River Wild přehled

River Wild
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445402/bmid_river-wild-qKy-445402.png 5 758 758

Nové město. Nová identita. Těhotná a bez pomoci. Na útěku před minulostí, která mě nikdy nesmí znovu najít. River Wild. Náladový. Nevypočitatelný. Zmetek. Tak to je můj nový soused. O přátelství s Riverem nemám sebemenší zájem. Stejně tak on o mě nezavadí pohledem. Jednoho dne mi ale pomůže zachránit opuštěného psa. Ten den jsem v jeho očích spatřila cosi, co moc dobře znám. Smutek. Bolest. Osamělost. Tyhle věci jsou pro mě denním chlebem. I když ani jeden z nás o přátelství nestojí, osud nás přivede k sobě. A potom, jako blesk z čistého nebe, už z nás nejsou jenom přátelé, ale něco víc. River a já máme každý svoje tajemství. Kostlivce ve skříni. Ale to nám nestojí v cestě. On rozumí mně. A já rozumím jemu. Poprvé v životě zažívám něco, o čem jsem dosud slyšela jenom v pohádkách – štěstí. Jenomže žádné štěstí netrvá navěky. Ne pro lidi, jako jsem já. Moje minulost je mi v patách, slídí, čeká a připravuje se na ten správný okamžik, aby mi to všechno vyrvala z náručí.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet

River Wild, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize River Wild. Přihlašte se a napište ho.

MarMin
16.04.2025 5 z 5

V skratke- mne sa to páčilo.

marci137
29.01.2025 3 z 5

Neurazí, možná nadchne. Některé situace hodně přikrášlené, ale příběh poměrně silný a dojemný. Konec byl teda ultra rychle zakončen. Celou knihu jsem čekala, kdy se vrátí bývalý přítel hlavní hrdinky a když se tak stalo, tak to mělo opravdu hodně rychlý spád - podle mě malinko škoda. Ale dalo se to číst.

fisa14
07.08.2024 3 z 5

U knihy mě zaujalo vysoké hodnocení, ale mě kniha trochu zklamala. Četla se dobře, ale některé situace (hlavně ty dobré) by si určitě zasloužily více rozvést. Něco mi tam prostě chybělo.

10 nejprodávanějších eknih (září)

16.10.2020

10 právě čtených knih podle uživatelů (září)

16.09.2020

Knižní novinky (36. týden)

30.08.2020

Kniha River Wild v seznamech

v Přečtených1 000x
v Mé knihovně365x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)