Chtíč

Chtíč https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492193/bmid_chtic-XwG-492193.jpg 3 155 28

Královská sága série

< 2. díl >

Clara Bishopová má zlomené srdce. Pod vlivem tlaku královské rodiny a také proto, že se k ní princ z Cambridge nehodlá přihlásit veřejně, se s Alexanderem rozejde. V hloubi duše však ví, že bez něj nemůže plnohodnotně existovat, a tak žije jen prací a začne se stranit lidí a společnosti. Z této bezútěšné situace ji však vytrhne překvapivé zjištění: Její nejlepší kamarádka Belle a teta Jane před ní ukrývaly Alexanderovy dopisy ve snaze uchránit zlomenou Claru před dalším zklamáním. Obsah dopisů svědčí o tom, že Alexander Claru miluje a že v jeho životě není žádná jiná žena. Oba se nakonec usmíří a dokonce spolu po spletitých peripetiích začnou bydlet v Notting Hillu. Mohlo by se zdát, že pro oba teď konečně nastává šťastné období společného života a plánování, jenže žádná radost netrvá věčně. A lze vůbec mluvit o štěstí, když se do jejich vztahu opět začnou vkrádat přízraky minulosti? Nejen že zhrzená Pepper Lockwoodová rozehraje nebezpečnou hru, jejímž cílem je Alexandera zničit. Na scéně se objeví také Clařin psychopatický expřítel Daniel. A jako by to nestačilo, Clara zahlédne jednoho dne na ulici svého otce s milenkou. Královská rodina v čele s Alexanderovým otcem Albertem zatím vrší jednu intriku na druhou, aby se vyhnula dalším skandálům. Ustojí Clara s Alexanderem všechen ten nátlak a semknou se ještě silněji ve vzdoru proti okolnímu světu, nebo je situace donutí, aby se rozloučili definitivně?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Conquer Me , 2014


více info...

Přidat komentář

Salvatoreanne
04.04.2024 4 z 5

(SPOILER) Kniha opět pokračuje ve velkém přemýšlení nebo spíše v hlubokém ... Jen co se týče děje například s Pepper nebo Albertem ... No některé byly zbytečně

Zuzíček77
14.03.2024 3 z 5

(SPOILER) Musím říct, že popravdě se mi na těchto knihách líbí ten koncept prince a obyčejné holky. Místy to opravdu připomíná 50 odstínu šedi i když trošičku jinak. Máme tady pár příjemných zvratů kde je člověk fakt naštvaný, že nemůže být chvíli klid. Příběh skončí otevřeně a když mě to nijak extra nenadchlo tak mě zajímá jak to dopadne.


B18r
22.01.2024 3 z 5

O něco hořší než první díl, a z tohoto dílu jsem měla ještě vetší pocit, že se to podová 50ti odstínům. Nicméně mi to nevadilo a ráda si přeštu další díl.

-knihomolka-
14.01.2024 3 z 5

První díl byl lepší, ale i tenhle stojí za přečtení.

terezaterka2000
11.01.2024 3 z 5

1.díl se mi líbil asi více. Do půlky mě kniha skoro nebavila, ale po půlce se to rozjelo a bylo to...super jako navazující druhý díl doporučuji přečíst itak a já mám ještě 3.díl, tak jsem zvědavá

lucie3944
14.12.2023 3 z 5

Upřímně, čekala jsem víc. Ne sexu (toho tam bylo skoro moc), ale nějakého toho děje. Vážně je mi záhadou, že i když se děj neposouvá příliš dopředu, přesto to člověk slupne jako malinu.
No nic, hned jdu na třetí díl, snad se to konečně rozjede, přestanou se po sobě aspoň na chvíli plazit a bude něco dál.

Laf
29.10.2023 4 z 5

Zajímavé pokračování. Čekala jsem trochu víc zápletek a odhalení, ale pořád toho zůstává dost pod povrchem. Pokračování se mi líbilo, ale bylo tady mnohem víc erotických scén než děje. Přišlo mi to díky tomu méně záživné, ale stylem, jakým je to psané, se to četlo aspoň samo, takže to rychle uteklo a snad to další díl vylepší. I tak to za přečtení stojí :)

Peťula91
09.08.2023 odpad!

Vulgární, špinavé a naprosto totožné s 50 Shades of Grey.

Always a reader
24.07.2023 3 z 5

(SPOILER) Šla jsem do knížky s tím že chci něco jednoduchého a neměla jsem žádná očekávání. Upřímně, kdybych na knihy nenarazila ve výprodeji za 50Kč, nikdy si je nekoupím, ale takhle jsem si řekla proč ne. Vážně se od děje nedá čekat nic velkolepého. Myslím, že by samotný příběh i mohl být hodnotnější, ale dost to shazují ty erotické scény - jak už psalo více čtenářů, a také spousta klišé a některé jednoduché (řekla bych odfláklé) scény, rozhovory. Často jsem si říkala, že mi to připadá jako takové spojení 50 odstínů šedi a příběhu Meghan a Harryho.
Přitom mi přijde, že samotné se to četlo docela dobře, takže spisovatelka není špatná. Příběh mě i zajímá jak bude pokračovat, včetně životů vedlejších postav, ty bych uvítala, jelikož třeba Belle mi přišla stále, že něco tají. Do dalších dílů už nejspíš nepůjdu, leda bych někdy zas narazila ne podobnou akci.

vikimi
11.06.2023 1 z 5

Druhý díl byl ještě slabší než ten první. Za mě zklamání. 50 Shades of Grey jak přes kopírák. Nic nového a spousta špinavě pospaných postelových scén.

Mamka_cte
02.05.2023 4 z 5

Série, která není podle recenzí moc dobrá a vyhledávaná, ale já si ji hned oblíbila!

Hlavní postava Clara se mi líbila, ale její kamarádka Belle více. Nejlepší kamarádka a dohazovačka.
Alexander - zlomený princ, který touží po normálním životě a já se mu vůbec nedívím. Pronásledování novinářů na každém kroku musí být strašně vysilující, každý přeci potřebuje své soukromí.

Knihy se strašně dobře četly a za dva necelé dny jsem je přelouskala. Taky jsem samozřejmě hned objednala třetí díl.

Docela dost slov se mi příčilo, například číča nebo štěrbina. Hrůza.
Kdybych nebyla těhotná, tak bych si s touto sérií zahrála chlastací hru. Při každém slovu číča bych si dala panáka. V polovině první knihy bych byla namol!

3/4 knih je jen popisování sexuálních scén, takže vážně žádný hluboký text nehledejte. Ale moc se mi líbilo prostředí královské rodiny. Život, který není pro každého. Ani pro toho, kdo se do něj narodí.

Takže knihy jsou takové křížení mezi 50 odstínů šedi a sérií knih Jeho banán. Ale já doporučuji a těším se na třetí díl!

Jita160
21.04.2023 4 z 5

(SPOILER) Pokračování se nese ve stejném duchu. Sexuálních dominantně submisivních scén je tam opravdu mnoho i když musím uznat, že silný příběh lásky vůbec nezaniká.
Odloučení pro oba bylo bolestivé a usmíření o to více vzrušující.
Ty dva stravovala touha a chtíč.
Minulost jim,ale obou připomínala jejich chyby, kterým se museli postavit. Zhrzená milenka prince se pouští do boje a je připravená získat korunu. Psychopatický expřítel Clary se uchýlí dokonce k násilí.
Bojují proti všem svoji silnou láskou a jsou připraveni zavrhnout námitky královské rodiny a pohřbít dávné přízraky.
A tak tento díl končí šťastnou, uspokojenou a zamilovanou Clarou.
Těším se na poslední díl ,,Láska"

Annkag
18.04.2023 3 z 5

No alespoň to má i nějaký děj takže nečtu jenom o tom jak si užívají ,,nevanilkový sex,, .Ale na pokračování su musím vzít pauzu protože se cítim jako Joy s Gendlerem když koukali na porno....

1259
09.04.2023 5 z 5

Vypadá to, že nám ten příběh začíná trošku komplikovat, ale jinak je to boží.

Lucyk01
05.04.2023 3 z 5

Bohužel jsem z tohoto dílu více či méně zklamaná. Asi jsem měla vysoké očekávání, protože první za mě nasadil docela vysokou laťku.

V tomto dílu mě ze všeho štvala hlavní postava Clara. Buď ho miluje nebo nemiluje. Buď ho chce nebo nechce. V něčem jsem ji chápala, ale na 70% byla na zabití.

Líbilo se mi, že autorka přidala i pohled Alexandera, což v předchozím díle nebylo. Bohužel těch kapitol z jeho strany bylo tak málo, že by se to dalo spočítat na prstech jedné ruky. Co mě nejvíce štvalo bylo, že ty kapitoly z pohledu Alexandera nikde byly označeny. Jako kdyby to říkala Clara, přitom to bylo z pohledu Alexandera a čtenář si to musí sám domyslet. Proto by bylo dobré na to upozornit čtenáře, protože jako já jsem byla zmatená, že tam najednou je mužský rod, protože do té doby byl ženský.

Kniha se znovu četla lehce a snadno, ale bylo těžké se vcítit do Clary. Bylo tam pár zvratů, intrik a lží, které se vyřešily a my jsme měli možnost být svědkem jejich překonávání překážek. A konec? Ten nemohl dopadnout lépe.

V knize nechyběly erotické hrátky a chemie mezi oběma protagonisty. Ten popis se mi moc líbil, i když některé pozice jsem si nemohla živé představit a chtěla bych vidět, jestli by byly realistické.

Každopádně za mě tento díl byl slabší oproti předchozímu a musím dát průměrné hodnocení, ačkoli nerada.

ErčaV.
28.03.2023 5 z 5

Tento díl je o dost lepší než první. Jen některé výrazy u sexu mě nebavily. A král je příjemný jak osina v zadku, díky bohu že tam nevystupuje víc.

miloslava3256
27.02.2023 3 z 5

Možná trošku lepší jak první díl. Z celé knihy pár stránek ze strany Alexandra, to je škoda, že toho nebylo víc a nebo rovnou celá kniha. Opět brutální převaha sexu, a snad jiné výrazy než "přes moji Vagínu" nebo "naběhlé pohlaví" - úplně toto pojmenování mi tu nesedělo a při častém výskytu až otravovalo. Rychle si přivyknete soucítit s Alexandrem a Clarou, když je ten "svět" aristokracie tak proti ním, dokonce si i přete, co by král - otec Alexe, aby byl víc empatický a ne takový kretén.

Danielle22
20.02.2023 5 z 5

Po dočtení prvního dílu nešlo odolat a hned jsem vzala druhý.
Bála jsem se, že příběh nebude tak poutavý a napínavý jako ve Vášni. Po prvních desítkách stran mě autorka přesvědčila, že se opět nevzdálím od knihy ani na milimetr.
Závěr byl opět, jak má být - chcete další díl, nejlépe hned.
Díky mému štěstí už mám i 3.díl v knihovně (respektive zase rozečtený, nešlo odolat).
Těším se na závěr série a doufám, že bude aspoň tak skvělý, jako předešlé dva díly.

Niki.N
11.02.2023 4 z 5

Autorka se v druhé knize nádherně rozepsala a rozebrala příběh hlouběji. Spustu zkoušek kterými si musí projít jestli jejich vztah vydrží, moc lidí jim nepřeje. Claira místy hodně impulzivní jde vidět,že je ještě hodně mladá a od života moc zkušeností nemá. Těším se na 3 díl

Misshell1
02.02.2023 5 z 5

Musím uznat, že autorka pokročila příběhově. Dochází k uvědomění obou osob, bortí se zdi mezi nimi. A ten konec? Skoro mně slza ukápla. Jsem zvědavá, jaké bude ukončení série.

Štítky knihy

královská rodina milostné vztahy

Autorovy další knížky

Geneva Lee
americká
2022  59%Vášeň
2022  69%Chtíč
2023  80%Láska
2023  73%Sen

Kniha Chtíč je v

Právě čtených8x
Přečtených225x
Čtenářské výzvě9x
Doporučených6x
Knihotéce276x
Chystám se číst110x
Chci si koupit18x
dalších seznamech4x