Teri_xo Online Teri_xo komentáře u knih

☰ menu

Open Open Andre Agassi

Biografii často do rukou ani nevezmu. Čistě z principu, protože ji nemusím. Ale tato kniha už od první chvíle, co jsem se o ni dozvěděla, mě lákala. V průběhu jsem si zamilovala jeho skvělý smysl pro humor, často jsem měla úsměv na tváři. Jeho poznámky jsou opravdu trefné a na místě. Tenisu jako takovému moc nerozumím, ale kniha i přes tuto neznalost mě neskutečně bavila. Andre si mě získal již první přečtenou větou. Jeho příběh mě fascinoval. Prožívala jsem s ním radost, stejně tak smutek, bolest a zklamání. Fandila jsem mu, aby si získal Steffi. Ke konci mě příběh doháněl k slzám smutku a dojetí. Knihu mohu jen a jen doporučit.

20.05.2020 5 z 5


Obuvníkova žena Obuvníkova žena Adriana Trigiani

Ze začátku mě kniha moc nebavila, dokonce jsem přemýšlela, že jí ani nedočtu... Ale nenechala jsem se odradit a prodírala jsem se dál příběhem. Pak mě začala bavit a jsem ráda, že jsem knihu přečetla. Moc hezký příběh dvou lidí, kteří se milovali už od prvního okamžiku.

16.07.2019 4 z 5


Strach Strach Jozef Karika

První polovina knihy neskutečná. Chvílemi jsem opravdu pociťovala strach a hodně divný pocit... bohužel druhá polovina už taková nebyla. Dej se dal předpokládat a uz to bylo spíše “magično”, než napětí. Konec mě ale z míry vyvedl poměrně dost a podle komentářů vidím, ze nejsem jediná :-D...

23.02.2019 5 z 5


Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Kniha, kterou by si měl přečíst každý, koho toto téma zajímá. Je neskutecna. Prožívate to s nimi a nechápete, jak něco takového mohli lidé dělat lidem... Myslím, ze ještě hodně dlouho si v sobě ponesu “zážitek” z této knihy.

19.02.2019 5 z 5


Geniální přítelkyně Geniální přítelkyně Elena Ferrante

Úplně mi přišlo, že jsem se ocitla v Neapoli. Dvě kamarádky. Bloudění ulicemi. Koupání v moři. No nádhera. Od knihy jsem moc neočekávala a o to víc mě to nadchlo. Už mám připravené další díly.

29.01.2019 4 z 5


Řekni lituji Řekni lituji Michael Robotham

Naprosto skvělá kniha. Jakmile jsem jí začala číst, musela jsem jí dočíst do konce. Neskutečně silný a poutavý děj. Hlavně konec - ten stál za to!

29.01.2019 5 z 5


Nenech to být Nenech to být Harlan Coben

Za mě průměr. Začátek mě dost navnadil, ale pak jsem se v nějakých pasážích do knihy přemlouvala, abych jí dočetla.

29.01.2019 3 z 5


Dlouhá cesta Dlouhá cesta Sławomir Rawicz

Jedna z nejlepších knih, které jsem kdy četla. A také jedna z těch, které se čtou úplně sami a nemůžete se odtrhnout. Chvílemi vás mrazí, když nemůžou najít vodu a naopak později, když se nají a napijí najednou cítíte sami v sobě úlevu. Děj založený na skutečné události - neskutečné, co zažili, ale hlavně že to (tak nějak) přežili.

29.01.2019 5 z 5


Můj syn terorista Můj syn terorista Tomáš Lindner

Nějaké pasáže byly zajímavé, některé - no poměrně nudné a četla jsem to jen mezi řádky. Kniha k aktuálnímu tématu, které ale někteří autoři zpracovali pro mě lépe...

29.01.2019 2 z 5


Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Na tuto knihu jsem se těšila. Prvních cca 30 stránek paráda. U něčeho se člověk opravdu musí smát nahlas, že lidi ve vašem okolí nechápou. Ale. Potom přišla část knihy, kdy to bylo no, docela nudné. Začalo se spoustu věcí opakovat.. a už se to nikam nehnulo, nevyvíjelo, ale setrvávalo na jednom místě. Pro mě docela zklamání.

29.01.2019 2 z 5


Jedna želva za druhou Jedna želva za druhou John Green

Ze začátku mě kniha nebavila, později uz to bylo lepší.

27.12.2018 4 z 5


Trhlina Trhlina Jozef Karika

Kniha která pohltí a jen tak nepustí. Prožíváte to s nimi a bojíte se co přijde. Fandíte jim, aby vše zvládli ...

27.12.2018 5 z 5


Co mě naučil tučňák Co mě naučil tučňák Tom Michell

Měla jsem dost velká očekávání od této knihy, ale ta nebyla úplně naplněna ..

29.11.2018 2 z 5