Schamila
Tak zase skvělé a zase jiné prostředí zájmu, v jejich světě to také nemají jednoduché. A naše náčelnice to stále zvládá.
Tak tohle byla moc příjemná detektivka, dlouho jsem takovou nečetla a dále poznání nového kusu Země. V
Tak to mělo ty správné grády a také nezvyklé prostředí. Doporučuji.
Chvilkami trochu děsivé, ale celek dobrý. Vřele doporučuji!
Dobrá detektivka, tipoval jsem správně kdo,ale nevěděla jsem jak. Určitě mohu doporučit.
No tak to bylo hodně zamotané a napínavé. Moc bezva díl! Rozhodně doporučuji.
Krásný příběh z drsného prostředí, které tak trochu znám. Můj tatínek pracoval 40 let v dole. A minulý týden v našem kraji těžba definitivně skončila. I tohle byl náš život. Díky za připomenutí.
Noví hrdinové, nový příběh, který má v sobě napětí,překvapení a historii, kterou mám ráda, zvláště tu od pana Niedla. Tak huš huš,ať je tu další díl!
Historie je mocná a tento díl to dokazuje. Takové knihy jsou balzámem na duši, byť život v nich je těžký. Moc doporučuji.
Moc zajimavé číst tuto knihu po nedávných událostech ve Venezuele. Snad Evropě se tento styl žití vyhne.
No jak začít, Já, poutník byla bomba,tohle je jen slabý odvar. Vadilo mi moc to sci-fi, to tam nemělo být. Hm,10 let jsme čekali zase na super knihu,tohle se v mých očích nepovedlo. Snad zase za 10 let?
Celkem se to dalo,ale bylo málo opravdového napětí. Další díl snad bude mít ty spravné grády!
Děsné prostředí, nepoučitelná náčelnice a zamotaný příběh, vše bylo fajn. No a co dál? No snad nějaké dál ještě bude!
Pořádný kus historie,ale nádherný. Ale nejen to,i prostředí děje je vyobrazeno,například popis pohybujicího se písku v poušti. To pak máte pocit,že tam skutečně jste.
Opět povedené dílko jako všechny předešlé díly. Zajímavé prostředí, protkaná přítomnost s minulostí. No a i napětí bylo, člověk hned četl rychleji nebo popoháněl aktéry příběhu,aby konali rychleji. Zkrátka doporučuji!
Přečteno za jeden den. To se prostě nedalo odložit. V závěru jsem trochu tušila,kdo by, co by,a fakt trefa! No ovšem svatba je svatba, ta to vše vyšperkovala. Díky za další úžasný díl!
Já jsem spokojená, opět bylo zajímavé napětí a také jsem přemýšlela nad tou spojitostí těch příběhů a myslím,že je to vazba na minulé příběhy. Snad nám autor dá vědět, jak to myslel.
Úžasné jako minulé díly. A zmínka o výstavbě nového města mě překvapila. Bydlím tady pořád. Děkuji autorce za krásné a čtivé romány a všem mohu jen doporučit.
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: