Komentáře knihy River Wild

27.06.2026

Silný příběh !

Žampion
08.06.2026

Takový moc pěkný příběh dvou traumatizovanych lidí.
" Láska je jako řeka, nikdy nekončí a časem se jen prohlubuje."

Bianca23
08.05.2026

Krásná jednohubka plná těžkých témat

vilasknihou
17.04.2026

Na tuhle knihu jsem narazila jen náhodou. Zaujala mě svou anatocí a i přestože mi obálka moc nesedla, rozhodla jsem se knihu vyzkoušet. A páni…
Jsem za to rozhodnutí vděčná. Tahle kniha má v sobě prostě všechno. Lásku, emoce i vypořádávání se s těžkou minulostí.
Musím zmínit, že hned na začátku se nachází varování, že daná témata mohou být pro některé čtenáře těžká. Autorce se podařilo mluvit o nich mluvit citlivě, čehož si velmi cením. O věcech jako jsou domácí násilí a se*uální zneužívání by se navíc podle mě rozhodě mluvit mělo.
Oba dva hrdinové si kdysi prošli peklem. Jejich duše jsou zlomené a nejspíš proto se nakonec navzájem našly.
Riverd Wild je protivný, sexy hrdina, kterému bych ze záčatku nejraději nafackovala za jeho chování. Uzavřel se do sebe a všechny lidi kolem odehnal. Kdo by se mu ale po tom všem, co si musel prožít, vůbec mohl divit? Postupně se odhaluje jeho minulost a to, jak laskavé a staroslivé má srdce.
A hlavní hrdinka? Dokázala něco úžasného - osvobodila se z pout svého starého života a rozhodla se bojovat pro sebe a pro své nenarozené dítě. Velmi obdivuji její odhodlání a vnitřní sílu. No a tihle dva spolu? Měli chemii. Bavili mě. A dokázali ve mně rozpoutat silné emoce, na které jen tak nezapomenu.
Tuhle knížku okamžitě řadím mezi své oblíbené !

maky93
23.01.2026

Takhle knížka mě dostala. Chytla mě za srdce. Nešla odložit a ten konec mě málem zničil. Je prostě dokonalá. Tuhle knížku si musíte přečíst.

ctu_bez_prebalu
20.12.2025

Knih, kde je jeden zlomený a druhý „zachránce“, jsem četla mnoho. Tady ale máme oba hlavní hrdiny, kteří si prošli peklem.
Carrie hned na začátku knihy ukazuje neuvěřitelnou sílu – dokáže utéct od násilného manžela ve chvíli, kdy zjistí, že je těhotná.
Nastěhuje se do sousedství Rivera, muže, který má také svá tajemství. Pod tvrdou, nepřístupnou arogantní slupkou se skrývá zlomený kluk.
Jejich vztah nemá typický průběh – zpočátku vidíme vzájemnou nesnášenlivost, která se postupně vytrácí a proměňuje.
I když se mi na konci knihy málem zastavilo srdce, rozhodně stojí za přečtení.

Senza Jenka
06.12.2025

Věřím, že autorka si dala práci a nastudovala podobné případy. Přesto mi to přišlo malinko pohádkové a Neilův poslední čin mi k němu moc neseděl.
I tak se ale člověku svírá srdce nad tím, že podobné osudy nejsou vůbec nereálné. Zastřelit takového hajzla je málo.

Sančez
26.10.2025

Téma domácí násilí moc nevyhledávám. Mám pořád jizvy na duši, ale tohle bylo úžasně zpracované. Všechny predátory bych vyhladila s povrchu zemského.
Po téhle náloži si musím dát nějakou oddechovku.
Ale knihu vřele doporučuji, dává mi to naději, že láska ještě existuje.

Misoso
10.09.2025

Kniha sa mi páčila, i keď niektoré scény neboli pre mňa. No aj tak, odporúčam!

tessie.book
02.08.2025

Právě jsem se zamilovala do další knížky, jelikož tohle... Bože můj!!! V první řadě tu musím poděkovat @misak.and_books jelikož to byla právě Miška, která mi knížku doporučila a já udělala jedině sakra dobře, že jsem si ji objednala!

Carrie a River oba jsou sousedi, on ji nemusí a myslí si o ní, že je vlezlá. Jenže nemůže bez ní být a jeho život bez její přítomnosti nemá už zkrátka smysl.

Oba si prošli něčím, co je pro mě fakt hrozná představa. Ale přece jenom je tam jedna věc, nebo spíš... Jedna profese, kterou dělali oba lidi, které nenáviděli - policajt. Jeho otčím a její manžel, který byl neskutečný kokos a kdykoliv se zjevila nějaká Carriina vzpomínka na toho blbce, měla jsem chuť ho za ní zabít.

Ale tak to bohuzel nefunguje a taky mezitím co Carrie najde kamarádku, která si od první chvíle je vědoma, co asi naše hlavní hrdinka zažívala s jedním despotou a násilníkem. Od té chvíle, co se jeden neznámý pejsan objeví na pozemku Rivera se všechno změní.

River začne o dost víc vyhledávat její společnost a víc se spolu baví a on se víc angažuje v tom aby jí pomohl.

Nejkrásnější byla část s ovoci a části, které jsem nesnášela, byly ty kde ji slovně ublížil a ona byla smutná.

Každopádně jeho ironický, sprostý humor mě fakt bavil a Carrie, které se jí nelíbilo slovo na k mě dostávalo.

Jejich pošťuchování mě víc než pobavilo a jedna část mě tak dostala, že tam mi bylo jasné, jak oba dva skončí. Ale nebudu vám tu prozrazovat víc než je třeba.

Monika.Sisi
19.06.2025

Prostě a jednoduše úžasná knížka.

MarMin
16.04.2025

V skratke- mne sa to páčilo.

marci137
29.01.2025

Neurazí, možná nadchne. Některé situace hodně přikrášlené, ale příběh poměrně silný a dojemný. Konec byl teda ultra rychle zakončen. Celou knihu jsem čekala, kdy se vrátí bývalý přítel hlavní hrdinky a když se tak stalo, tak to mělo opravdu hodně rychlý spád - podle mě malinko škoda. Ale dalo se to číst.

fisa14
07.08.2024

U knihy mě zaujalo vysoké hodnocení, ale mě kniha trochu zklamala. Četla se dobře, ale některé situace (hlavně ty dobré) by si určitě zasloužily více rozvést. Něco mi tam prostě chybělo.

scarletblue
15.07.2024

Velmi ponurý příběh, nebo spíš příběhy s romantickou zápletkou, trochu jsem se obávala slaďáku přeplněného ero scénami, naštěstí to se nestalo. Líbil se mi pozvolný vývoj příběhu i střídání pohledů dvou hlavních hrdinů. Nejzdařilejší byl epilog, dvakrát jsem u něj zemřela.

Buxuri
27.05.2024

"Hádám, že tohle není úplně ideální moment na to, abych ti dával vodní meloun?“
„Je týden vodního melounu a mně zrovna praskla voda!“.... „Počkej, ty to nechápeš? Oliva je tenhle týden velká jako vodní meloun… a mně zrovna praskla voda.“
„Já to chápu. Ale čekám, až to pochopíš i ty.“

River a Carrie oba měly svou smutnou minulost. Ona se bala, ale i tak věřila v dobré lidi. On všechny odháněl a nikoho si nepřipustil k tělu. Kniha vtáhne do děje a nemůžete ji odložit, místy sem se docela zasmala. River nadává a dělá si z Carrie srandu, ale je to chlap se srdcem na správném místě, a to jak se chová ke Carrie je naprosto dokonale.
Ale ta posledni kapitola?! Takové drama, ještě, že to epilog zachranil.

miruska1
27.03.2024

Rozpravěčem příběhu jsou hlavní postavy ale občas to působilo jako by hovořili cizí příběh a ne ten svůj - na mně to působilo rušivě. Možno To bylo překladem. Jináč moc pěkný příběh, smutný, dojimavy i napínavý. Zasmála jsem se ale i slza ukápla.

snilek.holka
14.03.2024

Kniha je to hezká. Příběh skrytí v ní mi ale přišel malinko ošizený. Setkáme se tu s tématy, která by si jistě zasloužila daleko větší hloubku. Ale četlo se to hezky a svižně.

Ála1968
20.02.2024

Knihu jsem si koupila náhodou a byla jsem hrozně moc překvapená, jaký krásný příběh se v ní odehrál.Bylo to moc dojemné, temné, bolestivé, romantické a především nádherné.

petraj30
15.01.2024

Byla to jen malá chuťovka na jedno dopoledne. Nebylo to špatné, ale bylo tu mnoho závažných témat, která by si jistě zasloužila širší pojetí.
I když to hlavní hrdinové neměli od počátku lehké, byly tu situace, kdy jsem smála i nahlas.
Nechci být příliš přísná, protože si mi příběh líbil, ale byl opravdu moc krátký a velmi zjednodušený.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi