Cabelkab Cabelkab komentáře u knih

☰ menu

Hejno havranů Hejno havranů Kate Stewart

Tak tohle byl jeden velký emocialní nářez. Jinak to hodnotit ani nejde. Mám přečtenou celou sérii, tak to hodnotim jako celek. Díky bohu, jsem narazila na tuhle sérii až teď, kdy jsem si to dala všechno za sebou, protože čekat na další díly by pro mě bylo mučení.
Tolik bych k tomu chtěla napsat a vyjádřit se, ale na to by mi asi nestačila jedna recenze, ale slohová práce. Četlo se to opravdu samo. Prozijete si u toho tolik protichůdných emocí a je to dobře. Zamávalo to se mnou na hodně dlouhou dobu a určitě se k sérii někdy vrátím.
PS: Rozhodne team Seam

19.03.2024 5 z 5


Já, Poutník Já, Poutník Terry Hayes

OMG. Na to, že kniha má tolik stran a ze začátku se mi do ní vůbec nechtělo, taky mi v knihovně ležela asi 3 roky, ale nakonec jsem se k ní dostala a teda tak propracovaný a dobře vymyšlený příběh jsem dlouho nečetla! I když člověk patrně ví jak to dopadne, tak jsem to četla se zatajenym dechem. Některé pasáže byly strašné samy o sobě svým činem a horší na tom je, že se to v dnešním světě opravdu děje.

05.02.2024


Její třešničky Její třešničky Penelope Bloom

No... nevím u banánu mě to celkem bavilo.. Bylo to čtivé a svižné. U téhle jsem měla pocit že čtu fotopříběh z bravíčka ...

15.09.2021 1 z 5


Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Jednoduše super kniha, přečetla jsem jedním dechem.

19.04.2019 5 z 5


Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Asi budu jediná, ale knížku jsem četla až po přečtení nejlepšího víkendu a ten se mi zdál mnohem vtipnější a zajímavější... po přečtení této knížky jsem měla takový divný pocit...něco mi zkrátka nesedělo.

19.04.2019 3 z 5


Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Já jsem se u toho moc bavila.... Nevím jestli je to i tím, že jsem tenhle žánr už strašně dlouho nečetla, po těch thrillerech a fantasy knížkách to bylo tak příjemné osvěžení, že jsem jí přečetla skoro jedním dechem. Ze začátku jsem se sice lehce ztrácela v příbězích, protože tam najednou bylo tolik různých jmen, že jsem netušila kdo ke komu vlastně patří, ale postupně se do příběhu tak pěkně začtete a všechno vlastně souvisí se vším.

31.03.2019 5 z 5


Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

No co na to říct.... Občas jsem se přemlouvala ke čtení, na to jak je to jen užší knížka tak jsem to četla dost dlouho. Až tak poslední fáze knihy má nějaký spád, který by si ale zasloužil trošku víc popsat. Půl knihy se tam nic neděje a vyvrcholení příběhu máte popsané na třech posledních stranách... tohle se az tak nepovedlo.

08.01.2019 2 z 5


Klan Rudé lišky Klan Rudé lišky John Flanagan

Bylo to super počteníčko :) Sice je ta knížka lehce prohlédnutelná, kdy Vám už ve čtvrtce knížky dojde jak se to asi přibližně bude vyvíjet, ale to mi v případě Hraničářského učně vůbec nevadí. Knížku beru jako odpočinkovou a na cestě do práce i z práce ideální čtení. I když v této knize mi lehce chyběl Will s Haltem.

18.12.2018


Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Dlouho mi ležela v knihovně, než jsem se k ní dostala. Ze začátku jsem teda lehce litovala, že jsem jí vůbec vytáhla. Začátek tedy nezáživný. Ale pak se to rozjede. Z hlavní zápletky jsem sice tolik překvapená nebyla, ale i tak mi to neubralo na napětí... Byla jsem tedy strašně zvědavá jak to dopadne, co si autorka vymyslí... a nevím jestli jsem z toho vlastně byla nadšená, takhle jsem to nečekala. Rozhodně jsem nechtěla nějaký sluníčkový konec, ale.... No nevím.

08.12.2018 4 z 5


Šelma Šelma Andrew Mayne

No musím říct, ze Šelma byla hodně zajímavá. Začíná to napínavě, pak se to trošku uklidní a nakonec to graduje. Super. Je tam pár pasáží, ktere moc podrobně popisují rozbor DNA coz pro čtenáře je zbytečně složité.

30.11.2018 4 z 5


Ztracené příběhy Ztracené příběhy John Flanagan

No nevím... Celkově mi ta kniha připadala tak nějak navíc a spíš zbytečná. Některé ty příběhy nudné a nezajímavé. Jako by autorovi docházel dech.

15.11.2018 2 z 5


Dobrodružství v temných uličkách Dobrodružství v temných uličkách Jaroslav Foglar

Knížka mého dětství. Chtěla jsem tenkrát číst nějakou knížku, ale nevěděla jsem jakou a tak mi táta přinesl, pro mě v tu dobu dost tlustou knihu, ať si přečtu tohle. No popravdě se mi do toho moc nechtělo, ale nakonec jsem číst začala ..... a stalo se, že jsem jí fakt zhltla a zamilovala se. Stálo to opravdu za to. Moc ráda se k ní vracím.

12.04.2017


Pod kupolí Pod kupolí Stephen King

Kniha mě naprosto dostala. Seriál sleduji a musím říct, že kniha je o 100% lepší. Postavy mají větší charisma a celkově lepší povahu. Jim Rennie v seriálu není až tak zákeřný. To samé Junior je v seriálu skoro jak mílius a ne tak zvrácený. Oblíbila jsem si tolik postav, které v seriálu ani nejsou.
I když má kniha přes 900 stran tak jí zhltnete za chvilku. Zvlášť závěr je strhující

22.09.2014 5 z 5


Sázka na copy Sázka na copy Lucie Lukešová

Tuhle knížku jsem zbožňovala, když jsem byla mladší. Byla moje nejoblíbenější ze série. Pro holky, co rády sní je to jako stvořené. :-) Tak s chutí do toho.

15.09.2014 5 z 5


Prohraná sázka Prohraná sázka Jana Kratochvílová

Pěkná, čtivá kniha. Není přeslazená, ale dá se očekávat jak to všechno skončí :-) Ale jako letní knížka k vodě je super.

15.09.2014 4 z 5