O knize Trhlina

Táto kniha vznikla zvláštnym spôsobom. Po vydaní mysteriózneho trileru Strach sa autorovi ozval človek, ktorý mu vyrozprával naozaj desivý príbeh. Jozef Karika jeho rozprávanie zaznamenal, mnohé tvrdenia overil, doplnil o vlastné zistenia a spracoval do knihy, ktorú máte pred sebou. Na jej stránkach rozmotáva veľmi tajomný, tragický a hrôzostrašný prípad. Zároveň poodhaľuje jednu z najväčších záhad Slovenska – nevysvetliteľné miznutie ľudí v pohorí Tribeč. Legenda, zámerná mystifikácia alebo desivá skutočnosť? Túto otázku si kladie aj autor, predkladá strhujúci hororový príbeh a necháva na čitateľovi, aby našiel odpoveď.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha Trhlina od Jozefa Kariky je fascinující a děsivý příběh. Čtenář se ocitá v tajemné atmosféře, kde se prolínají realita a fikce. Autor mistrně zachycuje lidský strach a neznámo. Příběh vyvolává otázky o našem vnímání světa a o tom, co se skrývá za hranicemi naší reality. Každá stránka je naplněna napětím a touhou po odhalení pravdy. Karika dokázal vytvořit dílo, které zanechává silný dojem a nutí k zamyšlení. Je to kniha, která se čte jedním dechem a zanechává v čtenáři hluboké pocity. Více v komentářích.

Komu by se kniha Trhlina mohla líbit?

• Fanoušci mysteriózních příběhů
  • Čtenáři hledající napětí a strach
  • Milovníci hororové literatury
  • Ti, kdo ocení psychologické aspekty příběhu

Kniha Trhlina v seznamech uživatelů

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených5 838x
ve Čtenářské výzvě1 847x
v Mé knihovně980x
v Chystám se číst1 438x

Občas se setkáš s něčím, u čeho i to nejvíc uhozené objasnění působí celkem logicky proti zmatku, který nabízejí takzvaná příčetná vysvětlení.

Když se ocitneš tváří v tvář absurditě, převálcuje tě, ani nevíš jak. Nejhorší je, když se něco absurdního spojí s neznámem. Taková kombinace tě úplně rozloží.

Trhlina film

Trhlina (2019)

Související novinka - Trhlina

50 nejčtenějších knih minulého roku (2019)

27.02.2020

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi