Rozhodně ne on

Rozhodně ne on https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517994/bmid_rozhodne-ne-on-Ege-517994.jpg 4 303 61

Jediné, co jsem si ke svým třicátým narozeninám přála, byla velkolepá a nezapomenutelná noc… Místo toho jsem se nechala zbouchnout svým šéfem. No tak počkejte. Než mě začnete soudit (já vás *vidím*), v té době jsem nevěděla, že je to můj šéf. Věděla jsem pouze to, že to byl ten nejpřitažlivější muž, kterého jsem kdy viděla, k tomu přidejte britský přízvuk a rty, které se na celé hodiny zmocnily mého těla. Když pak ten mizera předpokládal, že si dáme další kolo poté, co označil můj byt mimo jiné za „krabici od sušenek“, vykopla jsem ho a doufala, že už ho nikdy znovu neuvidím. To mi ovšem vydrželo jen čtyři týdny… Tehdy jsem si totiž uvědomila, že mám ‚zpoždění‘ a dvacet různých těhotenských testů odhalilo skutečnost, jíž jsem nechtěla uvěřit. A když jsem si myslela, že strávím další čtyři týdny tím, že ho budu hledat, objevil se v mé práci v dveřích, a nadřízený nám ho představil jako našeho nového generálního ředitele. Tohle na celé té situace však není to nejhorší. To ani omylem. Ukázalo se totiž, že v noc, kdy jsme se setkali, mi ten muž něco zatajil, a dalších osm měsíců mě čekalo ještě víc komplikací, než bych si kdy dokázala představit…... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Definitely Not Him , 2022


více info...

Přidat komentář

teepe
22.04.2024 5 z 5

Tak mě se to fakt líbilo, po těch třech posledních knihách autorky jako bylo trhni si, Ethane, S pozdravem Carter nebo důvodné pochybnosti jsem si to vážně užila. Líbil se mi sarkasmus, líbila se mi energie. Přečetla jsem za 6 hodin, to už se mi dlouho u romanťárny nestalo. Jediná malá vada na kráse byla spojitost s anglickou královskou rodinou. To bylo hodně zvláštní a tím, že jsem knihu četla v době, kdy král opravdu má rakovinu to bylo trochu nevhodné, ale od toho se člověk dokázal odprostit.

uminaa
20.04.2024 3 z 5

Najlepšie na celej knihe bol osobný odkaz od autorky, inak...
Dve hviezdičky sú za ten odkaz, zvyšok za knihu. Ale na obranu knihy - nemám veľmi rada, keď je príbeh vsadený do prostredia monarchie (aj keď len okrajovo), a nejedná sa o historický román alebo romancu. Pokiaľ do príbehu vo veľkej miere zasahuje bulvár (a je to naozaj veľmi výrazná časť deja), mávam veľmi nepríjemné pocity z toho všetkého (ako sa ľudia dokážu zapredať kvôli sláve, peniazom atď.?!). Veľmi mi to dokáže pokaziť dojem z knihy a s touto to, bohužiaľ, nebolo inak.


miruska1
06.04.2024 5 z 5

Moje první skušenost s autorkou. Podle komentářů je prej dost slabá v porovnání s jej dalšími knihami.
Tak to si od ní ještě něco přečtu. Já jsem Teda s touto knihou spokojená. Hlavne postavy se mi líbili a děj krásně plynul.

Mistylady
26.03.2024 3 z 5

No nevím. Tohle nebyla Whitney jakou známe. Kniha mi přišla splácaná dokupy, velké časové skoky, hlavní hrdinka uplná blbka a celkově mě to nebavilo.
Začátek se ještě dal, ale potom to šlo z kopce dolů. Jako by to začal psát někdo jiný. Některé dialogy jsme musela číst víckrát, aby mi dávaly smysl.
Jedině Tyler byl super. Jak se dokázal vypořádat s tiskem, svou náročnou rodinou. Rozhodnutí odejít od všeho a od všech, co znal celý život, pro něj muselo být strašně těžké a přesto to dokázal. Škoda, že narazil na nevyzrálou ženskou, která uměla maximálně tak přijímat rozkazy své švihlé vedoucí. Od začátku stál při Chloe, pomáhal ji a ona se uměla akorát vypařit. Neustále zdrhat, schovávat se, nezvedat telefony, jestli tohle je chování dospělé vzdělané ženy, tak žiju asi v jiném světě.

Whitney miluju, její kniha Turbulence mě přivedla k četbě erotických románů, ale tohle se teda moc nepovedlo.

Ren95
09.03.2024 4 z 5

Myslím si, ze tato autorka to umí i lip, ale na odreaagováni posloužila kniha dobře.

snilek.holka
22.02.2024

Nebylo to vůbec špatné, ale od autorky už jsem četla lepší. Každopádně příjemná jednohubka.

kacenka6144
30.01.2024 4 z 5

Tuhle knížku jsem pokořila během jednoho dne. Řemeslně dobře napsaná oddychovka, u které nečekáte jestli se to stana, ale spíš kdy. A moc se mi líbily obě Chloiny kamarádky. I zajímavý výběr jejich povolání.

Rapeh
20.01.2024 4 z 5

Za odpoledne přečteno. Kdo má rád romantickou erotickou literaturu bude nadšený. Kdo hledá něco na odreagování a únik od reality neudělá touto knihou chybu

petusska01
18.01.2024 3 z 5

Popravde som to veru nečakala. Nie je to dej taký, že by som z toho bola úplne uvarená, ale viac menej to bolo vtipné. O nejakej romantike by som asi nehovorila, nakoľko tam išlo o jednu noc a potom už mám dojem, že išlo len o plánovanie, hádanie a rozpravy s kamarátkami. Epilóg bol vtipný a milý. Hĺbku by som v tomto príbehu asi nehľadala, ale teda ako takú jednoduchú jednohubku na daždivý deň určite odporúčam. Čo mi nejde do hlavy je, že prečo z ničoho nič kráľovská rodina obrátila a čo je na tom najhoršie, že kto preboha vyberal titulku tejto knihy. Tá vyzerá ako z nejakého lacného harlequínského braku a teda takmer som to kvôli tomu nečítala. Hrôza hrôza.

KatieKuli
14.01.2024 4 z 5

Ideální kniha na jedno odpoledne. Pokud hledáte pohádku s princem a vtipný příběh, jděte do toho.

georginaa
12.01.2024 5 z 5

Vzhledem k tomu, že Chloe bylo stejně jako autorce, přizpůsobila si ji k obrazu svému. Nevěděla co přesně se svým životem udělat, dokud nepoznala toho pravého. Co ji změnil život o sto stupňů, aníž by věděl, jaký to bude mít vliv na další setkání. Líbilo se mi, že Chloe si s ničím nedělala žádné servítky, vše říkala na rovinu a vůbec nepřemýšlela jaký to bude mít dopad. Prostě vše brala ze dne na den. Taylor zase se zamiloval na první pohled, byla to první žena, která po něm nic nechtěla, jen se projet na horském kole a to že to skončilo k překvapení jinak, než si vůbec mohla pomyslet, byl jen už takový bonus. Dost úsměvný příběh na jedno odpoledne a vůbec mi to nepřipadalo hloupé, jelikož jsem se u toho bavila.

daniela.kol
30.12.2023 1 z 5

Předešlé knihy od autorky se mi líbí, ale tohle úplně nevím jak hodnotit. Styl autorky se mi i tady líbí, ale děj a celkové pojetí už tolik ne. Tyhle romantické knihy bývají většinou nereálné, ale toto bylo na mě už asi moc. Měla jsem u čtení často pocit jakože "wtf, to vážně?"

Knihu jsem dočetla, ale vracet se k ní, jako k jiným oblíbeným, nebudu.

be_pa
29.12.2023 4 z 5

Milá knížka. Bavila jsem, často i smála. Škoda, že byla hodně krátká, jen zjednodušeně naznačené zápletky... a hned konec kapitoly. Druhý epilog byl úplně zbytečný.

barborelka
29.12.2023 3 z 5

Bohužel se nemůžu zbavit dojmu, že první knihu co jsem od Whitney četla byl top a ty další už jen vaření z vody. Bohužel tohle bylo také takové nemastné neslané

Ešína
27.12.2023 4 z 5

U tohohle žánru už mě asi nic moc nepřekvapí. Ani v tomhle případě. Dialogy hlavních postav byli někdy vtipné i když Chloe bych občas jednu cinkla. Jako oddechovka k zabití času posloužila dobře.

Majka1979
27.12.2023 5 z 5

Tayler a Cloe, tak to bola dvojica. Celú knihu som si užívala tie vtipné komentáre a teda veľakrát som sa aj nahlas zasmiala. Príbeh ma hneď chytil za srdce a nemohla som ísť spať, kým som ho nedočítala, takže som opäť ponocovala. Ale neľutujem.
Jednoducho táto autorka vie, ako písať knihy. Ešte som od nej zlú knihu nečítala a to som čítala všetko, čo doteraz napísala. A určite si od nej prečítam aj ďalšie knihy, ktoré vydá.
Ak ste nečítali, tak si určite prečítajte, nebudete ľutovať

Mishaacka
18.12.2023 4 z 5

Instagram misha_cte_eroticke.romany

neplánované těhotenství
královská rodina
nadřízený/podřízená
střídání pohledu Chloe a Tylera

Tuhle knihu bych zařadila do kategorie komediální erotická romance. Je to taková typická kniha od Whitney. Kniha je kratší a zhltla jsem jí jako nic
Příběh rychle plyne, na začátku se vrátíme do minulosti, pak už sledujeme vztah Tylera a Chloe od chvíle, kdy se Tyler stane majitelem nakladatelství, ve kterém Chloe čistě náhodou pracuje. A od té chvíle otci svých dětí začne pořádně obracet život na ruby
Je to vtipná jednohubka, žádné velké drama. Moc se mi líbily kamarádky Chloe. Šéfová Hazel byla na přesdržku
Tyler opouští post následníka trůnu a stěhuje se do Ameriky, kde chce začít nový život. Ale osud mu přihraje těhotnou Chloe. Postava Tylera se mi líbila, byl to sympaťák s britským přístupem a od začátku přistupoval k situaci zodpovědně. Taky nám ukazuje pohled do královské rodiny
Chloe byla jedna z těch postav, která si v práci nechává srát na hlavu, ale jakmile dojde na Tylera, tak se mu tvrdohlavě postaví na odpor a vnucuje mu své představy. Je drzá a Tylera uměla poslat do patřičných míst, někdy ale byla za mě už přes čáru a Tylera jsem litovala
Hrozně moc jsem si užívala to jejich špičkování a rozhovory. Často jsem se u knihy usmívala
Erotiky je tady dostatečně, ale zase nejsou scény nějak extra zdlouhavé. Jsou psané i spíše humorně a do příběhu pěkně seděly, nebylo jich moc, ale ani málo. V krátkém příběhu tak akorát

Doporučuji tuto skvělou a vtipnou romanci. Řadí se k dalším skvělým knihám od této autorky a určitě se k ní někdy vrátím

Veroush
16.11.2023 5 z 5

Taková odpolední jednohubka. Bavila sem se u čtení. Jeho rodina teda jako na zabití, ale to tak někdy bývá. Doporucuju :)

Kristy.Seb
16.11.2023 4 z 5

Příjemná milá jednohubka. Ty dva mě spolu moc bavily. Občas mi vadilo, že v příběhu jsou velké časové skoky.

Janulkaxxx
15.11.2023 4 z 5

Příjemná jednoduchá oddechovka.