Potvurka735
Desna kniha. Namet dobry ale zpracovani silene. povrchni. Rozhodne nedoporucuji.Stranky jsem preskakovala.
Ja se pridavam ke komentari s toxickymi lidmi. Knihu jsem precetla ale nebavila me vubec. Porad dokola to same. Pribeh byl uveritelny co se tyce vztahu sester, ale ze by jeden chlap byl se vsemi mi prislo trosku moc.
Kniha se mi velmi líbila. Asi ale spíš ocení ti, kteří žijí delší dobu v partnerském svazku. Naprosto jsem se ztotožnila s tím, jak přemýšlí Marta i Hynek, a jak každý myslí něco jiného, než reálně odsouhlasí partnerovi. Pěkně napsané, hezky se mi kniha četla.
Jako oddychovka dobrý, zápletka dobrá, ale od půlky se to neuvěřitelně táhne. Celkem fajn mi přišel popis chodu kavárny, ale když jsem ho četla asi po desáté, už mi přišlo, že to tam nepatří. Kniha není špatná, ale za doporučení k přečtení, nestojí. Souhlasím S Ejmy a Mejmy, za mě trošku přehnané.
Kniha mě bohužel docela zklamala. Zápletka celkem dobrá, ale pro mě naopak čtení jen o sousedských vztazích bylo nudné. Vyšetřování vraždy absolutně zapadlo. Změny chování manžela hlavní hrdinky byly docela nevysvětlené. Bylo to takové zvláštní. Spousta spisovatelů dokáže psát mnohem lépe.
Kniha mě bohužel dost zklamala. Nebylo to ani dramatické, ani thriller, ani nic. Většina děje se odehrála asi na deseti stranách. Nic zajímavého, bohužel. Dle anotace jsem se na knihu těšila.
Super detektivka jako vždy. Tento typ psaní se mi obecně velice líbí. Přečteno jedním dechem, stejně jako ty ostatní od stejné autorky.
Přidávám se ke komentářům, složitý příběh, ničím zásadně zajímavý. Rozhodně existují mnohem lepší knihy.
ještě bych podotkla - viz. poznámka majík1 - že žena žila z provádění účetnictví, které vykonávala sice sporadicky, ale doma. to se v knize vysvětluje. více peněz nepotřebovala zřejmě a navíc ta situace netrvala ani moc dlouho, takže jí vydržely i úspory, to je uvěřitelné. jsou jiné knihy, kde toto třeba vysvětleno není.
Kniha se mi líbila, i když nevěřím, že by takový příběh byl reálný:) nicméně čtení fajn.
Ja osobne jsem cekala podle anotace trochu vic. Kniha ma krasne popisy, coz ale neni muj salek kavy. Me osobne se dejove linky nejak nepodarilo spojit a bohuzel jsem vlastne ani nepochopila, co mi mel pribeh rict.
Kniha mě velmi překvapila, dobře se četla a i příběh zajímavý, ze života.
Za me kniha spatna neni, ale ze bych ji nekomu doporucila, to taky ne. Dve tretiny jsou strasne rozvlacne plne nezajimaveho popisu. Naopak zivot v emigraci se smrskl na par stran, coz je podle me skoda.
Už první díl se mi moc líbil. Kniha je realistická, naprosto uvěřitelná. Gratuluju autorce a držím palce, aby jí psaní i nadále šlo takto dobře.
Ani ja knihu nedoporucim. Jsem z ni strasne vycerpana. Tolik sprostych slov uz jsem dlouho necetla. Vztah mezi manzeli me asi prijde, ze je uveritelny ale neverim ze zena jako Dasa by odesla za mladym klukem.
Příběh je hezký. téma reálné. Mě se kniha bohužel četla docela pomalu, nemohla jsem se začíst tak, abych vydržela delší dobu. Za mě to není špatné, ale ani hit. Hodně podobné Vasilkové.
Kniha je velmi krasna jako ostatne i jine od teto autorky. Krasne se cte pribeh je domysleny, nic mu nechybi, velice hezky se cte.
Narozdil od knihy Emilka,ktera ma hodnoceni tez vysoke,ale dle meho nazoru nezaslouzene, tato kniha si tohle hodnoceni zcela jiste zaslouzi.
Kniha byla hezky a čtivě napsaná. Pozastavuji se ale nad hodnocením, které je za mě neodpovídající. Zdá se mi, že někdo začne propagovat spisovatele, který začíná a vystaví knihu na piedestal a spousta čtenářů začne knihu číst. Někdo mi knihu doporučil, ale po přečteni nechápu čím mě kniha měla obohatit.
Příběh je celkem dost komplikovaný. První polovina knihy mi přišla fajn, ale druhá už mi přišla taková uspěchaná, nejde už nikam do hloubky. Knihu bych ale dál nedoporučila.
Kniha se mi libila a nudna mi neprisla. Jedna se o detektivku. Takze necekam co v thrilleru. Ukonceni dejove linky me mrzi a osobne mi nevadily ani rozhovory mezi timto parem. Rozhodne tato kniha patri ke zdarilym, coz se posledni dobou o nekterych knihach rict neda.