Sexy hoteliér

Sexy hoteliér https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/430752/mid_sexy-hotelier-2Nz-430752.jpg 4 364 82

Údolí Hudsonu série

< 3. díl

Romantická komedie od autorky bestselleru Nabíječ! Clara Morganová žije svůj sen – modernizuje staré hotely, běhá maratony a je neustále v pohybu. Svou kariéru miluje a běžecké závody ji dopují adrenalinem. Nedokáže však nikde zapustit kořeny, protože vyrostla v pěstounské péči a rodinná tradice jí nic neříká. Možná proto ji tolik fascinují zvyky, s nimiž se v rodinných hotelích setkává. Teď právě zatíná drápky do hotelu Bryant, a to nejen kvůli jejich receptu na horké, sladké, báječné bochánky, kterých se prostě nemůže nabažit… Archie Bryant je pátou generací rodiny Bryantů a jeho hýždě jsou k nakousnutí ještě víc než místní bochánky. Je také budoucím majitelem půvabného, ale skomírajícího hotelu poblíž městečka Bailey Falls. Archie je pevně odhodlaný rodinné dědictví zachránit, a to pěkně postaru: zatne zuby a bude dělat svou práci. V žádném případě si do ní nehodlá nechat mluvit od mladé expertky, kterou jeho otec najal, aby obrátila staleté tradice vzhůru nohama a přitáhla davy moderních mladých lidí. Clařiny nápady však nové hosty (a jejich peněženky) skutečně přitahují a Archie si nakonec musí přiznat, že se na cestě k záchraně hotelu bez Clary neobejde. Je to horké, je to sladké, je to hmmm…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Buns , 2017


více info...

Přidat komentář

monika0181
14.01.2024 4 z 5

Vtipné jednoduché romantické klišé. Ale nevadí to, užijete si to.
V knize se krátce objeví postavy nejen z předchozích dílů, ale i sérií. Kdo nečetl vše, nevadí, kdo četl, toho jistě provazba potěší.
Tento díl mi přišel asi nejlepší ze série.
Nemůžu si pomoc, ale ani jedna obálka z této série mě na zadek neposadila. Obálky jsou jak z 80. let.
Za mě kniha splnila svůj účel. Chtěla jsem něco jednoduchého, ke krbu a čaji a to zafungovalo.

MAU256
07.01.2024 4 z 5

Hezká romantická oddechovka. Sice jsem nečetla ty předchozí díly, ale myslím, že to nijak nevadilo. Chápala jsem Claru, že se bojí vztahu kvůli její minulosti. A jsem ráda, že to nakonec dopadlo dobře. Knížka byla velmi čtivá, ráda si přečtu i příběhy Roxie a Natalie.


kedlis
18.12.2023 2 z 5

(SPOILER) Není to jen klišé jako blázen, ale v určitých momentech je to prostě vysloveně trapné. Hlavně chování Nathalie (která je jen v pozadí) je neskutečně na hlavu a erotické scény jsou taky mimo. Nemůžu tomu upřít čtivost a to, že jsem se zasmála. Seriózně se to brát nedá, ale občas takové absurdní odlehčení není úplně k zahození.

Karolína18
31.01.2023 4 z 5

No, není to Nabíječ, ale v některých částech tu starou Alice vidím. Rozhodně polepšení od předchozího dílu. Jedná se o odpočinkovou četbu, ale konečně to se mnou trochu i cloumalo, co se týče hlavní zápletky. Postavy byly sympatické, reálie uvěřitelné, vtipné.

Kristy.Seb
14.12.2022 4 z 5

Každej má nějakou minulost.

Minulost je minulost. To znamená něco, co už pominulo. Proč by to měl člověk vytahovat?

Je úplně fuk jestli člověk o minulosti mluví denně nebo jenom jednou za uherskej rok. Stejně se vždycky nakonec vynoří a překvapí tě, když to nejmíň čekáš. Všichni se musíme s minulostí nejdřív vypořádat. A pak se teprve můžeme vydat dal. Ale nikdy nejde tak docela zapomenout.

Příběh Clary mi přišel nejlepší ze všech dílů. Opět vtipné, romantické a žhavé.

Nuttelka
29.10.2022 4 z 5

Mě baví tyto oddychovky od Alice :-) Jednu hvězdu méně za Claru, za její urputnost, že nikoho nepotřebuje. Archie opět úžasný sexy muž. Ráda jsem se setkala se všemi hrdiny z ostatních dílů a užívala jsem si počáteční hašteření mezi Clarou a Archiem. Jo, Alice tohle prostě umí :-)
Ale proč proboha zase taková obálka knihy, hotel by se na ní vyjímal krásně, ne tohle.

cukrovka
23.08.2022 4 z 5

Čtivá romantická oddechovka. Předvídatelný příběh, ale proto je čtu. Líbí se mi, že autorka nechává nahlédnout i do života dvojic z minulých dílů.

Klára16
07.01.2022 4 z 5

Tak za mě to byl nejlepší díl ze série… nejspíš proto, že mi sedla hlavní hrdinka. Každopádně na konci mě trochu štvalo to, než si konečně vše uvědomila.

Kytiii
22.10.2021 2 z 5

Oddechovka, ale častěji mě štvala a scény, kde se setkávají kamarádky, které neustále ječí a jsou aaaa prostě strašně šťastné, že jsou spolu a musí si to pořád dokazovat, mě vyloženě urážely. Za mě nejslabší kniha Alice Claytonové. A to o za předpokladu toho, že saháte pro tento typ knih, když potřebujete něco nenáročného do MHD na cestu do práce. Pro mě zklamání.

LucijeT
13.08.2021 5 z 5

za mě super... co do děje a humoru je to linka hřebce, sexy mlékaře, farmáře... takže paráda :-) dějová linka zrzky a nabíječe mě zdaleka tak nenadchla totiž... ale tohle se mi opravdu líbilo, pohodové, odpočinkové s hezkým koncem

avalonek
02.07.2021 3 z 5

Tak tohle už mě tolik nenadchlo..Druhý díl byl prostě nej..

Chou
26.05.2021 4 z 5

Dobrá. Okrajově se objeví i postavy že sérií Zrzka a Nabíječ

Lee7
25.02.2021 3 z 5

Chvíli mi trvalo než jsem se prokousala prvními stranami, potom už jen jedna rychlá jízda a příběh těch dvou se mi líbil :) Alice píše vtipně, lehce a nenechá vás usnout

kacenka6144
10.02.2021 4 z 5

Tenhle díl mě bavil asi nejvíc. Slovní souboje mezi Archiem a Clarou měly "šťávu". Knížka patří mezi takovou tu předvítalenou klasiku, ale aspoň jsme se vyhnuli "sazeničkám brambor" a "kuřecím kotletám". Příjemná oddychovka, když venku padá sníh a mrzne, až sebou člověk občas praští.

trynitrix
03.02.2021 3 z 5

Díly předtím o chlup lepší toto opět další na stejný vlně a hodně předvídatelný, ale taková klasika na oddech když nemáte co na práci :-)

red_marionette
06.01.2021 4 z 5

Za mě super!

Petra38
27.12.2020 5 z 5

Zase nezklamala! Pokud chci vtipny,romanticky a dojemny pribeh tak Alice je spolehliva autorka. Pribeh mi sedl a celou serii si prectu s chuti znova a znovu:-)

tatjana1737
10.12.2020 4 z 5

(SPOILER) Po Mlékaři, který byl za mne spíše zklamáním, se mi v Sexy hoteliérovi ukázala původní Alice Clayton, která si mne získala Nabíječem. Pominu-li trochu laciný název a zcela ohavnou obálku (tenhle hoteliér nejen, že nemá pihy, ale řekla bych, že není ani sexy), dostalo-li se mi všeho, co u tohoto žánru hledám. Vtipný a nenáročný příběh, romantika, trochu toho sexu, hlášky hrdinů a jiskření mezi nimi, plus uvěřitelné popisy prostředí. Jistě, mohla bych namítnout, že Archie jako kdyby z oka vypadl Clarkovi z Hřebce, že Clara byla tou svojí nejistotou a strachy z minulosti už poněkud úmorná, že celý ten hotelový komplex opravdu silně připomínal Kingovo Osvícení (a místy Hříšný tanec), že celé "utajování" vášnivého poměru bylo jen v hlavách hrdinů (proboha, vždyť to dělali na balkoně!!), a že to celé bylo trochu klišoidní a předvídatelné, ale jsem ochotná to všechno hodit za hlavu. Dokonce mne ani neiritovala Sofie a Oskar a Sofiiny rádoby vtipné sexuální hlášky. Archie si mne, stejně jako Claru, získal už v kotelně.

Pokud bych měla hledat nějaké mouchy, vadil mi velmi častý (oblíbený?) motiv autorky, kdy si hrdinka odmítá přiznat, že se zamilovala a je v tom až po uši. Tohle Claytonová točila už v Nabíječovi. Asi nejsem typická nezávislá Američanka, která si kolem dvacítky nalajnuje životní kariéru (všem hrdinkám AC je něco mezi 20 a 30 lety), ale když se zamiluju, tak to obvykle poznám a jsem schopna se vyrovnat s konfliktem kariéra vs. muž, obzvlášť tehdy, pokud vím, že je můj cit opětován a že i s tou kariérou to není tak horké, pokud se rozhodnu pro chlapa. Bez podobného váhání a rozchodu, ač krátce předtím bylo vysloveno ono slovo na L, by tyhle knížky asi nemohly být, ale scénář je to už dost ohraný.

U autorky se mi líbí její slovní humor, narážky na filmy či písničky, i schopnost text udělat plastičtější tím, že do něj vnesu nějaké "filmové" prvky. Například když se hrdinka v úvodu sama chválí a v textu se jiným fontem objeví slůvko FANFÁRY. Díky tomu, a také pro styl vyprávění, si čtenář děj knihy v hlavě velmi snadno zhmotní. Jsem si jistá, že formát romantické komedie by příběhům Claytonové velmi slušel a zbavil by je toho, co u knihy drhne a snižuje její hodnocení.

Knihu jsem si užila a jako oddychovku doporučuji. Výskyt Caroline z jiné série potěšil.

petraLI
04.12.2020 5 z 5

Clara mě bavila, byla opravdu vtipná. Kniha je povedená, podle mého ze všech tří dílů ta nejpovedenější.

bafuskyBaf
29.10.2020 5 z 5

Za mě super počteníčko...???? Přečteno za den. Hezky se to četlo, zasmála jsem se u toho...

Štítky knihy

humor romantika

Autorovy další knížky

Alice Clayton
americká, 1950
2014  78%Nabíječ
2015  78%Hřebec
2014  75%Roštěnka
2015  79%Samec
2017  77%Sexy farmář

Kniha Sexy hoteliér je v

Právě čtených2x
Přečtených532x
Čtenářské výzvě57x
Doporučených9x
Knihotéce277x
Chystám se číst88x
Chci si koupit17x
dalších seznamech8x