teepe teepe komentáře u knih

☰ menu

Námi to začíná Námi to začíná Colleen Hoover

Co k tomu říct... Přiznám se, že už je to hodně dávno co jsem četla první díl, takže mi docela dlouho trvalo, než jsem si rozpomněla o čem byl první díl. Já jsem velký fanda Colleen, ale tohle mě prostě zas tak nebavilo, vždyť se tam nic nedělo. Dočetla jsem, ale určitě se ke knize vracet nebudu. A ještě jedna podstatná věc, nejsem žádný fanatik gramatiky, ale proboha, jak může projít slovo zklapni nebo hostka přes korekci.

02.05.2024 3 z 5


Odložené dítě Odložené dítě Jess Ryder

Nebylo to špatné, ale něco tomu trochu chybělo, ta síla, která by mě nutila číst a číst abych zjistila jak to dopadne. Ono to víceméně bylo vše jasné už od začátku. Každopádně 4*.

29.04.2024 4 z 5


Na pokraji sil Na pokraji sil Samantha M. Bailey

Tak za mě super. Zlákala mě anotace a vyplatilo se. Nakonec z toho vylezl zajímavý propletenec. Bavilo mě to od začátku až do konce. 5*

26.04.2024 5 z 5


Faleš Faleš Sibel Hodge

Tak tohle byla jízda. Škoda části, kdy to tedy nakonec bylo jinak, to bych z knihy vypustila. Když sem si přečetla první dvě kapitoly, tak jsem si říkala, co to jako je, tohle mě nebude bavit, nějakej zpruzelej detektiv a dítě od krav? Ale řekla sem si, že tomu dám šanci a rozhodně jsem dobře udělala. Jako samozřejmě je to přitažené za vlasy, takovéhle náhody se běžně nedějí, ale ten nápad byl skvělej.

22.04.2024 5 z 5


Rozhodně ne on Rozhodně ne on Whitney G. (p)

Tak mě se to fakt líbilo, po těch třech posledních knihách autorky jako bylo trhni si, Ethane, S pozdravem Carter nebo důvodné pochybnosti jsem si to vážně užila. Líbil se mi sarkasmus, líbila se mi energie. Přečetla jsem za 6 hodin, to už se mi dlouho u romanťárny nestalo. Jediná malá vada na kráse byla spojitost s anglickou královskou rodinou. To bylo hodně zvláštní a tím, že jsem knihu četla v době, kdy král opravdu má rakovinu to bylo trochu nevhodné, ale od toho se člověk dokázal odprostit.

22.04.2024 5 z 5


Pokoj pro hosty Pokoj pro hosty Dreda Say Mitchell

Knihu jsem měla již nějakou dobu doma, většinou si čtu recenze, před čtením, tak jsem neměla očekávání a počítala s tím, že se budu nudit a nutit do čtení. Ale to se vážně nekonalo. Čtivě napsáno, byla jsem napnutá, kam to povede. Bylo to psycho? Bylo, ale vtáhlo mě to do děje, že jsem ještě včera v noci musela dočíst. Jinak co se týká chování postav, zejména rodičů, kteří mají dceru, která má evidentně trauma, to je pro mě naprosto nelogické, ale i takoví lidé žijí mezi námi. Hodnotím 5*.

19.04.2024 5 z 5


Manželka mezi námi Manželka mezi námi Sarah Pekkanen

(SPOILER) Bylo to fajn, bavilo mě to. Ve 3/4 první části jsem ale začala tušit podle některých náznaků, kdo je Vanessa. Kniha mě držela dlouho v napětí, co se tam vlastně dělo a proč... a pak... škoda, že jsem četla pomocnici dříve, ač je to novější dílo... ale téma náhradnice jsem četla už tam, takže mě zvrat tolik nešokoval. Každopádně za mě 5*.

15.04.2024 5 z 5


Co už nikdy nepřebolí Co už nikdy nepřebolí Lucy Score

Opět jsem se nechala zlákat reklamou na sociálních sítích. A opět jsem trpěla. Dočetla jsem, ale musela jsem se vyloženě nutit, abych se pustila do čtení. Musím uznat že, prvních 100 stran se četlo hezky, pak to pro mě bylo zbytečný a až posledních cca 70 stran, kdy se něco dělo mě to docela bavilo. Ale možná to není chyba knihy, ale moje, že už tenhle žánr není pro mě.

10.04.2024 3 z 5


Temné sestry Temné sestry Krystal Sutherland

(SPOILER) Tak tady opravdu nevím jak hodnotit, tohle jsem rozhodně nečekala. Čekala jsem, že na konci se alespoň dozvím více, kdo teda byly, jak se dostali na půl cesty, byly sestry už tenkrát... zůstala spousta otázek... já ani nejsem schopná říct jestli se mi to líbilo nebo nelíbilo. Knihu, která by ve mě vyvolávala takové zmatené pocity jsem snad nikdy nečetla. Zase musím uznat že napsáno to bylo čtivě...

02.04.2024 3 z 5


Bývalá manželka Bývalá manželka Jess Ryder

Musím říct, že tohle mi vážně sedlo. Miluju střídání časových rovin, kdy jedna osoba je v minulosti a druhá v přítomnosti a časové roviny se střetnou až na samotném konci. Kniha mě nutila číst dál a dál a upřímně, jsem doufala, že to dopadne, tak jak to dopadlo, takže za mě spokojenost.

27.03.2024 5 z 5


Za zamčenými dveřmi Za zamčenými dveřmi Freida McFadden

Půjdu proti proudu, pomocnice, byla fantastická a chytla mě od první stránky, tady jsem se prostě nemohla začíst, relativně dlouho trvalo než se něco začalo dít a konec... no tak ten jsem odhadla už hodně brzy.

25.03.2024 3 z 5


Poslední let Poslední let Julie Clark

Perfektní, pořád sem byla v očekávání, jak to dopadne. Ale ten konec, no dalo se to čekat, že to takhle dopadne, ale pořád jsem věřila, že to bude jinak. Nakonec mi i Eva byla sympatická, i když se v životě špatně rozhodovala. Od začátku jsem čekala, že bude nějaké propojení, vzhledem k první kapitole, ale že to bude takhle to jsem nečekala.

20.03.2024 5 z 5


Láska mezi řádky Láska mezi řádky Lauren Asher

Knížka na mě skákala ze všech sociálních sítí, tak jsem si říkala, že to bude bomba, když je tak populární... nevim jestli sem z romantiky bez děje už vyrostla, ale já sem se těšila až to konečně skončí. Bavilo mě tak posledních 50 stran.

18.03.2024 3 z 5


Výzva Výzva Elle Kennedy

Protože se momentálně nedají sehnat některé díly, sáhla jsem po výzvě hned po hře, ta se mi líbila trochu více. Pořád je to perfektní čtení od mojí oblíbené Elle.

12.03.2024 4 z 5


Každý tvůj nádech Každý tvůj nádech Jennifer L. Armentrout

Přečetla jsem, abych měla kompletní serii, jinak bych se na to vykašlala. Za mě prostě málo akce. Nebyla to pro mě knížka, kde bych musela hltat každé slovo a těšila se, až budu mít čas číst. Naopak jsem měla pocity, ať už je to za mnou. Nejvíc z celé knihy se mi líbila předposlední kapitola a hraní šachu.

11.03.2024 3 z 5


Tisíc polibků Tisíc polibků Tillie Cole

Knížku jsem si objednala, protože jsem zahlédla nějakou ubrečenou recenzi na tiktoku, ani anotaci jsem nečetla, takže jsem vůbec netušila o co půjde. No... a musím říct, že tohle byl vážně masakr. Já sama jsem brečela už na patnácté stránce a pak ještě několikrát v průběhu knihy. Bylo to smutné, ale bylo to krásné. Hlavně to smíření hlavní hrdinky mě vzalo za srdce. Za mě 5*. Před lety jsem četla hvězdy nám nepřály a to se nedá srovnat.

11.03.2024 5 z 5


Dotek jako led Dotek jako led Jennifer L. Armentrout

Nevím jestli je to překladem, ale, kde se v tomhle dílu vzala přezdívka prcku? Četla jsem hned po přečtení prvního dílu a tam jsem si ničeho takového nevšimla... a tak nějak mi to otevíralo kudlu v kapse. A to včetně některých výrazů, jako například scuknout... Jinak za mě spousta zbytečné vaty.

28.02.2024 3 z 5


Vztek Vztek Tracy Wolff

První díl mě strhnul, a pak přišel druhý díl a já se prostě prvních 200 stran nudila... dva dny sem na knížku ani nesáhla a musela se fakt přesvědčit, že jí musím dočíst... no a stálo to za to... to byla jízda, potřebuju další díl!

19.02.2024 5 z 5


Touha Touha Tracy Wolff

Mě se to vážně líbilo, od první stránky jsem byla zvědavá. Čtivě napsáno. do konce prvního dílu jsem se nemohla odtrhnout.

14.02.2024 5 z 5


Skandální noc Skandální noc Elle Kennedy

Bylo to pro mě utrpení, s vypětím všech sil jsem dočetla, i když mi těch 220 stran trvalo měsíc... kniha kde se prostě absolutně nic neděje, a když konečně se něco děje, je to vyřešeno na jedné straně... Elle miluju, ale tohle je vážně stejně jako první díl bída s nouzí...

05.02.2024 2 z 5