SněžnáSova SněžnáSova komentáře u knih

☰ menu

Jsme nevyhnutelní Jsme nevyhnutelní Nofreeusernames (p)

Dobře se to četlo ,ale spíš taková oddechovka. Mám pocit ,že předešlé díly byly o něco lepší, hlavně proto že Travis byl zženštilí a kniha byla dost přeslazená. Na druhou stranu mě bavilo prostředí kapely a zpracování knihy( fotky ,chaty,...). Jinak můžu sérii doporučit.

19.06.2023 4 z 5


Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek Jane Austen

Tato klasika je jednoduše moc fajn , já si ji vzala jako audio na dloooooouhou cestu v autobuse a moc mě bavilo pozorovat jak je on pyšný a ona má předsudky...

19.06.2023 5 z 5


Caraval Caraval Stephanie Garber

Nebylo to co bych čekal ale kniha mě bavila. Magický svět Caravalu dokázal člověka okouzlit ale k hlavním postavám jsem si nějak namohla najít cestu. Kniha mě bavila spíše ke konci ale nevím jestli si přečtu další díl. Celkově bych to shrnula tak že kniha je fajn jen nečekejte takoví ten wow efekt.

15.05.2023 4 z 5


Království těla a ohně Království těla a ohně Jennifer L. Armentrout

Já to miluju! Od této knihy se člověk prostě nemůže odtrhnou...Autorka neuvěřitelně dobře napsala vášnivý vztah mezi hlavními postavami a bavili mě ty Kieranovi poznámky. Děj výborně odsýpá a ten konec je úplná bomba! To jenom koukáte s otevřenou pusou, co se to jako děje a pak si to musíte ještě jednou přečíst. Úplně mě to odrovnalo a moc se těším na další díly.

15.05.2023 5 z 5


Dopisy ztraceným Dopisy ztraceným Brigid Kemmerer

Tato kniha ve vás vyvolá spoustu emocí a neskutečně si ji zamilujete. Moc mi sedla a fakt doporučuju.

26.04.2023 5 z 5


Co za světla není vidět Co za světla není vidět Kerstin Gier

Tato knížka mě neskutečně naštvala ,pořád čekáte že se něco velkého stane a ono nic. Postavy mi byli úplně jedno a konec knihy jsem v podstatě odhadla ,jediné co bych mohla říct pozitivního je že humor byl fajn ,ale jinak má Kerstin Gier i lepší knížky . Asi jsem to neměla číst ,protože mi to pokazilo názor na super autorku. Ale co už...

23.04.2023 2 z 5


Démon z lesů Démon z lesů Leigh Bardugo

Mě se tento komiks neskutečně líbil a nejen kvůli těm krásným ilustracím ale i kvůli ději . Vždy jsem Temnyje viděla spíše ,jako někoho kdo šel příliš tvrdě za svými cíli a za dobu co žil to bral doslova přes mrtvoly, ale i tak je pořád ten nepochopený chlapec co mohl být hrdinou...

23.04.2023 5 z 5


Zvrácená pouta Zvrácená pouta Lexi Ryan

Řeknu to jednoduše ,čekala jsem to horší ,avšak s tím jak to dopadlo jsem byla spokojená. Jako fanouška vílího fantasy mě to bavilo a nelituju času s touto knihou (hlavně když jsem slintala nad Finnem),nicméně mi přišlo že autorka neskutečně okopírovala Dvory .Nějak nevím co k tomu víc dodat ,protože jsem si díky napětí čtení užila ,ale to uvědomění že ta kniha má spoustu chyb bolelo...

29.03.2023 4 z 5


Duna Duna Frank Herbert

Bylo to zajímavé ,ale tak strašně dlouhé že na konci už jsem to nedávala a myslela že to nedočtu. Je to strašné říct ,ale radši si skoukněte film.

19.03.2023


Hypotéza lásky Hypotéza lásky Ali Hazelwood

Tohle je úžasná romantická komedie ,kterou stojí za to si přečíst! Hlavní postavy mi byli neskutečně sympatické a u některých hlášek a vtipu jsem se mohla smíchy počůrat. Jediné co bych podotkla ,je že ta erotická scéna na mě byla trochu moc. Jinak miluju ilustraci na obálce.
PS: Jsem jediná komu Adam na obálce připomíná Adama Drivera ze Star Wars?

19.03.2023 5 z 5


Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Neskutečně knížku miluju! Je plná zvratů ,lásky a tajemství. Vtáhne vás to do děje a úplně to člověka pohltí. Doporučuji všemi deseti!!!

07.03.2023 5 z 5


Navždycky Navždycky Nofreeusernames (p)

Autorčiny knížky mě pokaždé dostanou a totálně odvaří. Prostě ,,ňuňatá " romantika ze střední co nemá chybu a už na první stránce víte že kniha bude boží. Já moc doporučuju ,protože tohle je láska NAVŽDYCKY!

20.02.2023 5 z 5


Bouře a vzdor Bouře a vzdor Leigh Bardugo

Fakticky jsem si to moc užila. Sice jsou druhé díly skoro u všeho trochu slabší ,ale ten konec mě dostal. K postavám se mám asi takto: Nikolaj je perfektní postava kterou jsem si hned oblíbila ,chyběl mi Temnýj, začala jsem nenávidět Mala a Alina je prostě Alina akorát jsem častěji protočila oči...Celkově knihu můžu doporučit .

26.01.2023 4 z 5


Magie havranů Magie havranů Margaret Rogerson

Začnu tak ,že jsou i lepší fantasy ,ale jako oddechovka to šlo .Dvojice Isobel a Havran se mi líbila ,nicméně děj pokulhával. Třeba když na začátku utíkali před hrozbou nebo na konci jsem se dost ztrácela kde jsou a co se děje. Nic moc jsem od knihy neočekávala ,protože si myslím že autorka neumí moc dobře napsat romantikou linku ,na které byla kniha založena. Tato kniha asi neurazí ale ani nenadchne.

14.01.2023 3 z 5


Netvoři a krásky Netvoři a krásky Soman Chainani

Jako asi nějak extra mě to nenadchlo ale dalo se. Některé příběhy byly faj jiné zas ne. Já bych doporučila Petra pana, Popelku a Lociku. Celkově bych dala knížce tak 3,5⭐.

06.01.2023 3 z 5


Miluju tě. Já vím Miluju tě. Já vím Nofreeusernames (p)

Zbožňuju to!!! Autorka umí psát. Moc mi tyhle knihy sedí, užívám si každou stránku ,culím se ,směju se a hltám plnými doušky. Hrdinka má podobné myšlení jako já ,jinak zbožňuju vizuál knihy (ty obrázečky ,QR kódy a fotečky). Jednoduše já říkám: ,,Miluje tě" ,knížka odpovídá: ,,Já vím".

04.01.2023 5 z 5


Světlo a stíny Světlo a stíny Leigh Bardugo

Myslela jsem si že mě to nebude bavit ,ale mile mě to překvapilo. Čtení jsem si užila a za mě jsem víc fandila Temnyjovi než Malovi. Určitě se pustím do dalších dílu ,už se těším .

29.12.2022 4 z 5


Štěstí - Nejkrásnější citáty Štěstí - Nejkrásnější citáty Antoine de Saint-Exupéry

Jako věčného pesimistu mě tato kniha moc nenadchla. Nicméně jsem ji dostala k vánocům a jsem za ni vděčná.

26.12.2022 4 z 5


Království popela Království popela Sarah J. Maas

Nechci vám kazit dojem z fakt moc fajn sérii ,ale tento díl podle mě nebyl dobrý . Za mě to bylo zbytečně natahované kvůli napětí ,které pak ani nepřišlo ... Mohla bych pokračovat ,avšak tím skončím protože si všichni chceme poslední knihu přečíst a vědět jak to dopadne. A proto musíte posoudit sami ,jak na vás děj působí . Za mě Království popela NE! Aleeeee Maasova je Maasova.

22.12.2022 3 z 5


Krysař Krysař Viktor Dyk

Bylo to fajn ,ale já na tuhle četbu asi ještě nedospěla.

22.12.2022 3 z 5