Šéf, co tě nadzvedne

Šéf, co tě nadzvedne https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527565/bmid_sef-co-te-nadzvedne-656bb7af41021.jpg 4 148 28

Po bolestné zkušenosti se smrtí si uvědomím, že je načase změnit život. A to zásadně. První na řadě je moje práce. Práci novinářky miluju, ale svého šéfa, mediálního magnáta Westa Maxwella, nemůžu vystát. Jednoho dne mě donutí, abych v časovém presu přepsala celý článek, na kterém dřu, a tak sepíšu pořádně jízlivý sloupek na jeho počest a pak dám s plnou parádou výpověď. Ale West mě tak snadno nepustí. Nabídne mi novou, nečekanou pozici: dělat mentorku jeho vzpurné dospívající neteři. Bůhví proč s tím nakonec souhlasím – ráda pomáhám lidem a zároveň musím přiznat, že jsem zvědavá, jaký se za magnátem skrývá člověk. Záhy ale zjistím, že můj nový úkol je ještě větší výzva, než jsem očekávala. Čím víc poznávám soukromou stránku záhadného šéfa, tím víc nahlížím i do jeho srdce, které skrývá za ledovou fasádou. Stará Elle Westa nenáviděla ale možná – jen možná – ho nová Elle dokáže zkrotit.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Beta-Dobrovský
Originální název:

The Dirty Truth , 2022


více info...

Přidat komentář

Kristy.Seb
21.04.2024

Jsme všichni tak pohlceni snahou vyhnout se jakýmkoliv nepříjemnostem, že ztrácíme kontakt s realitou. Jsme tak rozmazleni všemi těmi články, reklamami a vztahy, co nám dělají dobře. Hladovíme po obrázcích, jež nás přesvědčují že máme možná šanci byt ve správném osvětlení krásné, a držíme se přesvědčení, že když najdeme někoho, kdo s námi bude trávit víkendy, znamená to, že máme nějakou cenu... ale nic z toho
není skutečné.

Život se vysloveně skládá z řady všemožných poprvé. Když necháme i nadále svoje poprvé stát v cestě všem dalším poprvé, co přijdou po nich, prokazujeme si tím medvědí službu. Přijměte všechna svá poprvé - minule, nynější i budoucí. A nezapomeňte, nejdůležitější je perspektiva.

Chovat se tak, jako by neexistovaly překážky, je prima cesta k tomu, aby člověka doopravdy žádné nečekaly.

S jiskrami se to má tak, že pokud do nich nefoukáte a nedohlédnete na plamen, uhasnou. A jakmile uhasnou, možná je můžete zase někdy znovu zažehnout, ale nebude to už takové jako dřív.

Příjemná oddychovka.

petulkapeta
08.03.2024 5 z 5

,,A přesně tak to je pokaždé, když zrovna nejsme spolu. Cítím strašnou prázdnotu. Prázdnotu, kterou může zaplnit jenom ona - svým sálajícím teplem a tím bezelstným světlem v očích, když se na mě dívá."

Maxwell je teda pěkný žhavý chlap,aspoň podle Elina popisu,tahle dvojice má něco do sebe a když se k tomu přidá jeho neteř o zábavu je postaráno...


KatieKuli
28.02.2024 4 z 5

Elle zažila ve 30 letech klinickou smrt. Úplně jí to změní perspektivu. Práce, kterou vždy milovala, ji už nenaplňuje a poslední příslovečnou kapkou je, když přímo majitel časopisu pro který pracuje, odmítne její článek. Napíše v rekordním čase nový a zároveň dá výpověď. Rozhodne se v životě hledat důležité věci a dělat něco pro sebe a ostatní lidi.
V takovém rozpoložení potká 14 letou Scarlett, která je za školou, a která se jí svěří jak je v cizím městě a bez kamarádů nešťastná. A kdo je Scarlett? Westova neteř, kterou získal do péče a vůbec si spolu nerozumí.
A kdo je West? Na první pohled ambiciózní, atraktivní a velmi tvrdý workoholik a majitel časopisu, pro který pracovala Elle. Je zoufalý a nabídne Elle práci, "hlídání" Scarlett. Ta odmítne, ale pokusí se s ní navázat vztah zdarma.
Ale jak už to bývá, záleží na perspektivě. A Westovo chování při lepším poznání a pochopení dává hned jiný smysl.
Já jsem si u čtení odpočinula a strávila příjemný čas s Elle, Westem a Scarlett.

Ála1968
21.02.2024 4 z 5

Takový romantický příběh, šéf a podřízená,to už tu bylo hodněkrát.... Nebylo to špatné,ale trochu mě tam chyběla nějaká akčnost a zvrat děje.Tady to plynulo nějak hladce, takže jako romantická oddychovka,proč ne,ale nečekejte žádný zásadní zlom

georginaa
01.02.2024 4 z 5

Krásná obálka, ale tím se posuzovat příběh nikdy nedá. Chyběla tomu akčnost, určitě by se hodilo více vtipných dialogů, což tam bylo poskrovnu. Dalo by se říci, že tuctový děj bez žádných závratných okolností i když se to dobře četlo, prostě tomu něco chybělo. Nějakou tu perličku co by více pobavila. Možná, že už jsme my čtenářky dost zhýčkané, ale pro nějakého nováčka této literatury to může stačit. Občas i taková oddechovka odtrhne myšlení na denní starosti. Jenže kdo zná W.R. ví, že ona umí těm příběhům dát daleko víc, u tohoto se to moc nepodařilo.

Kudík
28.01.2024 4 z 5

Příjemné čtení, přestože nijak zásadně originální. Ona (Elle Napierová) pro něj (West Maxwell) pracuje, následně již ne, ale on si uvědomí svou ztrátu a potřebu pomoci s neteří. Tohle již zde párkrát bylo, až na 3minutové úmrtí, se opravdu jedná celkem o klišé. Přesto čtivé a jinak poskládané. Epilog po 5ti letech byl jasný jako facka a já část z něj čekala i dříve. Pravdou je, že je to kniha, kterou si za měsíc sotva vybavím. 3,5*

pollyn
28.01.2024 1 z 5

Vůbec nic originálního. Chvílemi jsem měla pocit, že jsem to i četla. Hm, to se moc nepovedlo. Na konci jsem byla překvapená, že už je konec. Říkala jsem si, a to je celý? Tak tohle byla ta zápletka? Aha
Epilog po pěti letech bych asi zvládla odhadnout po prvních deseti stránkách knihy :)

Tess61
26.01.2024 5 z 5

Opět super kniha. Skvělé postavy

kajakouda
23.01.2024 3 z 5

Fajn příběh, kterých už bylo napsáno stovky.

MAU256
22.01.2024 4 z 5

Taková milá romantická jednohubečka, myslím, že podobný příběh už jsem četla, ale to přeci vůbec nevadí, pro tuto chvíli to byl takový malý únik od reality všedních dní.

Andrejka91
21.01.2024 4 z 5

Milá oddechovka, nenáročné čtení ale bohužel tak tuctový příběh, že už zítra si knihu nebudu pamatovat.

Elize
11.01.2024 3 z 5

Začátek knížky byl trochu o ničem, pak se to zlepšilo, hlavně Elle byla super postava, West byl za mě postava trochu o ničem. Napsané to bylo hezky, ale některé zdlouhavé odstavce, které nikam neposouvaly děj ani vývoj postav jsem musela přeskákat a nemohla jsem se zbavit dojmu, že to mezi hlavními postavami vůbec nejiskří, chybělo mi tam zkrátka nějaké napětí, které by mě přimělo otáčet na další stránku.

JanickaP
05.01.2024 5 z 5

Pulka knizky, a to ten zacatek me trochu zklamal. Pak se to ale zlepšilo,dej ubyhal (hlavne proto,ze oba hrdinove vedeli co chteji a byli primi). Diky tomu se stava knizka jednohubkou na vecer. Davam plny pocet hvezdicek,protoze me opravdu nakonec chytla tak,ze jsem ji neodlozila.

Jita160
03.01.2024 4 z 5

Tento typ příběhy málokdy zklame.
Opět časté téma i když tady byl přidán dávný slib a druhá šance v životě.
Tyran v zasedačce, multimilionář ,tiskový magnát a divoký playboy, který má tvrdou a nepropustnou skořápku.
Až jeho teď již bývalá zaměstnankyně ,kterou přeze vše obdivuje přijde na to, že uvnitř něho se skrývá měkká výplň se vřelým srdcem.
Ona ho svojí dobrotou a pravdomyslnosti naprosto změní.

astra3
02.01.2024 4 z 5

Docela milý příběh na jeden večer.

Dellphi
01.01.2024 3 z 5

Takový jednoduchý romantický příběh s předvídatelným dějem. Ale i tak mě to bavilo, líbilo se mi, že hlavní hrdinka se za sebe uměla postavit a nenechala si nic líbit. Pravděpodobně už za pár dní zapomenu, o čem kniha byla, opravdu to bylo takové jednoduché, ale na pohodový večer ideální.

dam.si.knihu
31.12.2023 4 z 5

Tak tahle feel good knížka byla přesně to, co jsem si potřebovala přečíst. Musím říct, že tenhle romantický příběh se četl sám a já si užila fajn příběh, v tomto ponurém počasí. :)
Autorka si připravila vtipný příběh, kde máme mou oblíbenou hale to love linku, která se v příběhu pěkné rozvíjí. A i když všichni víme, jak to dopadne, tak to rozhodně stojí za přečtení! Nechybí i skvělá zápletka, žádné zbytečné drama a za mě originální téma. Takže pokud pokukujete po nějaké skvělém romantickém příběhu, tak tady pro Vás mám jeden malý tip! :)

Ketfl
30.12.2023 4 z 5

U této autorky je to vždycky buď a nebo. Někdy je její kniha poměrně pěkně zpracovaná a někdy fakt vrtím hlavou, kdo to napsal?! Naštěstí tato kniha mi přišla poměrně povedená.
Kniha měla zajímavý prvek v podobě toho, co se stalo hlavní hrdince. Postavy mi přišly sympatické. Ano, téma bylo otřepané a nenabídne nic nového, přesto je to milá a romantická oddechovka na jeden dva večery.
Myslím, že za měsíc už nebudu vůbec vědět, že jsem tohle četla, protože kniha opravdu nenabízí nic překvapivého, ale jinak jsem si to užila. Pěkné.

MarKy95
28.12.2023 5 z 5

Pěkná kniha na večer.

Pitbullka
18.12.2023 4 z 5

Fajn oddechové romantické čtení, se kterým jsem strávila dvě večery. Příběh nebyl nějak překvapující, ale bavil mě.