Vendidi Vendidi komentáře u knih

☰ menu

Potulný rytíř Potulný rytíř George R. R. Martin

Hodně lidí psalo, že je lepší než Hry o trůny. To nemohu říci. Příběh pěkný, dobře se četl, ale na Hry o trůny to nemá. :) Každopádně doporučuji, bylo to pěkné počtení.

24.07.2017 4 z 5


Roštěnka Roštěnka Alice Clayton

Roštěnka mě docela sklamala. Nabíječe jsem přečetla jedním dechem, zasmála se u něj, ale u Roštěnky ne. Přiznám se, že jsem se musela nutit do čtení a některé odstavce dokonce přeskočila. Tuhle knihu si určitě nekoupím...

01.04.2015 3 z 5


Odhal mě Odhal mě Julie Kenner

Jelikož jsem tuto knihu začala číst rok po té, co jsem přečetla 50 odstínů či Crossfire a hlavně jsem mezi tím četla jiné žánry (Hry o trůny, Zaklínač...), musím říct, že byla fajn. Nesrovnávám ji s těmi předchozími, takže já jsem spokojená. Uvidím, jaké budou další díly, ale tento první se mi líbil... :)

04.10.2014 4 z 5


Jako led Jako led J. Lynn (p)

Po přečtení knihy Počkám na tebe jsem se těšíla na tuhle, ale trochu mě to zklamalo. Příběh je sice docela pěkný, taková romatntika, ale moc mi tam neseděly ty náhody se sněhovou bouří, útokem skůtru a střelba...

20.09.2014 3 z 5


Poprvé a pak pořád znovu Poprvé a pak pořád znovu Lisa Moos

Docela mazec. Byla jsem opravdu překvapená, co vše se může někomu v životě udát. Nad některými věcmi mi zůstával rozum stát.... A nad různými úchylkami jsem teda kroutila nevěřícně hlavou. Celou dobu jsem si říkala, že to snad nemůže být ani pravda. Každopádně Lisa byla odvážná, kniha se velice dobře četla a doporučuji :-)

31.07.2014 4 z 5


Moře klidu Moře klidu Katja Millay

Zrovna jsem knihu přečetla a je to jedna z nejlepších knih, jakou jsem četla!!! Vřele doporučuji!!!

06.04.2014 5 z 5


Gabrielův Očistec Gabrielův Očistec Sylvain Reynard

Druhý díl mě poněkud zklamal. Z prvníhi jsem byla nadšená, ale tady mi přišly jejich hovory zlouhavé a většinou o ničem...

08.03.2014 1 z 5


Noční klub. Díl druhý Noční klub. Díl druhý Jiří Kulhánek

Je to něco úplně jiného, než jsem doposud četla, ale paráda!!!! Samá akce, ani trochu nuda, pořád se tam něco děje. Opravdu super, doporučuji

28.02.2014 5 z 5


Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Další parádní příběh!! Nemůžu říct, zda se mi líbil více či měně než první díl. Obě knihy byly super. Přečetla jsem ji jední dechem. Už se těším na další :)

28.02.2014 5 z 5


Noční klub. Díl první Noční klub. Díl první Jiří Kulhánek

No, prvních několik stran byl mazec. Děsilo mě, co se tam můžu dočíst. Přiznám se, že jsem si pak musela přečíst něco málo z recenzí a dozvěděla jsem se, že nejsem jediná, vydržela jsem číst dál. A nestačila jsem se divit, co všechno je v knize možné. Ale četla se parádně :) . Je to úplně něco jiného, než jsem doposud četla, ale vážně pěkně psané. Krásně se to četlo a občas jsem se i zasmála :) .

22.02.2014 5 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Právě jsem dočetla knihu a já nemám slov. Úžasný příběh ikdyž smutný konec...

24.01.2014 5 z 5


Nikdo tě nemá rád Nikdo tě nemá rád Judy Westwater

nemám slov, chvílemi se mi dělalo špatně, chvílemi jsem si pobrečela. Neskutečné, co si musela prožít...

14.01.2014 5 z 5


Všechna jeho přání Všechna jeho přání C.C. Gibbs (p)

kniha nic moc, přemíra sexu (zajímalo by mě, kdo má takovou výdrž) :), ale hlavně mi vadilo hodně toho jejich mluvení, bylo tam toho až moc a občas mi to lezlo na nervy. Nejlepší byl až ten konec, ten mě začal bavit nejvíc :)

14.01.2014 2 z 5


Věčný polibek temnot Věčný polibek temnot Jeaniene Frost

Tento díl byl úžasný, stejně jako všechny knihy od této autorky. Doufám, že napíše příběh i o Vladovi. :)

08.10.2013 5 z 5