Námi to začíná přehled

Námi to začíná
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514834/bmid_nami-to-zacina-oXJ-514834.jpg 4 711 711

Lily se po rozvodu snaží vycházet s bývalým manželem Rylem co nejlíp, aby se oba mohli podílet na výchově téměř roční dcerky Emerson. Poté, co se na ulici náhodou setká s Atlasem a nechá se od něj pozvat na rande, se věci začínají komplikovat. Atlas Corrigan je jediný muž, kterého Ryle v blízkosti své bývalé ženy a dcery bude vždycky nesnášet. A Lily si až moc dobře uvědomuje, že ačkoli už nejsou manželé, bude Ryle součástí jejich životů už napořád. Tam, kde skončil epilog bestsellerového fenoménu Námi to končí, pokračuje kniha Námi to začíná. Lily dostala od života druhou šanci na pravou lásku, ale její žárlivý exmanžel jí to příliš neusnadňuje. Dokáže tomu všemu Lily čelit a se svou nově nabytou možností správně naložit?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

It Starts with Us , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Námi to začíná. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (137)

Kristýnka_28
včera 5 z 5

(SPOILER) Druhy dil knihy it ends with us jsem přečetla za ani ne 2 dny. Tema se sice porad dotykalo domácího násilí, ale už nebylo tak těžké o tom číst. Knížka krásne popisuje “nový vztah lily a atlase a to jak z pohledu lily, tak z pohledu atlase. Významnou roli v knížce hraje i nová postava - Josh a celkove se v knize dozvídáme více o atlasove minulosti. Za me jsou oba díly skvele a nejde říct, ze by byl nějaký horší a druhy lepsi. Oba mají své kouzlo a pokud jste si v minulém díle stejně jako já zamilovali atlase, rozhodne tento dil doporučuji .

Knihomolka2009
22.07.2024 2 z 5

(SPOILER) Slovní spojení ,,obrovské zklamání" za mě vystihuje tuto knihu. Celkově mě to vůbec nebavilo číst a ani jsem to nechtěla číst, ale prahla jsem po další dokončené sérii ve své knihovně. Už v prvním díle mě postava Lily zrovna nezaujala a moc jsem ji nemusela ( s ohledem na moji recenzi na knihu ,,Námi to končí" musím poznamenat, že můj názor se postupem času po napsání zmíněné recenze změnil ). Atlas nikdy nepatřil mezi moje oblíbené mužské protagonisty, zdál se takový málo uvěřitelný, neměl téměř žádné špatné vlastnosti a pro mě postrádal přitažlivost. Rylea, jakožto hlavního záporaka, jsem měla o mnoho radši, byl opravdový a já bych za sebe klidně uvítala alespoň jednu kapitolu z jeho pohledu ( Tímto komentářem ovšem nechci nijak ospravedlňovat jeho agresivní chování vůči Lily ). Příběh byl postaven hlavně na romantické lince, čímž autorka cílila převážně na fanoušky Atlase, kteří toužili po naplnění jeho vztahu s Lily. Okolní dramata v zápletce byla upřímně na nic a jen zbytečně zaplňovala několik zbytných stránek knihy. Proto si stojím za tím názorem, že by bylo moudřejší, kdyby místo knihy vznikly spíše jen takové tři bonusové kapitoly obsahující pouze romantiku mezi Atlasem a Lily. Není pro mě cílem, aby se tento komentář někoho dotkl a chápu všechny, kterým se kniha líbila.


Simmminek
13.07.2024 5 z 5

Colleen nikdy nezklame a šťastné konce existují.
… Každý konec má svůj začátek.

všechny komentáře

Související novinky (17)

Žebříček nejprodávanějších knih (5. týden)

07.02.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (3. týden)

24.01.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (2. týden)

17.01.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (1)

„Láska. Objavovať ju, dávať ju, dostávať, byť v nej až po uši, žiť v nej, opúšťať pre ňu.“


Kniha Námi to začíná v seznamech

v Právě čtených27x
v Přečtených985x
ve Čtenářské výzvě171x
v Doporučených23x
v Knihotéce334x
v Chystám se číst455x
v Chci si koupit177x
v dalších seznamech7x