Potvurka735 Potvurka735 komentáře u knih

☰ menu

Kde jsi, když nejsi Kde jsi, když nejsi Radka Třeštíková

Ani ja knihu nedoporucim. Jsem z ni strasne vycerpana. Tolik sprostych slov uz jsem dlouho necetla. Vztah mezi manzeli me asi prijde, ze je uveritelny ale neverim ze zena jako Dasa by odesla za mladym klukem.

29.10.2023 3 z 5


Víš, že nemusíš? Víš, že nemusíš? Dagmar Digma Čechová

Příběh je hezký. téma reálné. Mě se kniha bohužel četla docela pomalu, nemohla jsem se začíst tak, abych vydržela delší dobu. Za mě to není špatné, ale ani hit. Hodně podobné Vasilkové.

18.09.2023 3 z 5


Alžběta a Nina Alžběta a Nina Jana Poncarová

Kniha je velmi krasna jako ostatne i jine od teto autorky. Krasne se cte pribeh je domysleny, nic mu nechybi, velice hezky se cte.
Narozdil od knihy Emilka,ktera ma hodnoceni tez vysoke,ale dle meho nazoru nezaslouzene, tato kniha si tohle hodnoceni zcela jiste zaslouzi.

02.09.2023


Emilka Emilka Ivana Fajnorová

Kniha byla hezky a čtivě napsaná. Pozastavuji se ale nad hodnocením, které je za mě neodpovídající. Zdá se mi, že někdo začne propagovat spisovatele, který začíná a vystaví knihu na piedestal a spousta čtenářů začne knihu číst. Někdo mi knihu doporučil, ale po přečteni nechápu čím mě kniha měla obohatit.

Příběh je celkem dost komplikovaný. První polovina knihy mi přišla fajn, ale druhá už mi přišla taková uspěchaná, nejde už nikam do hloubky. Knihu bych ale dál nedoporučila.

27.08.2023 2 z 5


Vetřelec Vetřelec Kristýna Trpková

Kniha se mi libila a nudna mi neprisla. Jedna se o detektivku. Takze necekam co v thrilleru. Ukonceni dejove linky me mrzi a osobne mi nevadily ani rozhovory mezi timto parem. Rozhodne tato kniha patri ke zdarilym, coz se posledni dobou o nekterych knihach rict neda.

20.08.2023 4 z 5


Kniha dvou cest Kniha dvou cest Jodi Picoult

Mě osobně tedy kniha trošku zklamala. Vůbec mě nebavilo dlouhé vyprávnění o Egyptě a kvantové fyzice, to jsem přesklakovala.

Příběh Dawn mohl být trošku rozdělen, dost se mi zpočátku nedařilo oddělit současnost a minulost v Egyptě.

Z lidského hlediska bych si ani nemyslela, že tak lehce odejde matka od dcery a manžela, neozve se jim a klidně žije s jiným mužem? Nemyslím si, že je to takové jednoduché a ani výsledek, že si přivede nového muže s sebou.

Kniha mě trošku zklamala a nejsem si jista, že jí někomu doporučím. Ostatní jsem přečetla všechny a byly skvělé.

30.03.2023 3 z 5


Zázraky jsou logické Zázraky jsou logické Lucie Šilhová

Velice pěkně napsané. Byla jsem zvědavá a přehodnotila některé svoje názory na paní doktorku. Děkuji za to, že byla ochotna se svěřit se svým osudem i nám čtenářům.
V knize jsou velmi dobré náměty k zamyšlení co se týče vztahů, výchovy a životních situací.
Dozvěděla jsem se opravdu hodně.

20.02.2023 5 z 5


Dvojdomek ve Vrahovicích - První díl: Střídavě oblačno Dvojdomek ve Vrahovicích - První díl: Střídavě oblačno Luboš Balák

Čekala jsem vtipnou knihu. Já se zasmála 2x. Kniha se čte rychle, ale bohužel nic převratného neobsahuje. Příběh sám o sobě není ani nijak zajímavý. Knihy tohoto druhu čtu ráda, ale tato kniha mě tedy nijak neoslovila ani neobohatila.

22.12.2022 1 z 5


Hodinky Hodinky Veronika Jonešová

velice krásná kniha, takových se moc nevidí.

17.12.2022 4 z 5


Tajemství Tajemství Radka Třeštíková

Kniha se mi cetla dobre. Me tedy prislo divne proc se zadny pribeh nevyresil. Postav je hodne a me osobne prislo divne ze by kazdy z kamaradu mel dite s problemem. Ano toto vse se vyskytuje, jsou to zhava temata ale ze by se seslo pet rodin a kazdy mel. Dite s problem, to asi ne.

Tema by se dalo lepe propracovat.

26.11.2022 3 z 5


Cop Cop Lætitia Colombani

Naprosto nadherny pribeh.

09.09.2022 5 z 5


Chaloupky Chaloupky Štěpán Javůrek

Roman ma mozna dobry napad ale je velice povrchni. Nektere pribehy maji dobry zaklad, ale nejsou rozpracovany. Nekdo v komentari pise, ze nam autor priblizil oblast, ale bohuzel popis je kusy. Nic noveho jsme se nedozvedeli.
Tato kniha me nijak neobohatila a dal ji rpzhodne nedoporucim.

11.07.2022 1 z 5


Pařížská švadlena Pařížská švadlena Natasha Lester

Krásné jako Skřín plná Diora, nádherně napsané, příběh je lehký, hezké téma. Opravdu pěkný román. Dlouho jsem tak hezky npsané knihy nečetla.

15.06.2022 5 z 5


Skříň plná Diora Skříň plná Diora Natasha Lester

Nádherně napsaný román. Velice doporučuji těm, které mají rády romantické příběhy. Zároveň mě velmi bavilo číst o příběhu z války. Ztotožňuji se s tvrzením, jedna z nejlepších knih, které jsem za poslední dobu četla.

08.02.2022 5 z 5


Recept na dokonalou manželku Recept na dokonalou manželku Karma Brown

Kniha je skvela. Krasny pribeh, ktery vtahne kazdou ctenarku, ktera ma rada komplikovane pribehy

28.12.2021 5 z 5


Řev Řev Cecelia Ahern

Super povidky, ale ne pro kazdeho. Spis pro zeny, ktere dokazou pochopit ruzne zivotni situace.

20.12.2021 5 z 5


Domek u jezera Domek u jezera Jasinda Wilder

Krasna kniha, skvele napsany pribeh pro ty kdo maji radi zenske romany. Neotrele. Moc hezky se to cte.

04.12.2021 5 z 5


Dívka zvaná Lyra Dívka zvaná Lyra Cecelia Ahern

krásná kniha. Mám přečtené všechny, od této spisovatelky a jako jedna z mála má knihy lepší než dřív. Doporučuji jako oddechovou četbu pro ty, kdo mají smysl pro zvláštní příběhy.

24.11.2021 4 z 5


Nalezený Nalezený Erin Kinsley

za mě ne špatná, ale ani nijak zajímavá kniha, nejedná se o detektivku, ale jak píše čtenářka spíš psychologický román. Rozhodně kniha, kterou já bych ostatním k přečtení nedoporučovala.

14.10.2021 2 z 5


Vražedné léto Vražedné léto Oldřich Sobotka

Kniha byla na mě trošku složitá, asi do poloviny knihy se prolínal osud mnoha lidí, což jsem nějak nebyla schopná dát dohromady. už jsem chtěla knihu odložit, ale nakonec zvítězil pocit dozvědět se, co autor příběhem zamýšlel. Námět není špatný, ale možná mohl být napsán trošku jednodušeji. Navíc za mě je text trošku nahuštěný na stránce a ne úplně dobře se čte.

Nicméně třeba se někomu námět s českými podnikateli bude líbit

04.10.2021 2 z 5