Annnulika Annnulika komentáře u knih

☰ menu

Romeo & ... Jak se ta holka jmenuje? Romeo & ... Jak se ta holka jmenuje? Shani Petroff

Za mě skvělý příběh ze střední. Ano, je to spíš pro mladší čtenářky, ale i mě nenáctileté se líbil. Emili byla úžasná osobnost a ze všech "trapasů" vybruslila skvěle. Myslím, že je to čtivý i pro starší čtenářky, je milý si vzpomenout jaký to bylo, když se nám nějaký kluk líbil a my nevěděli co s tím :-D

19.05.2022 5 z 5


Jediná vzpomínka Flory Banksové Jediná vzpomínka Flory Banksové Emily Barr

Věřím, že někomu tato kniha nemusela sednout, ale za mě je úžasná. Přečetla jsem ju jedním dechem a kdybych měla čas, tak i v kuse :D Vůbec si nedovedu představit jaké to musí být, nemít krátkodobou paměť a myslím, že to spisovatelka vystihla. Flora byla úžasná osobnost, která se s tím dokázala poprat po svém. Ano opakovaly se tam věci stále dokola, ale to k tomu příběhu patří, a aspoň mě to stále nutilo číst dál a zjistit, jak to s Florou dopadne. Určitě doporučuju ;)

22.07.2021 4 z 5


Lhářka Lhářka Cate Holahan

Dvě dějové linky, obě napínavě napsané. Tím jak byly podobné, jsem si občas musela vzpomenout co která z hrdinek udělala :D Za mě jednoduchá, čtivá a napínavá knížka, přečtená za jeden den.

23.04.2021 4 z 5


Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Moje první knížka od autorky a jsem naprosto spokojená až unešená.
Bylo to čtivý a napínavý. Celou dobu jsem hledala zvrat na každé stránce a furt přemýšlela co je vlastně jinak než se zdá. A když už se blížil konec a já si lehce oddechla, tak zas něco. Za mě naprosto super.

16.04.2021 5 z 5


Rudá galerie Rudá galerie Tiffany Reisz

I když jsem četla pár komentářů, tak mě kniha celkem překvapila. Opravdu je tam hodně sexu. Hodně dost zvrácenýho, perverzního a občas i "obyčejnýho" sexu. Ale i tak vás to nutí číst dál a zjistit jak to dopadne. Mě nejvíc vrtalo hlavou, kdo je Malcolm??? Ale myslím, že znovu ji číst nebudu, asi si dost konzerva :D

10.10.2020 3 z 5


Potemnělá pláň Potemnělá pláň Philip Reeve

Příběh je stejně čtivý jako ostatní díly. Nejsem úplně cílová skupina a mám už něco načteno, ale byla to milá série. Jen mě už od začátku moc nesedly hlavní postavy Toma a Hester, tak se mi to o to i hůř četlo. Nehledě na to je zajímavá scifi série a v tomto díle se vše rozhodne i vydařeným závěrem ;)

09.04.2020 4 z 5


Probuzení Probuzení Amanda Stevens

Super série a parádní závěr. Co víc dodat, bylo to napínavý a zamotaný, ale nakonec se to konečně všechno rozlousklo ;)

09.03.2020 5 z 5


Snoubenec mé sestry Snoubenec mé sestry Rachael Anderson

Po knížce o Harriet jsem měla trochu strach, ale byl to čtivý příběh. Prudence i Brand byli sympatičtí a měli spolu vtipné dialogy. Nebylo to asi tak dechberoucí jako Pád lorda Draysona, ale určitě to bylo příjemně strávené odpoledne ;)

21.11.2019 4 z 5


Pohádky z hvězd Pohádky z hvězd Vladislav Slezák

Tak nějak nevím co napsat... Těšila jsem se na pohádky o souhvězdích pro děti, ale o tom to moc nebylo. Některý příběhy byly fajn, ale spousta jich byla takových nijakých. V hlavě mi neutkvěl asi žádnej...

03.10.2019 3 z 5


Sídlo Blackmoore Sídlo Blackmoore Julianne Donaldson

Měla jsem volný den a tak jsem četla a četla až jsem ji přečetla :D
Pěkně napsaný romantický příběh, žádná velká slaďárna. Kate i Henryho jsem si oblíbila a byla s nimi zábava i napětí jak to dopadne a co se za jejich osudy skrývá.

25.07.2019 4 z 5


Volba lady Harriett Volba lady Harriett Rachael Anderson

Za mě asi nejslabší díl z těchto tří. Jak se mi Hariett předtím líbila a těšila jsem se na díl s ní, tak to tady byla na můj vkus moc ufňukaná romantička. Na jednu stranu ju chápu, ale někdy to už bylo na mě moc ;) No a Chris byl sympaťák, ale s empatií starýho gauče, což už bylo někdy taky k zlosti :D Celkově příjemná oddychovka, ale první díl byl asi nejlepší ;)

21.07.2019 3 z 5


Vzestup slečny Notleyové Vzestup slečny Notleyové Rachael Anderson

Asi to nebylo tak vtipne jako první díl, ale i tak to bylo příjemné počtení. Cora a Jonathan měli svůj humor a slovní roztržky, nemůžou být všichni stejní ;) Za mě super a těším se na trojku s Harriet :)

15.05.2019 4 z 5


Prokurátor Prokurátor Paulina Świst

Velice mile mě tato kniha překvapila. Čekala jsem zase nějakou romantiku s erotikou, ale byla to i "detektivka". Bylo tam napětí a mělo to spád, k tomu nějakej ten zvrat ke konci. Za mě velmi čtivá oddechovka nejen o tom "Ona potkala jeho a bum" ;)
Jo a ještě je fajn, že je to psaný z pohledu jejího i jeho a to někdy i lehce zpětně ;)

01.05.2019 5 z 5


Hledám Colina Firtha Hledám Colina Firtha Mia March

Kniha je psaná z pohledu všech tří hrdinek: Bei, Veroniky a Gemmy. Takže to jsou tři příběhy, který se vzájemně prolínají. Čekala jsem trochu víc romantiky, ale bylo to spíš o řešení vztahů. Nejen mezi mužem a ženou, ale i matkou a dcerou a všeobecně v rodině. Ale romantika tam byla taky a celkově to bylo příjemný počtení ;)

18.03.2019 4 z 5


Hořící stránka Hořící stránka Genevieve Cogman

Příjemný pokračování série. Děj zajímavý, spousta akce... Já teda pořád čekám kdy se mezi Kaiem a Iren stane něco víc, tak snad se dočkám :D Jinak jsem teď zjistila, že jsou ještě další dva díly a to druhý teprv vyjde v angličtině. Tak to bude ještě dlouhý čekání na pokračování :D

11.05.2018 5 z 5


Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Četla jsem tu pár komentářů, že postavy prince a zabijáka jsou zamotaný a že hned není poznat kdo je kdo. Nechápala jsem to a říkala si, že to bude jasný a taky že bylo... No aspoň jsem si to myslela, ale po odhalení jsem jen vykuleně zírala a ještě dalších pár stránek si v hlavě říkala... Ale vždyť přece... A nebylo to... A tak :D Za mě super knížka, super děj i styl psaní.

06.05.2018 5 z 5


Strom života Strom života Ivana Špičková

Skvěle napsaný příběh. Ani jsem nečekala, že mě tato kniha tak chytne. Děj byl zajímavý od začátku až do konce, mnohokrát jsem měla problém knihu odložit. Lanica jsem si hned oblíbila a Allecnos mě dost často vytáčel. Hold moc dokáže člověka změnit, to platí ve všech dobách... I když byl kniha dlouhá, nebránila bych se pokračování ;)

23.01.2018 5 z 5


Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Knihu jsem přečetla rychle, protože mě zajímalo co ti dva ještě vymyslí. Na mě trochu moc vulgární slovník, ale patřilo to k postavám, jen mi to někdy přišlo až moc. Jinak pohled z obou stran byl super, i když někdy mi Bennetovy myšlenky připadaly lehce ženský :D

23.07.2017 5 z 5


Měsíční svit nad Paříží Měsíční svit nad Paříží Jennifer Robson

Moc pěkný, lehce čtivý, nenáročný. Zhltla jsem to za dva dny. Pro někoho, kdo má rád Paříž jako já, bylo super číst si francouzský názvy a představovat si kde to je. Obohacený ještě o známý autory, což bylo taky velice příjemný. Jako odpočinkový nepřeslazený román vřele doporučuju.

20.02.2017 5 z 5


Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Čtivé, ale dvojka mě oslovila víc. Líbil se mi závěr kde se toho najednou dělo strašně moc. Super je i epilog a nástin na samotnou knihu Grey, na kterou se už moc těším ;)

04.10.2016 5 z 5