Klára16 Klára16 komentáře u knih

☰ menu

Dej šanci mně Dej šanci mně Whitney G. (p)

(SPOILER) Tahle kniha byla asi tak uvěřitelná, jako že já znám Toma Feltona a jsme nejlepší kamarádi. Hlavní hrdinka, která řeší neustále jen sebe a své kluky. Bohatý hlavní hrdina, aby si to autorka dostatečně usnadnila. Zvrat na konci příběhu byl úplně nesmyslný a těhotenství na konec bylo jen potvrzení toho, že vydavatelství v poslední době vydávají jen samé sračky. :)

26.01.2023 1 z 5


Vesmír rozhodl jinak Vesmír rozhodl jinak Theresa Black

Ačkoliv tento žánr běžně nečtu, nemohla jsem se odtrhnout!

16.01.2023 5 z 5


Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

Nic moc zápletka… děsně předvídatelná. Škoda… Irsko by si zasloužilo víc :)

28.11.2022 3 z 5


Na druhý pokus Na druhý pokus T. L. Swan

93 %?! Vždyť to nemělo pořádně hlavu a patu… Tristan na začátku knihy arogantní blbec, který se během chvilky promění na zamilovaného medvídka? Hlavní hrdinka je pět let po smrti manžela a vlastně své děti ani nezná? Ale to nevadí protože se objeví Tristan a vše zachrání, všemu rozumí a vše je srdíčkové… ani nespočítám kolikrát se rozešli a dali zase dohromady… úplně zbytečně moc zvratů, aby kniha byla aspoň trochu „napínavá“. A ten konec? Jednu kapitolu je vše v pohodě a v další je najednou vše špatně? A tu hádku o děti jsem taky nepochopila… vždyť to bylo děsně přehnané a vše zbytečně vyhrocené.

Jediné pozitivum, abych nebyla jen negativní, kapitoly Tristan a děti byly fajn. To jsem se i zasmála. :)

28.06.2022 2 z 5


Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Po dlouhé době jsem knihu zhltla za dva dny… parádní čtení!

16.06.2022 5 z 5


Trhni si, Ethane Trhni si, Ethane Whitney G. (p)

(SPOILER) Ze začátku jsem byla nadšená. Líbila se mi ta jejich nevraživost, dopisy a vůbec všechno… ale postupem času to nějak opadlo a já se skoro musela nutit číst dál. Nevím, asi tím přehnaným množstvím sexu? Nebo tím jak se rychle dali dohromady? Něco mi tam nesedlo, každopádně, ke konci se to zase trochu ustálilo a celkový dojem z knihy není zas tak špatný, jak jsem si uprostřed knihy myslela :)

13.06.2022 3 z 5


Prokurátor Prokurátor Paulina Świst

Nechápu to vysoké hodnocení…

24.04.2022 1 z 5


Opuštěný dům Opuštěný dům Mirka Skočílková

Nemám co vytknout… první setkání s autorkou mě moc mile potěšilo, určitě zkusím i další knihy :)

08.03.2022 5 z 5


Mám tě ráda, nemám tě ráda Mám tě ráda, nemám tě ráda Jo Watson

80 %… jak?! Jak může mít tak primitivní kniha tak vysoké hodnocení?! To těm lidem opravdu stačí tak málo? Jestli ano, klidně by mohl vydávat knihy na počkání úplně každý.

Já ani nevím kde začít… bylo tam jedno klišé za druhým. Hlavní hrdinka se chovala naprosto nedospěle až tak moc, že to nebylo uvěřitelné. To samé hlavní hrdina. Vždyť autorka ho za celou knihu proměnila z děsivého ředitele na sladkého medvídka. Panebože to byla jednoduše hrůza. :D

Jediná světlá stránka, kdy jsem se dokonce pousmála, bylo, jak konečně přišel na to, kdo doopravdy je. Ale jinak bída…

05.03.2022 1 z 5


Útěk do samoty Útěk do samoty Nicholas Sparks

Tak první kniha od autora, která stála za to! Já věděla, že ten chlap v sobě něco má a mám mu dát ještě šanci! :D Nemám vlastně vůbec co vytknout, což se mi nestává často. :D

11.02.2022 5 z 5


Bezpečný přístav Bezpečný přístav Nicholas Sparks

Celou knihu jsem neměla co vytknout, až došlo na poslední kapitoly a tam se vyklubalo kdo přesně byl její kamarádka… pardon, ale to mi docela zkazilo dojem z knihy.

02.02.2022 3 z 5


Pláž v Chorvatsku Pláž v Chorvatsku Julie Caplin

Nejdřív bych chtěla zmínit plusy… rozhodně to bylo pojaté trochu jinak než předchozí knihy, které byly psány ve stejném stylu, což se mi líbilo. Dál bylo fajn i prostředí, každopádně pak už to stálo docela za nic. Nedávalo mi smysl už ani to, proč se Nick dal dohromady s někým takovým… je popisován jako normální chlap a podle toho, co bylo v knize by se snad někdo takový nezapletl s modelkou, kterou zajímají jen peníze. Pardon, ale aby to bylo uvěřitelnější musel by být jeho charakter vykreslený trochu jinak. Dál mi přišlo, že si to autorka snažila ulehčit jak jen to šlo, ale zase proč ne, bohatí jsou nevyzpytatelní ‍️

Nicméně mi tato kniha přišla jako nejslabší ze série a fakt mě to mrzí, neboť to mohla být příjemná kniha, ještě když se nesla v jiném duchu než ostatní. :)

01.02.2022 2 z 5


Čajovna v Tokiu Čajovna v Tokiu Julie Caplin

Za mě nejlepší díl… ačkoliv jsem se z počátku nemohla začíst, ke konci jsem se naopak nemohla odtrhnout. Moc příjemné čtení! :)

24.01.2022 5 z 5


Návrat Návrat Nicholas Sparks

První setkání s tímhle autorem pro mě nebylo moc dobré. Dala jsem na výborné recenze, ale vlastně mě kniha vůbec nebavila. Zvratů tam bylo až moc, divné posloupnosti a vztah s Natallii mi nedával vůbec smysl… hlavně jeho začátek. Možná zkusím někdy ještě jinou knihu, ale zatím to nechám uležet. :)

19.01.2022 2 z 5


Tisíc polibků Tisíc polibků Tillie Cole

Tohle je ode dneška jedna z mých oblíbených knih. Byla napsána tak dokonale lehce. Nebyly v ní vulgarity, které jsou teď skoro všude a bylo v ní moc moc lásky, která se jen tak někde nevidí. Prostě nádhera.

16.01.2022 5 z 5


Sexy profesor Sexy profesor Vi Keeland

Překvapivě to byl super příběh. Jednu hvězdičku ale musím dát dolů za ten konec, než si vše řekli. Za mě to mohlo být vyřešeno trochu jinak. Příběh mě jinak mile překvapil. :)

16.01.2022 4 z 5


Spolubydlící Spolubydlící Beth O’Leary

Šla jsem do toho s minimálním očekáváním a byla jsem mile překvapena! Byla to po dlouhé době fakt krásná knížka, plná milých lidí a gest. Za mě super! :)

15.01.2022 5 z 5


Fantom z Blackwoodu Fantom z Blackwoodu Darcy Coates

Za mě nejlepší ze série i díky ilustračními, které klidně mohly být i v předchozích k knihách. Trochu mi vadilo jak hlavní postava pořád nevěřila a pak najednou buch a obrátila… mohlo to být trochu postupně. Jinak nemám co vytknout :)

08.01.2022 5 z 5


Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Klasické klišé. Bohatý nevrlý chlap, co se hned při prvním odpadnutí hlavní chudé hrdinky projeví jako hrdina, když jí naplní ledničku a zaplatí nájem. Co na to říct… byla to hrůza. Musela jsem přeskakovat, abych to už měla z krku. Další knihy si rozhodně nepřečtu. :)

08.01.2022 2 z 5


Sexy hoteliér Sexy hoteliér Alice Clayton

Tak za mě to byl nejlepší díl ze série… nejspíš proto, že mi sedla hlavní hrdinka. Každopádně na konci mě trochu štvalo to, než si konečně vše uvědomila.

07.01.2022 4 z 5