Dashik Dashik komentáře u knih

☰ menu

Nezvěstná Nezvěstná Rachel Abbott

Místy možná neuvěřitelné a nelogické, to mi ale vůbec nevadilo. Mám ráda knihy které nemůžu odložit a musím číst dál a dál a dál a tato kniha to i s ostatními autorčinými knihami splňuje na jedničku. Já doporučuji. ;)

29.04.2024 5 z 5


Zničím tě a vezmu si, co je mé Zničím tě a vezmu si, co je mé Jane Lythell

Pro mě nudný a pomalý rozjezd, ale asi posledních 100 stránek mě bavilo a trošku vykompenzovalo začátek. :)

10.04.2024 3 z 5


Výměna Výměna Robyn Harding

Taková čtivá oddychovka.

11.03.2024 3 z 5


Pro rodinu vše Pro rodinu vše Phoebe Morgan

Pro mě hodně pomalý a trošku nudnější rozjezd. To se ale asi v půlce knihy mění a začíná to být zajímavější... Vinný mohl být každou chvilku někdo jiný. Konec se mi líbil i mě překvapil, i když jsem z části tušila, kdo je do vraždy zapletený.
Celkově bych tedy řekla, že kniha byla lepší průměr.:)

07.03.2024 3 z 5


Upálené Upálené C. J. Tudor

Za mě super. Ze začátku jsem si nebyla úplně jistá, jestli je to můj šálek kávy, ale to brzy pominulo. Četlo se to dobře a rychle. Četla jsem i komentáře, že tato kniha je slabší, než ostatní díla.. Je-li tomu tak, nemůžu se dočkat, až přečtu ostatní knihy autorky (toto byla moje první od ní).

25.02.2024 5 z 5


Fáma Fáma Lesley Kara

Za mě lehce slabší. Nemůžu říct, že by mě čtení úplně nudilo, to ne, ale ani to nebyla kniha, kterou bych nebyla schopná odložit. Konec byl oproti zbytku knihy akční a líbil se mi moc.

27.09.2023 3 z 5


Nepříliš šťastná rodina Nepříliš šťastná rodina Shari Lapena

Ze začátku jsem se malinko ztrácela v postavách. Jinak ale super čtení. Doporučuji.:)

18.09.2023 5 z 5


Slušní lidé Slušní lidé J. P. Delaney (p)

U tohoto autora mám vždy problém se začíst. Ale jakmile překonám prvních pár kapitol, tak to vždy stojí za to.:) A ani tentokrát jsem nebyla vůbec zklamaná.
Pro mě, zatím, nejlepší autorova kniha.

27.08.2023 5 z 5


Kopírák Kopírák Sam Holland

Je tu hodně negativních komentářů, já si ale nemůžu pomoct, mně se kniha líbila moc. :D
Krátké kapitoly, mělo to spád, nenudila jsem se. Vůbec mi nevadilo, že to místy bylo přitažené za vlasy.:)
Jen ten konec mohl být teda uzavřený, to je pravda.;)
A nejděsivější thriller roku to sice nebyl, ale i tak dávám 5*.

15.08.2023 5 z 5


Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

(SPOILER) Musím říct, že ze začátku jsem byla trochu skeptická a nebyla si jistá, zda se mi podaří začíst kvůli stylu psaní.. ALE... jsem ráda, že jsem to nevzdala a dočetla. Většinou odhadnu vraha celkem rychle, ale tady jsem prostě fakt nevěděla, která z těch dvou hlavních postav, to udělala. Takže za mě palec nahoru.

04.08.2022 4 z 5


Tvá vina Tvá vina Claire McGowan

Dělalo mi trochu problém prokousat se začátkem.. Ale pak to pěkně odsýpalo. Sice (pro mě) tak půl na půl předvídatelný vývoj, ale stejně wow.:) Doporučuji.:)

29.07.2022 4 z 5


První krev První krev Angela Marsons

Nemám co bych vytkla.
Moc jsem se těšila na Dawsona (ten mi prostě strašně chybí), na starou partu, která se vlastně teprve dává dohromady a spokojenost veliká.:)

06.07.2022 5 z 5


Drahá ženo Drahá ženo Kimberly Belle

I když jsem podobných knih přečetla hodně a zhruba od poloviny jsem tušila, jakým směrem se bude ubírat závěr, tak se mi to moc líbilo. Četlo se mi to dobře. Řekla bych, že kniha má právem vysoké hodnocení.

09.06.2022 5 z 5


Terapie Terapie B. A. Paris (p)

B. A. Paris tak, jak ji známe. Mně se líbilo moc. Vraha jsem sice odhadla celkem brzo, ale to mi vůbec nevadilo a souvislosti na konci mě i překvapily, nečekala jsem to. Za mě určitě stojí za přečtení. :)

04.06.2022 4 z 5


Na útěku Na útěku Harlan Coben

Toto byla první kniha, co jsem od autora četla a rozhodně se nebudu bránit dalším.
Za mě originální zápletka se třemi dějovými linkami, které se ke konci protnou a vše je vysvětleno. Příběh jsem tedy musela brát trošku s nadsázkou, ale vůbec mi to nevadilo a epilog už byl jen taková třešnička na dortu.
Doporučuji :)

10.03.2022 5 z 5


Vnitřní hlas Vnitřní hlas Brian Freeman

Tohle bylo super čtení. Byla to první kniha, co jsem od autora četla a rozhodně ne poslední. Na napětí vůbec neubírá ani to, že vrah je čtenáři znám od prvních stránek. No a ten konec... To jsem nečekala. Určitě všem doporučuji.

28.12.2021 5 z 5


Dilema Dilema B. A. Paris (p)

Tohle se mi líbilo. Je to teda něco trochu jiného, než jsme u autorky zvyklí a i když se tam celou dobu omílá pořád jedno a to samé dokola, tak to bylo moc pěkné.. i slza ukápla.

11.09.2021 4 z 5


Do vody Do vody Paula Hawkins

No... ze začátku jsem se vůbec nemohla zorientovat v postavách (je jich tam opravdu hodně), ani v tom, co vlastně vyprávějí. Když mi to opravdu začínalo dávat smysl, byla jsem už v půlce knihy a tam to i začíná být zajímavější.:) Celkově je pro mě kniha průměr. Četla jsem horší i o dost lepší..

11.09.2021 3 z 5


Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Pro mě lepší průměr.. Dala bych tak 3 a půl *. :)
Nebylo to něco, z čeho bych úplně padla na zadek a mrazilo mě v zádech, ale děj pěkně plynul a nuda to taky nebyla. Dalším knihám autora se bránit nebudu.

20.08.2021 3 z 5


Černé léto Černé léto M.W. Craven

Tak tohle byl hukot.:D
Už první díl mě nadchnul a druhý díl nebyl žádným zklamáním. Nikde jsem se nenudila, líbila se mi originální zápletka a proto prominu i nějakou tu drobnou nesrovnalůstku v jinak skvělým příběhu.

10.08.2021 5 z 5