kuttnerovka kuttnerovka komentáře u knih

☰ menu

Vinice ve Francii Vinice ve Francii Julie Caplin

Další z knih z teto série, která nezklamala. Ideální oddechovka na dovolenou. Opět jsem se dokázala přemístit do popisovaného prostřední, tentokrat v podobě Francie a jejich vinic. Moc hezké

23.03.2024


Nadělení: Příběhy kluka ze zámku Nadělení: Příběhy kluka ze zámku Daniel Krejčík

Perfektni čtive, snad autor napíše nějakou další knihu. Pěkně lidsky jednoduše napsané. Příběh z jeho života na zámku nezáviděníhodný.

23.03.2024


Gazely Gazely Patrik Hartl

Opět povedené a příjemné čtení. Ne tak vtipné jako jindy, ale Hartl nezklamal

24.01.2024 4 z 5


Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Tentokrát o dost slabší ani bych neřekla, že to je Bryndza. Bylo to celé nějaké vleklé, děj mě nemohl stále vtáhnout. Nejvíc se mi líbil závěr.

02.01.2024 3 z 5


Marek Dvořák: Mezi nebem a pacientem Marek Dvořák: Mezi nebem a pacientem Martin Moravec

Skvělá kniha, perfektni rozhovor. Tolik emocí, zkušeností a poznatků. Pana Dvořáka sleduji už dlouho a má můj obdiv po této knize ještě více. Pan Moravce perfektně “zabalil do knihy. Super!

01.01.2024 5 z 5


Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

Perfektni rychlé tempo. Sice na Eriku a Kate to nemá, ale povedlo se a přečetla jsem jedním dechem. Chvílemi mi přišlo tedy až nerealistické, co vše dokáže jeden člověk přežít, ale celkově hodnotím jako povedené.

06.11.2023 5 z 5


Chata ve Švýcarsku Chata ve Švýcarsku Julie Caplin

Opet perfektni oddechovka z krásného prostředí.

06.11.2023 5 z 5


Kde jsi, když nejsi Kde jsi, když nejsi Radka Třeštíková

Určitě nejde o autorky nejlepší dílo,ale mě se to líbilo. Vlastně vůbec nerozumím té velké kritice, vulgární kniha je, ale nepřišlo mi to až tak. Po všech recenzích jsem čekala už bůh ví co sprostého, ale nepřišlo mi. Bylo napsáno opět čtivě jak je u autorky ve zvyku.

02.09.2023 4 z 5


Tsunami Tsunami Karin Krajčo Babinská

Moc příjemné, pěkné čtení. Mělo to nápad, vtáhl od začátku do děje. Hezky napsané. Autorku mám s každou její další knihou čím dál raději

02.09.2023 5 z 5


Hodinky Hodinky Veronika Jonešová

Zklamání. Nezáživné, zvláštní přeskakování. Příběh, jak z několika filmů najednou. Nechápu, čím byla kniha označena za úspěšnou.Mám ještě další díl Minutky tak třeba změním názor

02.09.2023 2 z 5


Nepříliš šťastná rodina Nepříliš šťastná rodina Shari Lapena

Za mě jedna ze slabších autorčinych knih. Nemělo to správné napětí, na které jsem u ni zvyklá. Děj běžel dobře a pak najednou před koncem, jak kdyby si řekla autorka, že to ukončí, honem se ukončí děj. Škoda

13.07.2023 3 z 5


Les v domě Les v domě Alena Mornštajnová

Těžké čtení, ze kterého mrazí. Z příběhu jde jen smutek a lítost, žádná láska. Hodně smutné, ale taková Mornštajnová je a nečekala jsem nic jiného. Opět skvěle napsané, četlo se jedním dechem s tím, že hledám alespoň kousek pozitivního v příběhu, ale nic nepřichází ..

10.06.2023 5 z 5


Osudné svědectví Osudné svědectví Robert Bryndza

Konečně zase Erika. Napětí od začátku až do konce. Nemělo chybu

09.06.2023 5 z 5


Odbočka v lesích Odbočka v lesích Kateřina Karolová

Nemastné, neslané. Jelikož jsem kdysi četla Kariku a jeho Trhlinu, viděla jsem v tom velkou podobnost. Jako příběh z českých krajin super, ale ta podobnost v tom byla a to bylo pro mě zklamáním. Jinak se četlo dobře a rychle. Psané pěkně.

02.02.2023 2 z 5


Krvavý mesiac Krvavý mesiac Jo Nesbø

Hole prostě nezklame. Ne tak ztrhující, jako předešlý díl, ale skvělé to bylo. Od začátku do konce napětí, nechyběly překvapivé momenty. Autor umí udržet čtenáře stále v pozoru. Už se těším na další

11.01.2023 5 z 5


Pavouk Pavouk Lars Kepler

Opět napětí od začátku až do konce. Od první stránky tomu člověk propadne. Neskutečné, jak autoři dokáží promýšlet do dokonalosti další a další příběhy Joony. Už chci další!

29.12.2022 5 z 5


Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

Opět úžasně popsáno prostředí země, z které příběh je. Perfektni oddechovka, příběh opět na jedničku, v pozadí opět něco z kuchyně divím se, ze autorka má stále nove a pěkně nápady na příběh

06.11.2022


Zuzanin dech Zuzanin dech Jakuba Katalpa (p)

Perfektni spád. Zachycení propletenosti osudů do dokonalosti. V závěru jsem ani nedýchala.

31.07.2022


Pláž v Chorvatsku Pláž v Chorvatsku Julie Caplin

Autorka nezklamala, četla jsem zrovna na dovolené tak to mělo atmosféru a opravdu chytlo za srdce. Opět perfektně popsáno prostředí, oblast Chorvatska navíc celkem dobře už znám tak mě bavilo, že vím, kde se pohybuji.

31.07.2022


Sanatorium Sanatorium Sarah Pearse

Čekala jsem asi víc. Dlouho jsem se do toho nemohla dostat. Začátek příběhu se táhnul a dlouho se nic nedělo. Druhá půlka zase dobra, závěr perfektni ale pořad jsem z toho měla pocit velkého amatérismu a cítila jsem až příliš velkou autorky snahu o zaujmutí.

31.07.2022