PS: Chybíš mi

PS: Chybíš mi https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421670/bmid_ps-chybis-mi-gBj-421670.jpg 4 288 62

P.S. série

< 2. díl >

Drahá Melrose, když jsem tě viděl poprvé, byla jsi jen cizí holka. Podruhé už jsi se mnou bydlela. A při třetím setkání jsi mi dala jasně najevo, že se staneš tím největším trnem v oku, jaký jsem kdy zažil. Ve sprše zpíváš příliš hlasitě a vypotřebuješ všechnu teplou vodu. Jsi neuvěřitelně panovačná. Všemožně mi komplikuješ život. Ale ať se snažím sebevíc, nedokážu na tebe přestat myslet. Popravdě… nedokážu po tobě přestat toužit. Chtěl jsem ti to říct. Chtěl jsem si s tebou sednout, překonat svou hrdost, vzdát se svého nevázaného způsobu života a ukázat se ti ve světle, v jakém mě ještě nikdo neviděl…, ale potom přišlo to vyznání, a zcela změnilo situaci; zpráva natolik šokující, že mi vzala dech. Nikdy nepochopím, jak je možné, že jsem to nepředvídal. Sutter PS: Chybíš mi.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

P.S. I Miss You , 2018


více info...

Přidat komentář

Ála1968
23.11.2023 5 z 5

Myslím, že první díl byl o kousek lepší a bylo tam více zvratů v ději,ale přesto i tenhle měl svoje kouzlo a byl krásně romantický.Skvělý byl epilog

tynaaa770
01.11.2023 4 z 5

Druhý díl série P.S se mi také líbil. Možná, že mi víc sedlo téma. Příběhy ,,hate to love" já totiž můžu
Musím teda ale říct, že Melrose byla v prvním díle nastíněná trošku jinak, než se o ní nakonec psalo tady. Každopádně mi ale obě postavy sedly, především jejich naschvály a špičkování. Na Melrose jsem ocenila, jak se nenechala ničím rozhodit a nebála se sama za sebe postavit.
V knize chyběla nějaká větší akce a drama. Neproběhla ani zápletka. Celý příběh byl velmi pozvolný a jednoduchý, ale přesto se četlo dobře. Taková milá oddechovka
P.S: Žadné dopisy v knize nečekejte jediný dopis, co to obsahuje, je ten na zadní straně obálky (což mě teda malinko zklamalo )


Dizzy3
22.09.2023 5 z 5

Jedním slovem: Bomba! Přečteno během jednoho večera, to mluví za vše :)

Gabusza
08.10.2022 5 z 5

A právě takovéhle série mě baví. Vůbec mi nevadí, že to nemá hloubku.
Sutter…spolubydlící Melrose…oba si leželi v žaludku, nemuseli se navzájem a přesto se zamilovali.
Je to tuctové, je to romantické jak sviňa a je to strašně návykové čtení. Miluju tuto celou sérii, vždycky dopadne krásně a šťastně ️

MAU256
27.03.2022 5 z 5

Další díl série "PS" jsem slupla jak malinu. Jsem ráda, že se v tomto díle malou částí zmínila i o Aerin, Maritze a Isaiahovi. Mít takového spolubydlícího jako byl Sutter, by brala snad každá. Nevím, jaký díl bych ohodnotila, že byl nejlepší, svými příběhy se mí líbily všechny části. Mohu jen doporučit.

Pedruska01
22.01.2022 5 z 5

Jedná se o nepřímé pokračování série P.S., kterou jsem začala číst. I tato kniha se táhne ve stejném duchu. Jedná se o jednoduchou, romantickou oddechovku, která nejde nijak zvlášť do hloubky. Čte se to hodně rychle a příjemně. Styl, tempo, střídání postav i kratší kapitoly. Všechno mi vyhovovalo. Celkem se mi líbí, kam autorka zabředla, respektive, že se nejedná o těžké dílo s životními katastrofami, co hrdiny trhá na kusy při každé kroku. Možná se to některým bude zdát, že je to prvoplánová věc, že víc toho autorka neumí a její tvorba je slabá, ale… ono to tak být vůbec nemusí. Naopak. Bylo to hodně milé.
Hlavní hrdinka Melrose byla super. Setkala jsem se s ní letmo už v první knize, jelikož se jedná o sestřenku Maritzi. Melrose se mi moc líbila, neměla jsem s ní žádný problém a nemám jí ani co vytknout. Ze začátku mi ji bylo líto kvůli Nickovi, ale pak ke konci? Přišlo mi to snad z jeho strany i falešné. Právě z pocitu, že se chlap cítí ohroženě anebo měl prostě předčasnou krizi, a tak dělá blbosti. Rychle se to ale zlomilo. Na začátku i na konci. Líbilo se mi jaká byla. Že si nic nenechala líbit, dokázala pomoci a postarat se. Hrozně fajnová holka, která si na poměry své rodiny musí všechno vydřít sama, včetně peněz. Neobvyklý plán, ale sympatický.
Druhý hlavní hrdina Sutter si mě získal dokonale, a to velmi rychle a naprosto vším. Jedná se o týpka, který to neměl dřív dvakrát lehké (jasně, někdo z té dvojice to být musí), ale dostal se z toho a nyní funguje, a to dobře. Měl můj obdiv. Maká rukama, srdce má na správném místě a nemůže se mu nic vytknout. Hromadě věcí chce věřit, ale překvapí ho, že tomu tak ve skutečnosti není. Vlastně asi jako každého. Však za to pak dokáže bojovat. Věřila jsem jeho pocitům a bolesti. Oblíbila jsem si taky jeho bráchu, který mě lehce překvapil svým handicapem, ale byl hrozně príma. A taky v rámci něho jsem Sutterovi držela palce. Přeci jenom, zasloužili si to oba.
Ti dva hlavní hrdinové dohromady fungovali prostě "klasicky“ dle vzorce. Od cizích s výtkami až po nejdražší a nerozlučné. Bavilo mě sledovat jejich chování, jejich střety, jejich hovory, činy. Dost se k sobě hodili a člověk jim to prostě na tom pozadí přeje. Řekla bych, že tady romantická linka byla vykreslena o hodně líp než v první knize. Dokázalo mě to chytnout za srdce. Měla jsem k tomu asi nějak blíž.
Příběh je hezký, líbil se mi, však je s nádechem růžové směsy - a to teď není výtka. Naopak. Jenže na samotný závěr autorka chrstla celou plechovku zářivě a sytě růžové a tohle za mě nebyl moc chytrý krok. Alespoň pro mě. Závěr je o několika stránkách, kde se spíše dozvídáme, co se stalo dál s některými, ať už hlavními nebo vedlejšími, postavami po několika dlouhých letech. Rozumím tomu, ale… bylo to zbytečné. Upřímně - nepotřebovala jsem to. Vážně ne. Mělo být bez závěru, rozhodně.
Pro shrnutí. Je to velmi jednoduchý příběh, kde je jasné, jak to dopadne. Není to nic, kde by se řešila nějaké obří dramata. Postavy mi byly sympatické, hodně jsem si je oblíbila, dokázala s nimi soucítit a fandila jim. Líbilo se mi to a bavilo. Romantická duše je spokojená. Za mě lepší než první kniha, na sto. Trochu mám pocit, jako by mi k některým drobným věcem chyběla odpověď, ale nejspíš to měl ten závěr nepřímo vysvětlit, že vlastně cajk. Ok. Musím taky podotknout, že tento příběh s dopisy, potažmo možností „P.S.“ nemá nic společného. Knihu však mohu doporučit a neváhám hodnotit plným počtem. Tak a teď jsem zvědavá na poslední P.S. :)

Ralemo
17.12.2021 4 z 5

Rychlovka, přečtená za pár hodinek. Nebyla tam žádná velká zápletka, hezky příběh. :)

AnDyB
13.10.2021 5 z 5

Jednohubka moc příjemná, mě se příběh líbil :)

Kristy.Seb
19.08.2021 4 z 5

Celkem jednoduchý příběh bez nejakw větší zápletky. Ale stejně mě Melrose překvapila.

Jita160
02.04.2021 5 z 5

Boží,poslední slova v této knížce to vystihuji.
Příjemný,klidný a láskyplný příběh.Žádne velké zvraty nebo tragédie jen plynulý příběh, který vám vykouzlí úsměv na tváři.
Proč ne?

knihomolkaL
24.03.2021 3 z 5

Taková jednohubka na odpoledne. Romantika, trochu erotiky. Epilog super.

Vendulik
15.03.2021 5 z 5

Celkem milá kniha. Mohlo být v příběhu více vtipných dialogů a kdyby taky byl malinko napínavější, vůbec bych se nezlobila. Jako oddechová četba velice dobrá.

Allla9
20.02.2021 3 z 5

Svižně napsaná oddychovka.

malazluta
03.02.2021 4 z 5

Příjemná oddechovka ke které se ještě někdy vrátím.

johana3160
31.01.2021 4 z 5

Prvni dil byl urcite lepsi, ale tento ma taky sve kouzlo, i kdyz se prvnimu v mnohem podoba. Myslim, ze kdybych ho necetla hned po prvnim dilu, libil by se mi vic, takhle vidim prilis veci podobnych, at uz v charakteristice postav nebo kostre pribehu. I presto vsecho je to prijemne, pohodove cteni:)
Edit: jo a konec byl divnej. Jako by tam chtela autorka mermomoci narva to “miluji te”

Mnaui
12.01.2021 4 z 5

Počáteční antipatie, vtipné špičkování a poměrně zdlouhavé hledání důvodu proč nebýt spolu

veronika9761
26.12.2020 3 z 5

Až při čtení jsem zjistila, že jde vlastně o druhy díl. I když sem už jedničku skoro zapomněla, nevadilo to, příliš na sebe nenavazuji. První půlka svěží a sympatická, druhá vplula do kategorie "preslazeny klišé", a už se jí nepustila.

bafuskyBaf
22.12.2020 5 z 5

Tahle knížka se mě líbila více než první díl...super počteníčko...☺️

Raislin
19.12.2020 5 z 5

Moc hezký příběh. Nejlepší z celé série! Oddechovka na večer!

kacenka6144
04.12.2020 5 z 5

Tohle jsou příběhy, které mě baví...

Štítky knihy

láska

Autorovy další knížky

2019  79%PS: Nesnáším tě
2018  74%Nebezpečná iluze
2018  77%Absint
2019  83%PS: Chybíš mi
2021  80%Válka s láskou

Kniha PS: Chybíš mi je v

Právě čtených3x
Přečtených425x
Čtenářské výzvě9x
Doporučených8x
Knihotéce266x
Chystám se číst199x
Chci si koupit38x
dalších seznamech4x