Domisek1 Domisek1 komentáře u knih

☰ menu

Hrůza na Šibeničním vrchu Hrůza na Šibeničním vrchu Darcy Coates

Za mě další pěkný příběh o strašidelných domech. Děj je sice zdlouhavý ale mě osobně to nevadí. Čtenář má více času na to se seznámit a i si představit děj. Četla se velice dobře a rychle,kniha nebyla zmatená.

08.02.2024 5 z 5


Nové vyhlídky Nové vyhlídky Lilly Lucas

Moje srdcovka z Green Valley.. krásný příběh,prostředí i postavy. Už se nemůžu dočkat další knihy.

18.01.2024


Noční host Noční host Heather Gudenkauf

Jak už je zde napsáno.. ,,napínavé,děsivé a čtivé za mě skvělá kniha.. Doufám že další bude taky taková.

18.01.2024


Děsy Leigh Harkerové Děsy Leigh Harkerové Darcy Coates

No,do této knihy jsem se nemohla moc začíst. Do půlky mi trvalo než jsem jakž tak pochopila o co jde. Od druhé poloviny kniha byla fajn. Rozuzlení bylo nečekané.

16.08.2023 3 z 5


Útěk z afrického pekla Útěk z afrického pekla Barbora Koudelková

Tuhle knihu jsem si musela přečíst snad 3* abych pochopila jak je spisovatelka naivní a hloupá. Nechci byt nějak proti autorce zlá ale opravdu stálo vám to za to ? Vidět se spolu poprvé a hned se spolu vychrápat? V téhle knize na 1.místě vládne naivita,očekávání a zklamání.. knihu doporučuji ale zbylé díly už teda ne . Každý posoudí dle svého uvážení.

28.05.2023 4 z 5


Tichý pláč Tichý pláč Lisa Regan

Skvělá kniha. Přečteno jedním dechem. Nešlo se od toho jen tak odtrhnout. Napínavý příběh, s neustálým přemýšlením a zamýšlením co,kdo,kdy a jak.
Spisovatelka píše skvělé příběhy. Ale přijde mě že tenhle byl snad jeden z nejlepších.(všechny knihy jsou skvělé). Těším se na další skvělí příběh s Josií a jejím výtečným týmem.

20.05.2023 5 z 5


Ticho ve tmě Ticho ve tmě Darcy Coates

Strašně mě mrzí že to byla poslední kniha této série. Clear a Dorann mi budou velice chybět ale určitě se k nim ještě vrátím. Byla to moje nejoblíbenější dvojka. Tahle poslední kniha byla teda jedna velká jízda. Od začátku až do konce napínavá. . Konec knihy byl teda skvělí .Nedalo se knihu jen tak odložit. A pokud knihu odložíte tak furt musíte přemýšlet jak je to dál a co se v knize dál bude dít.

20.02.2023 5 z 5


Démonologové: Ďábel v Connecticutu Démonologové: Ďábel v Connecticutu Gerald Brittle

Moje druhá kniha o Warrenových a musím říct že číst jejich zažité příběhy vyšetřování o démonologii je naprosto fascinující. Kniha dokáže ve čtenáři vyvolat Stach a i obavu za číst dál. Nic méně kniha v určitých popisech nahání hrůzu především v tom co zažívala rodina malého Davida a hlavně David sám.

03.12.2022 5 z 5


Dům tajemných stínů Dům tajemných stínů Darcy Coates

Za mě výborná kniha. Jsem ráda ze se odehrává ze staré doby. Dodává knize na atmosféře. Hlavně co je u knihy plus je že kniha obsahuje oba díly což je super. Čtenář nemusí čekat na pokračování za to jsem ráda.

25.10.2022 5 z 5


Pohřbené kosti Pohřbené kosti Lisa Regan

Opět další skvělé vyšetřování detektiva Josie Quinnové.. kniha je napínavá a velmi čtivá. Už se těším na další vyšetřování s Josii a Noahem ale taky i s celým týmem který v tomto díle pomáhal.

21.10.2022 5 z 5


Nové sny Nové sny Lilly Lucas

Další srdcovka z Green Valley.. Příběh ze skalistých hor miluju a taky jsem si strašně oblíbila lidi,okolí a přírodu. Elara mi byla sympatická od samého začátku(i jiné postavy v knize ). S Každým otočením stránky jsem napjatě čekala jak to bude mezi ní a Noahem. A jako vždy mě kniha dostala. V knize je zmínka i o předchozích párech což je dobře. Čtenář ví jak se jim vede. Těším se na další skvělí příběh z Green Valley.

29.09.2022 5 z 5


Šepot v mlze Šepot v mlze Darcy Coates

Přečtená na jeden zátah. Výborná knížka. Čím dál tím lepší příběh. Dorranovi a Clear fandím. V tomhle díle jsme držela palce převážně Dorranovi. No a Beth ta mi tam osobně moc neseděla ale zapadalo do příběhu perfektně. Těším se moc na další díl.

01.09.2022 5 z 5


Záhady a taje mlýnů v Čechách a na Moravě Záhady a taje mlýnů v Čechách a na Moravě Martin Koreček

Krásné pověsti. Jsem ráda že jsem si knihu přečetla.

28.08.2022 5 z 5


Nepříliš šťastná rodina Nepříliš šťastná rodina Shari Lapena

Kniha výborná,čtivá. Napínavý příběh jedné z celá normální rodiny. Tři spratci (a nejen ti) kteří touží jen dědit prachy,majetek. Smrt rodičů je až zas tak nepoznamenal(nezasáhla). A kdo je vrah ? Podezřelí jsou všichni. Za mě příjemné čtení. Paní Lapena knihy psát vyloženě umí. Těším se na další napínavý příběh.

28.07.2022 5 z 5


Tajemství pramenů Tajemství pramenů Jennifer McMahon

Tuhle knihu jsem si užila. Četla jsem ji pomalu a po každém dočtení mi příběh šrotoval v hlavě. V knize jsou dva rozdílné roky které se na konci knihy vysvětlí a téměř zapadnou do sebe.Ethel toužila po miminku které jí jen tak zadarmo nebylo souzeno. Dvě sestry,od které se jedna odstřihla.Určitě doporučuji si knihu přečíst.Upřímně jsem nečekala takový konec jaký byl. Jako duchařina je skvělá.

23.05.2022 5 z 5


Strašení v Rookwardu Strašení v Rookwardu Darcy Coates

Napínavá strašidelná kniha. V určitých pasážích s Amy jsem zadržovala strachy dech.. Ilustrace je v knize velice skvělá. Obrázky místy strašidelný až ,,nechutný”…
Darcy je opravdu královna hororů o strašidelných domech. Těším se na další

01.05.2022 5 z 5


Nové sliby Nové sliby Lilly Lucas

Krásná kniha. Přečtená na jeden zátah. Knihu jsem nemohla odložit. Jsem rada že se kniha zmiňuje i o Lene a Ryanovy,jak je to s nimi dál.. Ale Izzy a Willovy jsem teda fandila už od samého začátku.Taková správná dvojka ;).. Už by ale mohla vyjít další kniha. To čekání je na draka :D

12.04.2022 5 z 5


Nečekané přiznání Nečekané přiznání Lisa Regan

Opět se budu opakovat.. skvělá kniha. Ten děj,to napínání super. Tahle spisovatelka má skvělí talent .. ví jak vtáhnout čtenáře do knihy a to myslím i její předchozí.knihu jsem zhltla ani nevím jak. Co mě v knize moc potěšilo je že i konečně Josie a Noah najdou k sobě cestu. Doufám že další kniha vyjde co nejdřív,nemůžu se dočkat dalšího příběhu JOSIE QUINNOVÉ…

01.04.2022 5 z 5


Výkřiky v temnotě Výkřiky v temnotě Darcy Coates

Skvělá kniha. Napínavá,plná lásky,odhodlání… obě postavy jsou úžasný ale,přece jen Dorran je za mě nej :-)…Clare je taky super.. sympatická a milá.. už se těším na další díl a hlavně na oba dva hrdiny. Kéž by už vyšel další :-(… Ta doba a čekat co bude dál je hrozný :D

18.02.2022 5 z 5


Matčin hrob Matčin hrob Lisa Regan

Skvělá kniha.. Výborně a rychle se četla,kniha se nedala jen tak prostě odložit. Děj a zápletka na výbornou. Tato spisovatelka má čím dál tím lepší knihy. Všechny byly skvělé ale tahle byla nejlepší. Už se těším na další …

03.12.2021 5 z 5