Belisima Belisima komentáře u knih

Obálka knihy Ohař & liška Ohař & liška Frost Kay

Paráda, já jsem spokojena. Hurá na druhý díl.

18.05.2026

Obálka knihy Co upředly Norny I: Vlákna osudu Co upředly Norny I: Vlákna osudu Jana Beranová

Ta obálka, je nádherná... Kvůli obálce jsem si knihu přečetla. Příběh byl přesně tak zajímavý, jako obálka.

14.05.2026

Obálka knihy Splétač větrů Splétač větrů Julie Johnson

Hezké, ale po dočtení, už druhý den nevím o čem to bylo. Dobré knihy si pamatuju i několik let po dočtení-dopodrobna. Bohužel.

31.03.2026

Obálka knihy Hon na krále démonů Hon na krále démonů Madeleine Eliot

Milá kniha, krásně s citem napsaná i překlad dobrý.

18.03.2026

Obálka knihy Kovostřelec Kovostřelec Rachel Schneider

Krásný příběh, od začátku až skoro do konce. No za ten konec se ještě pořád zlobím, kdyby aspoň byl po ruce další díl.

11.03.2026

Obálka knihy Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Končím před koncem knihy, to bylo tak... no nechci pomlouvat, kniha má své fanoušky, já to tedy nejsem.

05.03.2026

Obálka knihy Zlomený elfí král Zlomený elfí král Leia Stone

Opět jsem byla přilepená ke stránkám a prožívala vše co se tam odvíjelo.

02.03.2026

Obálka knihy Poslední dračí král Poslední dračí král Leia Stone

Nehodnotím knihu literárně, nebo umělecky, ale pocitově. A když jsem zapomněla, že mám vystoupit z autobusu a pak jsem zapomněla jít spát je známka, že mě to strhlo. A to si zaslouží maximální ohodnocení.

27.02.2026

Obálka knihy Bojovník Bojovník Karen Lynch

Nebýt bojovníka, tak to přečtu znovu celé. Ale takto jsem nesmírně spokojená s celým příběhem. Krásně napsané.

15.12.2025

Obálka knihy Samotářka Samotářka Karen Lynch

Krásný příběh. Mělo to takové kouzlo a tolik se toho stalo, že teď se těším na Bojovníka, nevadí že vím jak to skončí, hlavně se mi nechce rozloučit s hrdiny.

08.12.2025

Obálka knihy Útočiště Útočiště Karen Lynch

Sara je takový miláček... To bylo zase výborné, úžasně napsané.

02.12.2025

Obálka knihy Nezdolná Nezdolná Karen Lynch

Klobouk dolů spisovatelce, ale i překladatelce. Myslela jsem si že to bude guláš, ale ono je to tak dobře napsané, že je ten guláš velmi chutný a bohatý. Navíc je to originální a lehce se to čte. Paráda, jdu na další díl.

28.11.2025

Obálka knihy Vybrat si Tea Vybrat si Tea Victoria Aveline

Krásná oddechovka. Přečtu i další díly, pokud u nás vyjdou.

03.11.2025

Obálka knihy Barbarský milenec Barbarský milenec Ruby Dixon

Těším se na další díl, snad brzy přeloží.

30.10.2025

Obálka knihy Let do nebezpečí Let do nebezpečí Arthur Hailey

Napinave, dojemne. Krasne s citem napsane.

08.08.2025

Obálka knihy Barbarský vetřelec Barbarský vetřelec Ruby Dixon

Autorka ma talent. Treba je to blbost, ale kdyz me to pohlti tak, ze zapomenu na cely svet, vzdyt proto cteme knihy.

30.06.2025

Obálka knihy Barbaři z ledové planety Barbaři z ledové planety Ruby Dixon

Tohle je tak šílené, až je to boží. Hlavně čtivě napsané.

27.06.2025

Obálka knihy Mickey7 Mickey7 Edward Ashton

Ale jo, pobavilo. Sice Mickey není tradiční hrdina, ale je zábavný.

25.06.2025

Obálka knihy Nesplacené dluhy Nesplacené dluhy Marie Domská

Michela jsem si oblíbila hned, ale pak asi půlku knihy v příběhu nebyl, ani Kchrat tam nebyl, tak mě to děsně nebavilo. Ale potom se do knihy vrátili oba mý oblíbenci a najednou jsem se nemohla odtrhnout. Další díly si rozhodně přečtu, má to potenciál.

13.06.2025

Obálka knihy Skryté ultimátum Skryté ultimátum Marie Domská

Druhý díl nebyl tak fascinující jako první, ale i tak dávám šanci příběhu a pouštím se do třetího dílu. Uvidím, jak se to bude vyvíjet. Kchrat je každopádně sympaťák.

28.05.2025

Zavřít