JanickaP JanickaP komentáře u knih

☰ menu

A co bylo dál A co bylo dál T. L. Swan

(SPOILER) Tak začneme pěkně postupně.
James a Emily drží stále svojí laťku. Opravdu jsem se v jejich epilogu několikrát zasmála. Jameson nezklamal a byl stále tak sarmantni a sprostý jako ve své knize. Já ho miluju, je to Alfa samec s velkým "A".

Tristan a Clair byli takovi mili. Ale trochu me jejich epilog zklamal. Když jsem cetla knihu o Tristanovi byla nesmírně vtipná a tady ani tuk. Dokonce jsem se těšila, az jejich epilog doctu.

Eliot a Kate. Boze, ja na jejich pribeh uplnd zapomnela. Epilog mi vse osvetlil a ja nemohla zadrzet slzu. Jejich epilog je napsany opravdu realisticky. Sama jsem si tim vsim prošla. Pocity Kate jsou tak opravnene, pravdive a kdo nezazil,tak asi nepochopi. Eliotuv pohled mi tu jen ukazal,ze tohle prozivaji vzdy 2, i kdyz zena asi vice traumaticky/stresove/evolucne? A ten konec? Wow...z obou stran je to naprosté velke WOW a klobouk dolu. Je to tezke rozhodnuti,ac se to nemusi zdat, to rozhodnutí, ze vam dítě odnosi nekdo jiny(ac rodina) je silene tezke. Tleskam pani Swan, neskutecne realne jste to popsala.

Chris a Hayden meli krasne zakonceni jejich pribehu. Milovala jsem jejich knihu a epilog meli tak romanticky. Plno deticek, krasna a prosperující farma. Z Ediho se stal muz s velkym "M". Klidne bych si precetla i jen jeho pribeh :).

T.L.Swan udelala dobre, ze napsala Milesum jeste takový dodatek. Zasloužili si ho a opravdu me mrzi, ze jejich pribehy konci.

27.01.2024 5 z 5


Poslední svobodný miliardář Poslední svobodný miliardář Pippa Grant

(SPOILER) Tahle kniha vas pobavi jako ze opravdu se nekdy nahlas zasmejete. Ja bych rekla, ze je to po dlouhe dobe velke oziveni v sekci takovych knih. Autorka se neboji psat o intimnich chvilich mezi hrdiny a zaroven vas dej nepustí svoji prostorekosti a obsahem.

Begonie (krasne neotrepane jmeno) je opravdova bohemka...od silene bravy na vlasech, pres sve obsahle komentare. Divim se, ze je vytvarnici a ne spisovatelkou, protože jeji slovnik by vydal na extra dlouho knihu, jelikoz ma ke vsemu rec hodnou na pulizerovu cenu:D a je nesmirne krasna - svou povahou.

Hayes je bozsky. Jeho vyznani lasky,kdy obsahle vysvetluje jak slova "miluji te" nezvladnou popsat to co citi. To je opravdu pohadkove. Jeho mrzutost je vlastně pritazliva, neni napsan tak,ze by to ctenare nutilo uvazovat nad tim, jak by to bylo v zivote nerealne se takto chovat...zkratka je zdrave protivny.

No a nakonec pes Marshmallow :D to uz je jen třešnička na dortu a dodava celku na originalitě.

Jsem rada,ze jsem si knihu koupila, i když jsem na ni narazila nahodou a moc nepremyslela,zda to stojí za ty penize...a fakt to za ne stojí :)

18.01.2024 5 z 5


Šéf, co tě nadzvedne Šéf, co tě nadzvedne Winter Renshaw

Pulka knizky, a to ten zacatek me trochu zklamal. Pak se to ale zlepšilo,dej ubyhal (hlavne proto,ze oba hrdinove vedeli co chteji a byli primi). Diky tomu se stava knizka jednohubkou na vecer. Davam plny pocet hvezdicek,protoze me opravdu nakonec chytla tak,ze jsem ji neodlozila.

05.01.2024 5 z 5


Smlouva s ďáblem Smlouva s ďáblem Elizabeth O´Roark

Začátek knihy mi moc nesedl,ale pak se ti tak krasne rozjelo a rozvinuli. Hayes byl dokonalý, jeho laska k Tali byla nadherna a prizozena...taky jsem se do neho zamilovala. A ty jejich dialogy nejde nemilovat.

15.12.2023 5 z 5


Zas tak moc ho nežeru Zas tak moc ho nežeru Meghan Quinn

Moc povedene, vtipne, zajimave a sympaticti hrdinove...co vic si prat :)

27.11.2023 5 z 5


Naše vina Naše vina Mercedes Ron

(SPOILER) Pokud milujete horske drahy, tak tento dil bude presne pro vas. Uff...to bylo tak tezke pro moji dusi (v dobrem slova smyslu), ze jsem se nemohla odtrhnout od cteni a zkratka otacela stranky dal a dal. Celou trilogii jsem si zamilovala, ale tento dil byl za me asi nejlepsi, az me mrzi, ze neni nic dal.
Nick byl celou dobu tak tvrdy, zaseknuty a přesvědčený, ze znovu milovat neni mozne, opravdu jsem se bala, ze to tak prostě je.
Noah byla naopak optimistka, opravdu se snazila a sla s kuzi na trh,kdyz se nejednou vyznala. Ke konci 2.dilu jsem ji fakt chtela nakopat zadek za to,co provedla. I kdyz byl jeji vztah s Nickem toxicky, on ji bezmezme miloval a ona si toho nevazila. Druhe sance vsak existují a osud tomu tak chtel.

Zkratka "Pokud blaznive se milovat byl zlocin...pak jsme se provinili. Jsme vinici".

Tleskam Mercedes, ze se Noah a Nick vzajemne uzdravili a zustali pro sebe vsim. Krasne napsane.

07.11.2023 5 z 5


Hypotéza lásky Hypotéza lásky Ali Hazelwood

(SPOILER) Ja se na tu knizku tak tesila. Anotace me opravdu chytila, ale... Sice super zmena v prostredi, inteligentne napsaný dej, ale to pro me koncilo. Dialogy mezi hrdiny jsou priserne, takhle se spolu nebavi ani pubertaci (i ti dokazou mluvit vic sexy :D ac jsou jeste nedospeli), chemie mezi Adamem a Olive sice je, ale nedokázala se na me prenest. Jako Adamovi je 34 a vypadalo to,ze je panic ve vsech směrech:D, Olive to same - da pusu klukovi a je z toho hotova. Vlastne se pro me stala knizka zajimavou az v posledni třetině. Škoda toho.

10.10.2023 3 z 5


Touha Touha Vi Keeland

Od Vi jsem cetla lepší pribehy, ale i tak me Donovan chytil za srdce,krasny mužský charakter. Autumn byla citove i fyzicky zranena, ale silna a postavila se vsemu celem. Příjemná kniha.

08.10.2023 4 z 5


Rozhodně ne on Rozhodně ne on Whitney G. (p)

Whitney a jeji knihy mám opravdu rada. Nicméně tady jsem byla minimalne 2/3 knihy na vazkach,zda se mi dej líbí nebo ne. Nejak mi tu chybela chemie,necitila jsem ji mezi hrdiny. Kralovske tema me take moc neoslovilo. Ale posledni 1/3 byla uz lepsi, a proto davam 4*. Konec byl fajn,ale neco tomu celku chybi.

04.10.2023 4 z 5


Miluji tě, Jasone Thorne Miluji tě, Jasone Thorne Ella Maise

No teeda. Obalka tak silene klame, nenechte se mili čtenáři zmast, protoze kniha je naproste wow, je zhava a ohňostroj z ni jenom strili. Ja se od ni zrovna kvuli obalce chvili odvracela, ale skoda toho. Urcite si ji zase nekdy prectu, Jason a Olive jsou milacci,kteri k sobe bezesporu patří. Vubec mi nevadilo, ze se cely dej opravdu od hlavnich hrdinu skoro neodlepil (tim myslim,ze se autorka nevěnovala Olive rodine a dalsimu krovi okolo), presto vas knizka dokaze neustale drzet pri cteni a přejete si,aby nikdy neskoncila. Autorce tleskam a stava se moji novou oblibenou tvurkyni.

03.10.2023 5 z 5


Lucas Lucas Marcy Jell

Me více uchvatil Marco, ale chybělo mi tam vic deje mezi hrdiny. U Lucase se setkaveme casteji s jeho pribehem s Valentinou. Takze tu najdete více lásky, vice si toho mezi sebou reknou a obcas se i zasmejte. Pro ctenare je lepe napsany zkratka tento 2.dil nicmene Marco jako osobnost u me boduje, skoda,ze i 1.dil autorka vice nerozvedla.

01.10.2023 5 z 5


Dej mi Království Dej mi Království Marcy Jell

Pekna titulka,ktera nalaka. Avsak dej je tak zvlastne rychly, ze si najednou reknete "Coze? Kdy se stihli zamilovat?" nebo"Miluji te" prijde jak rana z cisteho nebe. Anotace vas chytne,ale to je asi to nejlepsi na cele knize. Propadak to neni, jsou i horsi, a proto davam 3*. Nicmene znovu si ji nejspíš neprectu :D.

29.09.2023 3 z 5


Manažer Manažer Kristen Callihan

Manazer ala Gabriel je moc povedena kniha. Krasna romantika, skvělé postavy a chemie hrdinu. To vse tu najdete a nebudete chtit prestat cist. Presto,ze jsem se na Scottieho moc netesila (v prvnim dile me moc neoslovil), tak me mile prekvapil :)

23.09.2023 5 z 5


Jen mezi námi Jen mezi námi T. L. Swan

Zboznuju bratry Milesovi. Kazdy díl jsem hltala,neslo prestat cist a posledni dil byl jen tresnickou na dortu. Opravdu se udrzela latka nejvys u vsech dilu a moc me mrzi,ze neni jeste nejaky braska :D. Chrise jsem si zamilovala od zacatku a Hayden byla taky skvělá. Krasne čtení.

17.09.2023 5 z 5


Láska a kerosin Láska a kerosin Winter Renshaw

Jak tu jiz bylo napsano, kniha je originalni diky slovum, ktere popisuji kapitolu. S tim si autorka dala praci, ale jinak se z meho pohledu venovala malo hlavním hrdinum. Malo rozvinuty budujici se vztah, pocity, osoby. Utcite by se s tim dalo lepe pracovat, jeste jako plus vidim adekvatne zvolenou delku knihy. Kdyz uz, tak vas zbytecne nenuti cist a rychle to ubiha.

11.09.2023 3 z 5


Všechno, co jsme měli Všechno, co jsme měli Jennifer Bright (p)

Musim dat poklonu obálce, ale pribeh me nejak nechytil. Spatne to neni...jako oddechovka super, i pres tezke tema.

10.09.2023 3 z 5


Chci tě Chci tě Jen Frederick

Ja jsem s knihou spokojena. Oba hrdinove byli skveli a zamilujete si je. Leka byl sice az moc velky super hrdina, ale mne to vubec neprekazelo. Moc povedené.

07.09.2023 5 z 5


Zvrácený Zvrácený Jodi Ellen Malpas

Mne se urcite vice libil tento dil nez 1. Opravdu me to drzelo a nutilo cist a cist. Jsem zvedava, zda bude 3.dil, ale rekla bych, ze konec tomu napovida. James byl skvely takoveho zvrhleho milovnika bych si nechala libit a klidne muze i vrazdit :D.

05.09.2023 5 z 5


Osudový dopis Osudový dopis Vi Keeland

Jednoduche cteni s temer zadnym zádrhelem...myslim, ze i to je nekdy opravdu příjemná zmena. Ja se teda parkrat i zasmala. Postavy jsem si zamilovala všechny a epilog byl krasne zakonceny.

31.08.2023 5 z 5


Rovnice lásky Rovnice lásky Christina Lauren

Za me je to povedeny klidny milostny pribeh. Jess byla skvělá maminka a vnucka. V roli přítelkyně byla takova neohrabana,celkove se zamilovala opravdu rychle, i kdyz asi v tom hralo velkou roli cislo v jakem se s Riverem shodovali. River byl za me takovy normalni - necekejte nejake extra popisovani, jak dokonaly byl...tim se autorka moc nezdrzovala. Mel rad Juno, coz mi bylo sympaticke, byl starostlivy a ohleduplny. Kniha ma za me originalni namet, setkate se tu se slovy, ktere bezne neslychate/nectete. Ja musela i googlit :D. Takze celkove shruji se vzdvizenym palcem a plnym poctem hvezd.

30.08.2023 5 z 5