, kde chudá dívka Mia musí vydělávat peníze jako společnice. Naneštěstí nemusí se všemi svými klienty spát. Je to dobrovolné. Čekají ji 3 měsíce cestování, 3 společnosti a nové zkušenosti a přátelé. Mia to bere jako dar a pomáhá svým blízkým ke splnění snu.
Štítky
Autor a jeho další knihy
2024 | ![]() |
2016 | ![]() |