Noční klub. Díl druhý přehled

Jiří Kulhánek

Noční klub série

V první polovině Nočního klubu se pozorný čtenář dověděl, jak si zařídit věčný život. V této polovině se i podstatně méně pozorný čtenář doví, že věčnost může být daleko kratší, než jen krátká: Automatické zbraně, břitká ocel, pan Wries, pan Van Vren... Na obálce je obraz od slavného španělského malíře Luise Roya na téma "Hekaté, řecká bohyně zkázy a náhlé smrti". Nemyslím si - kdyby se tato kniha odehrávala v Řecku - že by se Dáma s brouky tvářila tak odpočatě...... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Druhá kniha Nočního klubu je plná akce, humoru a napětí. Hlavní postava Tobiáš se vrací s odvetou, která je krvavější než v prvním díle. Čtenáři si užijí vtipné hlášky a strhující děj. Příběh je nabitý zvraty a překvapeními, což z něj činí fascinující čtení. Kulhánek opět dokazuje, že umí čtenáře vtáhnout do svého světa. Více v komentářích.

Komu by se kniha Noční klub. Díl druhý mohla líbit?

• Fanoušci akčních a krvavých příběhů
  • Čtenáři, kteří ocení humor a ironii
  • Milovníci upírské literatury
  • Ti, kdo hledají napínavé a zábavné čtení

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noční klub. Díl druhý. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Thalin
16.12.2025

První díl mě i navzdory nějakým mezerám docela bavil, ale u druhého dílu už to bylo víc na houpačce. Ocenila jsem sice návrat do Prahy, protože mě dění na moři moc nebavilo, ale i tady mě bavila spíš první část knihy. Ta středová mě nijak neoslovila a spíš jsem jen čekala, jak se to celé vyvrbí a vysvětlí. O Tobiáše člověk nemá vůbec strach, ze všeho se nějak vydrápe, byť s nějakou tou dírou v těle a mrtvoly se ve velikém nudně hromadí dál. Možná až moc. Poslední část knihy mě bavila malinko víc, ale celkově méně než první díl. Přišlo mi to překombinované a důvod toho věhlasu kolem Klubu jaksi nevidím. Zkrátka nebudu fanynka. Za mě vcelku průměrné čtení, které mi stačilo jednou.

všech 219 komentářů

Související novinky - Noční klub. Díl druhý (0)

Umění vítězit spočívá v umění odsunout neřešitelné problémy na později.

Kniha Noční klub. Díl druhý v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených3 624x
v Mé knihovně571x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

Jiří Kulhánek také napsal(a)

Jiří Kulhánek
česká, 1967