Moře klidu

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Dva a půl roku. Tolik času uplynulo od té hrozné tragédie. Po ní už nic nebylo jako dřív. I z Nastyi Kashnikové zbyl jen stín holky, kterou byla předtím. Teď je rozhodnuta nechat temnou minulost za sebou a držet si všechny lidi pěkně daleko od těla. Tenhle úmysl jí ale vydrží jen do chvíle, kdy se potká s Joshem Bennettem. Je osamělý stejně jako ona. A neuvěřitelně přitažlivý. Joshův příběh zná kdekdo: všichni lidé, které miloval, zmizeli z jeho života. Teď má sedmnáct roků a zůstal úplně sám. A když je vaše jméno synonymem pro smrt, lidi se s vámi moc nebaví. Až na Nastyu. Ta se naopak Joshe drží jako klíště a postupně se stává součástí každé stránky jeho života. Táhne je to k sobě, jiskří to mezi nimi stále silněji. Ale zároveň se Josh začíná zamýšlet nad tím, jestli se někdy dozví všechna tajemství, která před ním Nastya skrývá. A vlastně ani sám neví, jestli se je dozvědět chce....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/167554/more-klidu-167554.jpg 4.4861

Komentáře (224)

Kniha Moře klidu

jitka_dankova
20. května

(+ SPOILER) (pozor spoilery) Young Adult příběh o dívce, která nemluví a neví, co se sebou. Zpočátku se mi postupné odhalování pravdy a postupné získávání přátel hlavní hrdinky líbilo. Čekala jsem silný příběh o silné dívce, která se nakonec dokáže poprat s tím, co se hrozného se jí stalo. Bohužel jsem se ale dočkala nepochopitelných zrad a ublížení. Ano, hlavní dva hrdinové si akorát ubližovali, nedokázali vyhledat pomoc, nedokázali si pomoct navzájem. Mám z celé knihy akorát depresivní náladu, nevím, jestli mi její přečtení vůbec něco dalo.

michaela5515
23.08.2022

Nastya a její příběh je jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy četla. Několikrát. Bolavý Josh, který si myslí, že ho Bůh nenávidí a zlomená Nastya.

kyticka152
22.07.2022

Kniha měla pomalý začátek. Tím pádem mi trvalo se začíst. Potom to už šlo samo a stránky mi utíkaly před očima. Hlavní hrdiny jsem si oblíbila a dokázala jsem se do nich vcítit. Líbilo se mi, jak se pomalinku poznávali a tím rostla i důvěra mezi nimi. Konec se mi líbil. Byl lehce idealistický, ale spisovatelka ho špetičku okořenila napětím. Doporučuji k přečtení!

miska.misule
18.07.2022

Jedna z mých nejoblíbenějších knih, ke které se ještě ráda vrátím.

lenka7679
08.02.2022

Nastya se objeví v nové škole, je nová a má spoustu tajemstvím. O to víc je zajímavější pro všechny ostatní.
Josh má něco, co ostatní nemají a hlavně, Nastya je mu ukradená, sám má svých problémů dost a rozhodně si nepotřebuje přidělávat další.
Drew je bezstarostný floutek a děvkař a nejlepší kamarád Joshe a taky se mu líbí Nastya.
Tak by se to mohlo zdát na první pohled jednoduché a přitom nic jednoduchého není.
Čtivá kniha o tom, že když je vám 17, tak nemusíte mít jen obyčejné problémy, ale takové, které přerostou hlavu i leckterého tvrďáka ošlehaného životem.
Za mě doporučuji.

NikolaSkop
18.09.2021

Silný příběh který mě pohltil. Je v něm dost věcí k zamyšlení,..život není vždycky fér ale i přesto jdeme dál..

Lidka
31.08.2021

Kniha byla zajímavá, ale přece jen mne už "trochu víc" minula/můj problém! a moje škoda !.:-)/.

Vřele doporučuji zvláště dívkám, slečnám a mladším ročníkům žen, které mají rády psychologické příběhy s trochou trochu romantiky navíc.

Verulesa
17.07.2021

I po tolika letech, kdy ji čtu znova, je to prostě 5 hvězd. Pořád je to síla.

1 ...