B18r B18r komentáře u knih

☰ menu

Časovaná bomba Časovaná bomba Joelle Charbonneau

Knížka jednohubka. Přečteno za jeden den. Vtáhlo mě to od první stránky, protože velmi dobře napsaný úvod. Každý je podezřelý, než se vše začne rozplétat. Nicméně nevím jak ostatní čtenáři této knihy, ale já jsem tušila už větší část knihy, kdo by za tím mohl být, a nemýlila jsem se. :)

02.03.2024 4 z 5


Vánoční prasátko Vánoční prasátko J. K. Rowling (p)

Neuvěřitelně nádherná knížka která nás vtáhla od první stránky! Jsem ráda, že ji mám v knihovně a všem můžu jen doporučit. Ten příběh je dokonalý! Člověk se i zamyslí nad věcmi které má, a které někdy ztratil.

27.02.2024 5 z 5


Láska Láska Geneva Lee

Z mého pohledu to bylo přesně to, co jsem od celé série očekávala. Moc se mi celý příběh líbil a jsem ráda, že jsem si tuto sérii celou přečetla. Za mě mohu doporučit. Styl psaní mi vyhovoval, takže ráda sáhnu po čtvrtém dílu, který má být podle všeho o Bell.

Pokud se vám tato série také líbila, tak vám mohu doporučit knihu Zvrhlý král (také trilogie) není to o královské rodině :)

27.02.2024 4 z 5


Ztracené elfeíny Ztracené elfeíny Terry Brooks

Za mě velmi podařený příběh. Velmi rychle jsem si oblíbila Aphenglow. Líbí se mi, že to není psané pouze z pohledu jedné postavy. Už se nemůžu dočkat, až se pustím do dalšího dílu.

24.02.2024 5 z 5


Jako by se vypařila Jako by se vypařila Minka Kent

Průměrný příběh, ale hezky se to četlo. Žádný krvák a i nějaké napětí tam bylo. Mě se kniha líbila.

13.02.2024 4 z 5


Pohraniční pitaval - Kriminální případy z let 1920-1963 Pohraniční pitaval - Kriminální případy z let 1920-1963 Emil Hruška

Velmi zajímavé příběhy. Jsem ráda, že mi tato kniha přišla do ruky.

07.02.2024 4 z 5


Božská hra Božská hra Danny Tobey

Děsivá představa, že by to mohlo být i ve skutečnosti. Do knížky jsem se začetla od první stránky a ani chvilku jsem se nenudila. Pořád se něco dělo. Já bych knížku klidně doporučila. Konec byl pro mě překvapivý...

06.02.2024 4 z 5


Sleduješ mě? Sleduješ mě? Vincent Ralph

Já jsem byla s knihou spokojená. Krátké kapitoly byly fajn. Příběh byl dobře vymyšlený a autorovo zpracování mi sedlo. Čtení mi ubíhalo a závěr příběhu nebyl jasný do poslední chvíle.

31.01.2024 4 z 5


Chtíč Chtíč Geneva Lee

O něco hořší než první díl, a z tohoto dílu jsem měla ještě vetší pocit, že se to podová 50ti odstínům. Nicméně mi to nevadilo a ráda si přeštu další díl.

22.01.2024 3 z 5


Dvůr zázraků Dvůr zázraků Victor Dixen

Druhý díl nezklamal. Čte se mi to samo. Ráda si počkám na třetí díl.

31.12.2023 5 z 5


Zvrácené království Zvrácené království Rina Kent

Čekala jsem na vydání třetího dílu a vyplatilo se. Celá série se mi velmi líbila. Velmi jsem si oblíbila všechny postavy. Já můžu tyto tři knížky určitě doporučit.

23.12.2023 5 z 5


Vášeň Vášeň Geneva Lee

Já bych to neviděla, tak tragicky, jako v některých recenzích níže. Nicméně souhlasím, že jsem měla pocit, že čtu okopírovanou knížku 50 odstínů šedi v poněkud méně propracované verzi. Nicméně kniha se mi líbila. Přečteno za tři dny, protože u toho člověk vůbec nemusí přemýšlet. Já klidně sáhnu i po druhém dílu.

20.12.2023 3 z 5


Nejtemnější část lesa Nejtemnější část lesa Holly Black

Už jsem od této autorky četla jiné knihy a tuto řadím mezi slabší. Příběh byl dobrý, bavil mě, ale něco tomu chybělo.

17.12.2023 3 z 5


Ledové peklo Ledové peklo John W. Campbell Jr.

Horší bylo začtení do knihy, ale pak se to rozjelo, četlo se to samo. Film jsem neviděla, takže můžu hodnotit opravdu jen knihu a té jsem dala tři hvězdy.

01.09.2023 3 z 5


Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Dlouho mi ta kniha ležela v knihovně a pořád jsem sahala po nějaké jiné. Nakonec jsem ji začala číst a celkem rychle jsem se do ní začetla. Příběh se mi líbil, ale nic z čeho bych si úplně sedla na zadek. Jako odpočinkové čtení super!

31.08.2023 3 z 5


Ocelová princezna Ocelová princezna Rina Kent

Mě se tohle prostě líbi. Sedl mi styl psaní i příběh. Jediné co mi opět vadilo, stejně jako u prvního dílu, je neustále připomínání jak je Aiden zvrhlý. Opravdu by to tam nemuselo být skoro na každé stránce. Za mě hodnotím kladně, asi nejsem tak náročný čtenář...

11.08.2023 4 z 5


Sedm smrtí Evelyn Hardcastlové Sedm smrtí Evelyn Hardcastlové Stuart Turton

Wow wow wow... Přečteno za dva dny a je opravdu skvělá kniha. Není to jednoduché čtení, a je opravdu potřeba pořád dávat pozor. Když člověk vše vnímá, tak to do sebe zapadá jak puzzle. Můžu jen doporučit, protože jsem byla chycena od první do poslední stránky.

09.08.2023 5 z 5


Nejchladnější dívka ve Městě chladu Nejchladnější dívka ve Městě chladu Holly Black

Knížka za mě naprostá pecka. Začetla jsem se od první stránky a těšila se na každý večer kdy ji opět vezmu do ruky. Mám příběhy o upírech ráda a toto bylo opravdu něco podle mého gusta. Tanu jsem si velice oblíbila a i se mi líbí ukončení celého příběhu. Pokud se Vám knihy o upírech líbí, tak já mohu jen doporučit. :)

01.08.2023 5 z 5


Noční kraj Noční kraj Melissa Albert

Za mě tedy o dost slabší než první díl. Je to stejně čtivé, ale měla jsem pocit, že půl knížky tak nějak o ničem, a až poté se příběh začal nějak odvíjet a rozmotávat. Jsem ráda, že jsem si to přečetla, ale první díl je prostě mnohem lepší.

24.07.2023 3 z 5


Zloděj čísel Zloděj čísel Hayley Barker

Druhý díl nezklamal. Opět velmi čtivé a napínavé. Hlavní postavy Ben a Hošiko jsem si velmi oblíbila a jsem ráda, že jsem měla možnost druhý díl číst. Fantazie autorky, pro vymýšlení atrakcí s dreky, je opravdu fascinující. Dokonale popsáno, jak člověk dokáže přestat vnímat druhého člověka jako lidskou bytost, když dostane do ruky moc.

08.07.2023 5 z 5