JaSl JaSl komentáře u knih

☰ menu

Láska online Láska online Penelope Ward

Mě se to celkově dost líbilo. Nebyla to žádná hitparáda co se týče samotného příběhu ale byl zajímavý a hlavně čtivý. Určitě to doporučuji přečíst jako oddychové čtení.

08.11.2023


Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska L. J. Shen

(SPOILER) Dala jsem tomu víc než polovinu knihy ...dál to nešlo. To byla ale blbost už od začátku ale říkala jsem to přijde....vydrz. Počáteční tajemství utajováno do půlky knihy a pak to vypadne z hlavního hrdiny jen jako myšlenka ? Nevím prostě celé se mi to nelíbilo. Taky jsem byla mladá ale aby jsme se takhle chovali v 16-17 letech. Nějak mi to celé nedávalo smysl a až na pár pasáží mě to vůbec nebavilo.

06.10.2023 1 z 5


Ramsay Ramsay Mia Sheridan

Kniha mě moc nelákala k přečtení a to kvůli anotaci. Říkala jsem si bude to nuda předvídatelné nic záživného ale opak byl pravdou. Knížka je čtiva, vtipná a rozhodně se nebudete nudit. Doporučuji k přečtení. Postavy jsem si zamilovala.

27.09.2023 5 z 5


Podmanivý Podmanivý Jodi Ellen Malpas

Super kniha. Konečně jsem narazila po dlouhé době na knihu, která mě chytla od prvního do posledního slova a bylo těžké se odtrhnout. Zajímavý příběh, zápletky i momenty překvapení. Určitě doporučuji

30.08.2023 5 z 5


Přitažlivost mezi námi Přitažlivost mezi námi Brittainy C. Cherry

Pěkná kniha, pěkně se čte ale nemůžu si pomoct, za mě tam prostě něco chybí, jako zatím u každé knihy co jsem četla od této autorky. Každopádně řadím mezi ty lepší knížky.

27.06.2023 3 z 5


Stříbrná labuť Stříbrná labuť Amo Jones

Já vlastně ani nevím jestli se mi kniha líbila nebo ne .... Jsem z ní zmatená. Prvních pár stránek super. Potom se to začalo "přiostřovat". Ale za mě hrozně divnym způsobem. Některé chování králů vůči Madi neznalo meze a ona s tím pořád byla v pohodě ? To jsem moc nepochopila.... Celkově ve mě kniha dokázala vyvolat i strach, obavy ...no bylo to zvláštní a uvažovala jsem o přečtení druhého dílu ale po přečtení recenzí mě přešla chuť a vrátím se ke klasickým romantickým příběhům. Možná vhodná pro mladší čtenářky....

06.06.2023 2 z 5


Trable Trable Samantha Towle

V knize bylo velmi uvěřitelne a realisticky popsáno domácí násilí ... Jinak mi to přišla hrozná kravina s prominutím. A to bych řekla že mě je lehké se zavděčit. Postavy se mi líbily ale Mat jak pořád myslel jen na sex to bylo až nudné... No první větší polovina knihy vážně o ničem ...pak už to celkem šlo ale i ta zápletka no nic co by čtenář nečekal. Upřímně se divím vysokému hodnocení.

16.04.2023 2 z 5


River Wild River Wild Samantha Towle

Nádherná kniha. Přečtená za jedno odpoledne. Realisticky popsána traumata hrdinů a krásná romantická dějová linka mezi nimi. Určitě doporučuji přečíst. (Podobné jako Archeruv hlas taky úžasná kniha)

03.04.2023 5 z 5


Vytočenej na Maxx Vytočenej na Maxx Melanie Moreland

Moc pěkně napsaná kniha. Líbil se mi příběh i postavy, vlastně všechno. Splnila očekávání. Řadím ji mezi ty lepší romanťárny které doporučuji přečíst.

13.03.2023 3 z 5


Návrh Návrh Elle Kennedy

Na to že příběh byl z vysokoškolského prostředí které se mě už netýká byla kniha čtivá, napínavá a zajímavá. Doporučuji jako oddychové přesto zábavné čtení.

11.02.2023 4 z 5


Ve tvých snech Ve tvých snech Kristan Higgins

Nevím jestli to bylo tím, že jsem četla jen tento díl ze série nebo ne, ale první třetina knihy byla hrozná omáčka a popis asi trilionů postav ve kterých jsem měla zpočátku totální guláš taky šílený... No už jsem to chtěla odložit ale nakonec se mi Emmaline dostala pod kůži ... Už jen tím, že to nebyla nejkrásnější žena z knihy. I když teda Angela a Hedley jak byly popisovány jako "nadpozemsky krásné" to mě už nebavilo číst pořád dokola .... No vlastně se mi ani nelíbil způsob napsání té knihy ale přitom si mě kniha něčím získala a místy se zasmála.
No... kdo chcete knihu s tou největší omáčkou na světě a s popisem asi 150 zbytečných postav je kniha ta pravá.

07.02.2023 3 z 5


Bez zábran Bez zábran T. L. Swan

Musím přiznat že tento díl mě zaujal nejméně...ze začátku jsem měla problém přijít na chuť hlavním hrdinům a celkově příběhu ....takže první půlka byla taková průměrná ... Ale nakonec to dostalo "grády", začetla jsem se, zasmála se a závěr byl překvapivý. Takže doporučuji celou sérii (hlavně druhý díl) a nemůžu se dočkat na Christophera ...

30.01.2023 4 z 5


Na druhý pokus Na druhý pokus T. L. Swan

Knihu jsem dočetla a je to nádherný příběh. Už po prvním díle jsem se těšila na Tristana protože zněl jako báječný chlap a on vážně je. Tristan je ztělesněním pochopení, lásky, krásy a rozumu. I kdyby byl "chudý" tak by mu to na dokonalosti neubralo.
Opravdu krásně napsaná kniha, krásny příběh který byl plný nečekaných zvratů. Na téhle knize mě mrzí jediné a to že jsem si ji nepřečetla už dávno .... Za mě je to nejkrásnější kniha kterou jsem kdy četla a to že jsem se u ní dost nasmála beru jako příjemný bonus.

27.01.2023 5 z 5


Na druhý pokus Na druhý pokus T. L. Swan

Jsem teprve na straně 199 a brečím smíchy .... Už půl hodiny brečím smíchy....Je 22:38 sedím na dětském koberci se sedmi měsíční dcerou kterou jsem si vzbudila smíchem a tečou mi slzy ... Proudy slz. NIKDY v životě jsem se nezasmala u knihy víc...

23.01.2023 5 z 5


Jednou za život Jednou za život T. L. Swan

BOŽE konečně! ... konečně jsem narazila na krásnou knihu která se mi příjemně četla, člověk se u ní zasmál a našel v ní co hledal. Opravdu doporučuji jako skvělou oddechovku. Už se těším až si přečtu další díl.

23.01.2023 5 z 5


Jsi tam, brácho? Jsi tam, brácho? Marek Herman

Skvělá kniha. Musím říct že ze tří knih - "jsi tam brácho ?", "Najdi si svého marťana" a "Máma není služka máma je dáma" se mi tento díl líbil nejvíc. Četla jsem ho jako první a upřímně podle názvu jsem si myslela že lepší budou další dva díly ale opak je pravdou. Tento díl mě zaujal nejvíc....dal mi rady, úhly pohledu, názory jiných atd. Myslím že by si ho měli přečíst hlavně i ti kteří děti ještě nemají a plánují ! Některé části jsem četla jak se říká "s otevřenou pusou" .
Díky, více takových knih a hlavně chlapů které tohle zajímá a nenechávají tyhle věci jen na ženách.

22.01.2023 5 z 5


Dalších 365 dní Dalších 365 dní Blanka Lipińska

Celkově se mi tato série líbila. Hlavně to že to byla snad první romantarna (nabitá sexem) která dopadla jinak než jsme zvyklí .... Místy to bylo dost přitažené za vlasy ale docela dobře se mi to četlo. Oceňuji zvraty kterých bylo celkem dost a čtenář netušil jak to celé dopadne.
Ovšem film ... No herci by ještě celkem ušli ale ten děj! Byl prostě pozměněný a trochu jsem se ztrácela když jsem to srovnávala s knížkou ale dokážu pochopit, že se to obsahově nemohlo vejít do filmu. Každopádně u filmu dávám 5 hvězdiček hercům za sexuální scénky kterých je film nabitý, no museli se všichni u natáčení dobře pobavit.

21.01.2023 3 z 5


Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Kniha se mi líbila ale že bych si z ní sedla na zadek ... Mám radši větší romantiku pořád jsem na ni čekala.... Každopádně film i kniha mi krásně k sobě pasovali což mě mile překvapilo. Doporučuju knihu i film

18.01.2023 4 z 5


Lov Lov Elle Kennedy

Upřímně jsem knihu ani nedocetla ale to možná proto, že už jsem ji někdy četla nebo byla některé podobná... Všechno je tak předvídatelně i když musím říct že u pár scének jsem se i zasmala ... Kniha je určena primárně pro mladší čtenáře a to je mi 30 (takže žádná vysloužila čtenářka) .... Každopádně kniha je až moc vyumělkovaná na můj vkus každý je tam nádherný, bohatý a úspěšný.... No jak říkám možná pro mladší čtenare.

18.01.2023 2 z 5


Archerův hlas Archerův hlas Mia Sheridan

Nejlepší díl ze série. Celkově moc dobrá kniha. Zaujala mě od začátku. Krásná zápletka a příběh. Četla se sama...jedna z těch od které se nemůžete odtrhnout. Vřele doporučuji.

22.10.2021 5 z 5